Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar tek embriyo veya çift embriyo hakkında ne düşünüyorsunuz? Bana doktorum önce çift embriyo transfer edeceğim 2. denemen olduğu için dedi, sonra tek yapalım bir şansımız daha olsun dedi. Benim de kafam karıştı, çift embriyo transferine çok alışmıştım aslında. 32 yaşındayım, listede baktım 20’li yaşlarda olanlar 2 embriyo transfer oluyor doktorumdan istemeli miyim sizce?

@enguzelumut ve @retikuler canlar yarın transferiniz var dilerim sonunda mucizelerinize kavuşmak nasip olsun yarın bebişleri alın gelin sağlıcakla annelerine sıkı sıkı tutunsunlar inşallah 🤲❤️👼👼
Kizlar transferiniz şimdiden hayırlı olsun dualarımız sizinle bebislerle gelin aramiza 🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰

Canım yeni tabloda gördüm yarınmış transferin dilerim herşey su gibi berrak olsun Rabbim bebişini sıkı sıkı tutunması için yardım etsin inşallah bebişlerinizi alın gelin beraber bekleyelim herşey gönlünüzce olsun inşallah 🤲💕
Sevgili Mayala kardesim forumu yeni yeni cozuyorum Allah razı olsun bazen msjlarin kime ait olduğunu anlayamıyorum sanırım seninde transferin var o kadar güzel bir kalbin var ki bazen tanışmaya gerek yok benimde tüm dualarım seninle ve buradaki kardeslerimle

Sevgili Mayala kardesim forumu yeni yeni cozuyorum Allah razı olsun bazen msjlarin kime ait olduğunu anlayamıyorum sanırım seninde transferin var o kadar güzel bir kalbin var ki bazen tanışmaya gerek yok benimde tüm dualarım seninle ve buradaki kardeslerimle

Ay canım benim çok teşekkür 😍 ederim güzel duaların ve dileklerin için Allah razı olsun inşallah hep beraber pozitifleri görürüz Amin 🤲 evet bende nasip olursa çarşamba günü gideceğim hayırlısıyla inşallah 🤲🥹👼🫶

Kızlar tek embriyo veya çift embriyo hakkında ne düşünüyorsunuz? Bana doktorum önce çift embriyo transfer edeceğim 2. denemen olduğu için dedi, sonra tek yapalım bir şansımız daha olsun dedi. Benim de kafam karıştı, çift embriyo transferine çok alışmıştım aslında. 32 yaşındayım, listede baktım 20’li yaşlarda olanlar 2 embriyo transfer oluyor doktorumdan istemeli miyim sizce?

Canım zaten İKi embriyo bir arada dondurulmuşsa çözülünce ikisi birden diğeri nasıl tekrar dondurulacak bence risk alma ikisini de transfer ettir zaten nasipleri varsa ikisi de tutunur yada birisi tutunur Rabbim hakkında hayırlısını güzelini nasip eylesin inşallah 🤲

Canım zaten İKi embriyo bir arada dondurulmuşsa çözülünce ikisi birden diğeri nasıl tekrar dondurulacak bence risk alma ikisini de transfer ettir zaten nasipleri varsa ikisi de tutunur yada birisi tutunur Rabbim hakkında hayırlısını
Embriyolar ayrı ayrı dondurulmuş onun için farklı zamanlarda transfer edebiliriz dedi doktorum. Ben iki istiyorum dediğimde de ama ikisi de tutarsa riskli gibi bir şeyler söyledi çok açıklama da yapmadı açıkçası. Hemen biz tek transfer yapalım diyip kapadı konuyu. Tekrar söyleyip ters düşmek de istemiyorum doktorla ama kendimi de hazırlamıştım açıkçası.

Oyyy kuzum keşke tek katta kalsaydin ama olacağı varmış işte 😰 aynen pozitifi alinca da ayağın düzene kadarda iyice dinlen kuzum ayağa kalkmani gerektirecek birşey de yok dimi
Yok sadece yuruye bılsrm doktora gıdıryım ortapede bakalım , ya 2-3 gune duzelıyorun ne bılıyım yatak odadı yuksrda ya yerım olmadan uyamıyorum bılemezskı hıc kaymarım şu ana kadar

Canım kaç adet folikül oluştu sende zaten eşinden bulunan sperme göre hepsine enjekte mi edilecek yoksa sadece kaç tane bulunursa mı ona göre embriyon fazla olsa donduramıyormusunuz sonradan denemek için sizin süreç nasıl olucak bilgin var mı 🥰
Henüz yumurta toplanmadi yarın tedvaimin 7 günü büyük ihtimalle transfer günü beli olur. Sadece doktor önce eşin tese olacak sonra sn yumurta toplamaya alınacaksin dedi. Rabim naisip ederse eğer dondurmayı düşünüyorum oda bakalım eğer olursa fakat risk almak istemiyorum işte

Embriyolar ayrı ayrı dondurulmuş onun için farklı zamanlarda transfer edebiliriz dedi doktorum. Ben iki istiyorum dediğimde de ama ikisi de tutarsa riskli gibi bir şeyler söyledi çok açıklama da yapmadı açıkçası. Hemen biz tek transfer yapalım diyip kapadı konuyu. Tekrar söyleyip ters düşmek de istemiyorum doktorla ama kendimi de hazırlamıştım açıkçası.

Anladım canım tek tek dondurulmuşsa sıkıntı yok o zaman tek denersin nasibi varsa tutar gönlünü ferah tut hayırlısı olsun inşallah 🤲

Henüz yumurta toplanmadi yarın tedvaimin 7 günü büyük ihtimalle transfer günü beli olur. Sadece doktor önce eşin tese olacak sonra sn yumurta toplamaya alınacaksin dedi. Rabim naisip ederse eğer dondurmayı düşünüyorum oda bakalım eğer olursa fakat risk almak istemiyorum işte

Anladım canım Rabbim sürecinin sağlıklı geçmesini nasip eylesin inşallah sen gönlünü ferah tut önce Allah’a sonra doktorlara güven dilerim sperm bulunur yumurtaların kadar inşallah hepsi döllenir hem transfer olasın hem embriyolarını dondura bilesin Allahtan ümit kesilmez inşallah herşey gönlünce olsun 🤲🥹❤️

Evet evet bana embriyonun resmini vermişti mikroskop altında olan dr, attım hemen yazdı blast olmuş o olmuş bu olmuş şu kalite diye çok akıllı kız, isim koyacam ona, chat gpt demek küçümsemek olur 😂
Canim ben aylık 500tl diye biliyorum üyelik. Sen üye olmadan nasıl kullanıyorsun ki. Ben kullanamam diye hiç girismedim😅 eşim üyelik alalım dedi arkadasindan şirkette eğitimlerini ona yaptırmış 1 haftalık şeyi 2 saatte bitirmiş🤣

Kızlar reglim olmama son 7 gün transfer günü tam beş gün kalıyor sıkıntı olmaz değil mi 😶‍🌫️ rahim kalınlığı düşmez herhalde zaten transfer öncesi doktorum ultrason yapıp ölçüyor da insan yine hep kafasında soru işaretleri dönüyor :KK17:

Anladım canım Rabbim sürecinin sağlıklı geçmesini nasip eylesin inşallah sen gönlünü ferah tut önce Allah’a sonra doktorlara güven dilerim sperm bulunur yumurtaların kadar inşallah hepsi döllenir hem transfer olasın hem embriyolarını dondura bilesin Allahtan ümit kesilmez inşallah herşey gönlünce olsun 🤲🥹❤️
Çok sağolun Allah razı olsun hepinizden sayenizde çok şey öğrendim bilgi edindim dilerim rabim hepimize burda hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inşallah 🙏 🤲

Back
X