Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Yia cnm benim çok teşekkür ederim Allah'ım bu duyguyu sana da nasip etsin inşallah🌸

Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun duanı esirgeme canım benim 🤲🥹🥰
Hemen senin karşına hamiş emojisi katayım gözümüz gönlümüz açılsın inşallah maşallah 🧿
Başta Nisan ayı biraz negatif başladı ama Elhamdüllilah iyi gidiyoruz nazar 🧿 değmezsin bundan sonraki herkes pozitif çıksın inşallah Amin 🤲❤️🫶👼👼👼👼

Gözlerim beni yanıltmıyor değil mi 🥲🥲 ilk 5 dakika içinde silik olarak çıktı. Kurudukça daha belirgin oldu gibi kameradan o kadar belli olmuyor🥲🥲 3.gun cift embriyosu az once yaptım bugun 8.gunEki Görüntüle 3577909
Ayy var varr benimde erken gebelik testinde 6.günde böyle çıkmıştı hadi maşallah 🧿

Hamiş emojisi kat hayatım benim🌸😘
Hemen senin karşına hamiş emojisi katayım gözümüz gönlümüz açılsın inşallah maşallah 🧿
Başta Nisan ayı biraz negatif başladı ama Elhamdüllilah iyi gidiyoruz nazar 🧿 değmezsin bundan sonraki herkes pozitif çıksın inşallah Amin 🤲❤️🫶👼👼👼👼

Hamiş emojisi kat hayatım benim🌸😘

Oy canımsın sana sımsıkı sarılıyorum 🫂🥲
Ben hiç kimseye söylemedim sadece eşim ben doktorlar biliyor ve buradaki kızlar biliyor ne benim ailem ne eşimin ailesi bilmiyor gerekte yok çünkü herkes arıyor soruyor her kafadan bir ses ve hiçbiri tüp bebeğin ne olduğunu bile bilmiyorlar bilmeyene de anlatmak çok zor gerçekten tabi ki istemem kimse bilsin tüp bebeğin ne olduğunu ama en güzeli gizli tutmak benim pozitif inşallah olsa bile bir süre yine kimseye söylemeyi düşünmüyoruz 🥰
Bu sefer olacak inşallah dilerim hiçbirşeye gerek kalmaz canım bende bir yerde duydum organik yumurta bol bol tüketmek gerekiyor yaban mersini 🫐 kabak çekirdeği bunlar hem kaliteli yumurtalar olmasına da sebep oluyor inşallah faydasını görürsün sana şifa olsun inşallah 🤲💕
Kız ben seni çok sevdim Allah için.🥰 Çoğu kardeşi de hakeza. mayala katar mayala katar canım şu grubu eccik genişletip içine Mayıs ayını da katsana🤣❤️🥰
Ben sizden gidememmm🥰

Kız ben seni çok sevdim Allah için.🥰 Çoğu kardeşi de hakeza. mayala katar mayala katar canım şu grubu eccik genişletip içine Mayıs ayını da katdana🤣❤️🥰
Ben sizden gidememmm🥰

Kız sen merak etme tablodakileri hamiş göndermeden ayrılmayız inşallah buradayız senin canın sağolsun canım benim burada seni bekliyoruz hayatım yeter ki sen iste 🥹🤲❤️😘

Back
X