- Konu Sahibi mayala katar
- #13.601
Massallah canım ne güzel cikmis değerin yaaKız evet ya 545,22 çıktı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Massallah canım ne güzel cikmis değerin yaaKız evet ya 545,22 çıktı![]()
Benim hala bacaklarım titriyor mayalam kendime gelemedimHaliniz keyfiniz inşallah iyidirherkes hamiş
haberini alınca kayboldu gitmeyin gitmeyin daha
karpuzkeseceğiz inşallah
![]()
Hahhahha değişiklik yapayım dedimKız Allah seni fotoyu değiştirmişim bende bu kim diyorum![]()
Nasıl yaa Bismillahirrahmanirrahim şaşırdım yaaaKizlar sonuç negatif galiba 5.8 çok üzgünüm![]()
YâMassallah canım ne güzel cikmis değerin yaa![]()
Artacak Allah'ın izniyle yaa Rabbimin mucizesi çoktur
Ayyy maşallah canım bak oradan sana göz kırpıyor ay çok sevindimGözlerim beni yanıltmıyor değil miilk 5 dakika içinde silik olarak çıktı. Kurudukça daha belirgin oldu gibi kameradan o kadar belli olmuyor
3.gun cift embriyosu az once yaptım bugun 8.gunEki Görüntüle 3577909
Eekızlar nereye kayboldunuz

![]()
Demek ki sonuç ne olursa olsun o artışı görmek istiyorlarYâmaşallah maşallah
dimi 2 gın sonra yine kan vermem lazım doktor dedi yıksemesi lazımmış
Çok teşekkür ederim canım dimiiAyyy maşallah canım bak oradan sana göz kırpıyor ay çok sevindim![]()
Kizlar sonuç negatif galiba 5.8 çok üzgünüm![]()
Yine de 2 gün sonra kan vercek misim
Aynen vallaDemek ki sonuç ne olursa olsun o artışı görmek istiyorlarcanları sagolsun bee
![]()
Ay canım insallah bir mucize olur rabbim yardımcınız olsun
Merak etme cnm benim yükselir inşallahKizlar sonuç negatif galiba 5.8 çok üzgünüm![]()
BilmiyorumArtacak Allah'ın izniyle yaa Rabbimin mucizesi çoktur![]()
![]()
Bugün transfer hariç 7. Gün canim çok şaşkınım o yüzden birşey diyemiyorumYa ciddimisin çok şaşırdımdaha yükselmez olmaz mı dur canım belki daha yükselir
![]()
UmarımMerak etme cnm benim yükselir inşallahiçini ferah tut
Benimde dün aynı senin gibi silik çıktı bence kana da yansımıştır ama yine de sen bilirsinÇok teşekkür ederim canım dimiieşim dedi gel kan verelim diye de kararsız kaldım gitmedik
![]()