Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin canım benim inşallah çok sağol canım 🤲🥰
Çok güzel geçiyor arada bel ağrılarım var kramplar giriyor yüzümde boyun kısmımda ergenler gibi sivilceler çıktı 😁 diğer türlü iyiyim ☺️ Elhamdüllilah zaman hızlı geçti evde test yaptım pozitif çıktı dilerim kan değerlerim de iyi çıkar bebişimi ultrasonda görürsem Allah’ın izniyle rahatlayacağım 🤲🥹 ben transfer olurken embriyolog doktorum geldi ben ona dedim ki bu sefer hissediyorum olucak diye o da inşallah dedi bilmiyorum başlamadan önce hep içimde olacak hissi vardı 🤲🥹😍
Mayala bende aynı durumdayım canım. Sivilce görmeyen suratım sivilce doldu. Bunlar geçiyor mu. Bazıları 3 ay böle diyor delircem birde kaşıntılı :(

Bende yapmak istiyorum ama daha erken sanırım ya hangi marka test yapmıştınız 🥹🥹🥹

Bugün kaçıncı günün canım ben Almanya’da kalıyorum buradaki testlerle yaptım buradaki kızlar predictor markası güvenilir dediler dilerim Rabbim yüzünü güldürsün inşallah Amin 🤲🥰

Mayala bende aynı durumdayım canım. Sivilce görmeyen suratım sivilce doldu. Bunlar geçiyor mu. Bazıları 3 ay böle diyor delircem birde kaşıntılı :(

Hiç sorma yüzüm tertemizdi birde küçük küçük şekilde öyle büyük sivilce değil benim kızım da başta böyleydim 6 aydan sonra o yüzüm gitti başka yüz geldi tertemiz 🧹 pürüzsüz olmuştu o sivilcelerden eser kalmamıştı geçer inşallah 🤲🫣❤️

Benim transfer hariç 6. Gün yaptım sende pazartesi günü yada Salı günü yap sağlıklı sonuç için kaçıncı gün embriyosuydu o da önemli 3. Gün için erken olabilir 🤔

Bugün kaçıncı günün canım ben Almanya’da kalıyorum buradaki testlerle yaptım buradaki kızlar predictor markası güvenilir dediler dilerim Rabbim yüzünü güldürsün inşallah Amin 🤲🥰
Günaydın Mayalacm,yarın test günün yazmışsın çok heycanladim herşey beklediğinden de güzel geçsin Almanya da mı yasiyorsun

Günaydın kızlarrr
Herkese bol şans güzel haberler bekliyoruz. Mayala ikiz haberlerini getirse gel 🫣 bugün sonuç bekleyen herkesten güzel haberler alırız inşallah. Tedaviye yeni başlayanlara bol şans.

Merhaba Sevgili Yuppi,

Benim transferimden hemen sonra hemşirem geldi ve dediki küçük küçük lekelenmeler bu sürede olursa hiç endiselenme ,hastaneden çıkıp otele geldgmzde çamaşırmda kibrit kutusunun yarısı kadar pembe leke vardı ,ikinci gün yine aynı şekilde duş aldım duştan sonra oldu sonra tabi korktum aradım hemşireyi kılcal damarlar hassaslasabiliyor korkulck hicbirsey yok dedi bir daha da olmadı ,istersen sen de bı hemsireni arayıp danış sonuç olarak bir dünya para döktup bizimle ilgilnmek onların görevi
Hemşireme danıştım, kırmızı renkte kanama yoksa sorun yok diyor. Ama bu sabah yine lekelenme gördüm, yani üç gündür az az devam ediyor. Üç günde hala yerleşemedi mi yani, ben artık negatif oldu diye korkmaya başladım😭

Back
X