- 4 Aralık 2024
- 5.467
- 5.999
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #16.941
mayala katar 'mm 4 gözle sonucunu bekliyoruuumm.
@Vignette canım bende bu sabah kahverengi lekem geldi. Muhtemelen başlıyor regll. 30ûna randevu aldım süper denk geldi. Bugün regl olursam 3. günüm olmuş oalcak. Sende regl olmuşsun randevun varmış bugün çok sevindim. Haberdar et hemencecik bizii.
Gerçeği aşkım inşallah ikizler dir HCG 540 kara çıkar inşallahKız senin ağzın ne söylüyor hadi inşallah Amin
Kız e nabıza girsene orda görünür HCG sonucun aramalarını beklemeYok canım daha erken şimdi aramazlar en az saat 12:00 yada 13:00 olmalı sonuçlar gelecek doktorumuz kafası ayacak bizi arayacak
Aynen doğru söylüyorsun benimki de gün sonunda aricakmış anlican akşam edicem bugünde
Canım o almanyadaKız e nabıza girsene orda görünür HCG sonucun aramalarını bekleme
mayala katar aşko senin hastanen niye öyle şeyler yapıyor normalde 1-1.5 saate çıkması lazım ya
Kız sendekide ne sabır akşam 6ya kadar aramadan durmuşsun helal ossun, ben 6 kere gitmiştim ya hastaneye senin yerinde olsamYa benim ikinci tüp bebekte akşam 6 da aramışlarda o saatler 14 gün bekledim ya ona bin basardı geçmek bilmiyordu sonra özür falan fistan çok yoğunlaşmış cart curt konu kapandı
Ya benim ikinci tüp bebekte akşam 6 da aramışlarda o saatler 14 gün bekledim ya ona bin basardı geçmek bilmiyordu sonra özür falan fistan çok yoğunlaşmış cart curt konu kapandı
Oo çok beklemişsin o kadar bekletmezler inşallahYa benim ikinci tüp bebekte akşam 6 da aramışlarda o saatler 14 gün bekledim ya ona bin basardı geçmek bilmiyordu sonra özür falan fistan çok yoğunlaşmış cart curt konu kapandı
Kız e nabıza girsene orda görünür HCG sonucun aramalarını bekleme
Birde avrupa yani, ölüp git diyor meraktanKızçe burada e nabız ne geziyor olsa bakarız burada öyle bir sistem yok kuzum doktor bizzat arıyor işte o da kafaları sakin kalacakta arayacak bekle ki Kazım gelsin
Ahh canlar kan vermekle bitmiyormuş valla bunu öğrendim. Artışlar ayrı dert kese gördüm ayrı şimdi de kalp atışı olacak mı acaba diye diye aklımı kaçıracağım
Kız ne bilim almanyadasınKızçe burada e nabız ne geziyor olsa bakarız burada öyle bir sistem yok kuzum doktor bizzat arıyor işte o da kafaları sakin kalacakta arayacak bekle ki Kazım gelsin
Birde avrupa yani, ölüp git diyor meraktan
Bilmeyen kaldımı alem biliyor alem
Gerçeği aşkım inşallah ikizler dir HCG 540 kara çıkar inşallah
Walla ben bilmiyordum bilsem dermıydim ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?