Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Teşekkür ederim 🤩 canım benim Allah razı olsun normal olsa uzaklaşmak iyi gelirdi fakat başka bir durumla karşı karşıya kalınca dinlenmekten ziyade kötü oldum evet ben dün okudum mesajlarınızı dedim ay cıvıl cıvıl topigim ıssız adaya düştü 🤣😢💔
Dün anladım ki aşkım sayfalarca şeyi yazan senmişsin 😂😂

Dün anladım ki aşkım sayfalarca şeyi yazan senmişsin 😂😂
Öyle değil aslında şimdi aktif olunca diğer kişiler de otomatik olarak katılıyor ama sessiz olunca ilgi çekmiyor diyeyim 🫣 çok şükür dilerim bir daha sıkıntı olmaz yönetimden Allah razı olsun erken çözüldü yoksa 1 ay olmuyacaktık 😅🥺

Öyle değil aslında şimdi aktif olunca diğer kişiler de otomatik olarak katılıyor ama sessiz olunca ilgi çekmiyor diyeyim 🫣 çok şükür dilerim bir daha sıkıntı olmaz yönetimden Allah razı olsun erken çözüldü yoksa 1 ay olmuyacaktık 😅🥺
Neyuyyy 🫣😱 biz bir gün sonra gelirsin diye düşünmüştük 😓, evet doğru herkesle ayrı ilgileniyorsun burda Allah razı olsun, o yüzdende bir sessizlik vardı

Evet o da ayrı bir saçmalık gerçekten de. Ben hep taze Transfer oldum ama bu kez istemiyorum. Çünkü daha opu ağrılarım geçmemişti o ağrılı halimle Transfer oldum işkence gibiydi. Eşim iş yerinden izin alamıyor il dışında tedavi zor olur mu bilmiyorum
Doktor ile bir ön görüşme yapıp programı sora bilirsiniz aslında.
Yani nasıl ilerleyecek nasıl olacak ona göre il dışı tercih ede bilirsiniz.
Maalesef bu süreci birtek ilaçlar zorlaştırmıyor git gel yol masraf her şeyi ile başlı başına zor.

Yok pgt yapilmadi ilk transferim de hiç tutmadı o negatif çıkmıştı direk doktorum ilk defa da olduğu için tutma olmayabilir dedi önemli olan bı kaç kez yapıp tutmazsa arastiriyorlarmis
Canım artık araştırırlar sanada test yaparlar, ya embriyoda sıkıntı var yada katil hücre var bunların hepsini sor aşkım doktoruna

Canım şimdi ben pozitifi görünce kv hepsine eşim dayanamadı söyledi, onlarda bana sakın işte vajinal yaptırma düşük oluyor bu oluyor diye korkutunca bende hiç vajinal olmadım, benim takip dr ile tüp bebek dr farklıydı, takip dr gittim kese görmeye sordum bu durumu, “öyle saçmalık olurmu o zaman çocuk istemeyen kadınlar gelsin alttan muayene olsunlar kürtaj yapmak zorunda kalmasınlar” diye güldü bende ısrarla yaptırmadım, kendi tüp bebek dr kalp atışında alttan yapmak istedi tabi ki inatla yine yaptırmadım ama karından dinlendi kalbi, bana ben sen şu pozitifi gör diye uğraştıktan sonra zarar verecek şeyleri yaparmıyım dedi. Bir hafta sonra ben gittim kendi takip dr karından kalp sesini alamadı paşa paşa gittim soyundum alttan dinletmeye hemen razı geldim, bir baktık tek kese içinde ikizler, süprizzz. Biri 5 gün geriden geldiği için karından görünmemiş ve ikisininde kalbi durmuş. Tüp bebek dr bir daha asla seni dinlemeyecem alttan baksaydık ikiz olduklarını görebilirdik dedi. Yani diyeceğim o ki drlar zarar verecek şeyleri yapmazlar kızlar vajinal muayenede korkmayın, bir daha o hatayı yaparmıyım asla

Back
X