• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

mayala katar mayala katar 'mm 4 gözle sonucunu bekliyoruuumm.
@Vignette canım bende bu sabah kahverengi lekem geldi. Muhtemelen başlıyor regll. 30ûna randevu aldım süper denk geldi. Bugün regl olursam 3. günüm olmuş oalcak. Sende regl olmuşsun randevun varmış bugün çok sevindim. Haberdar et hemencecik bizii.

Sağol canım bizi de haberdar et çok şükür hamdolsun beklenen günler geldi her şey sağlıklı güzel ilerlesin inşallah Amin 🥹🤲

Aynen doğru söylüyorsun benimki de gün sonunda aricakmış anlican akşam edicem bugünde

Ya benim ikinci tüp bebekte akşam 6 da aramışlarda o saatler 14 gün bekledim ya ona bin basardı geçmek bilmiyordu sonra özür falan fistan çok yoğunlaşmış cart curt konu kapandı 😂🥵

Ya benim ikinci tüp bebekte akşam 6 da aramışlarda o saatler 14 gün bekledim ya ona bin basardı geçmek bilmiyordu sonra özür falan fistan çok yoğunlaşmış cart curt konu kapandı 😂🥵
Kız sendekide ne sabır akşam 6ya kadar aramadan durmuşsun helal ossun, ben 6 kere gitmiştim ya hastaneye senin yerinde olsam😂

Back
X