- Konu Sahibi mayala katar
- #16.481
Gittim canım duyduk kalp atışını da Allah'a çok şükür valla hamilelik vurdu canım giremiyorum yetişemiyorum okumaya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gittim canım duyduk kalp atışını da Allah'a çok şükür valla hamilelik vurdu canım giremiyorum yetişemiyorum okumaya
Selamlar transfer+4. gun kasiklarim ve belim transfer gününde beri ağrıyor ikizlerim var paylaşımları okuyamıyorum pek siz ne durumdasınız kan vermismiydiniz?
Teşekkür ederim cnm benim allahım sana da nasip etsin inşallah❤Tebrik ederim maşallah sübhanallahRabbim sağlıcakla ikisini de kucağınıza almayı da nasip eylesin
![]()
Amiinn hepimizin inşallah
Benim de salı günü ilk muayenem olacak çok heyecanlıyım![]()
23 nisanda mı yaptırmıştınızSelamlar transfer+4. gun kasiklarim ve belim transfer gününde beri ağrıyor ikizlerim var paylaşımları okuyamıyorum pek siz ne durumdasınız kan vermismiydiniz?
Gittim canım duyduk kalp atışını da Allah'a çok şükür valla hamilelik vurdu canım giremiyorum yetişemiyorum okumayagene mide bulantım var bide grip oldum sen nasılsın nasıl gidiyor
Selamlar transfer+4. gun kasiklarim ve belim transfer gününde beri ağrıyor ikizlerim var paylaşımları okuyamıyorum pek siz ne durumdasınız kan vermismiydiniz?
23 nisanda mı yaptırmıştınız
22 Nisan siz?23 nisanda mı yaptırmıştınız
İkizlerim 2 buçuk yasindalar inşallah güzelce tutunmuslardir hayırlı haberlerinizi alınca kendimmis gibi mutlu oluyorum Rabbım gönlünüze göre versinAleyküm selam canım hadi inşallah dilerim sıkı sıkı tutunmuşlardır AminAllah kolaylık versin canım ikizlerin kaç yaşındalar Rabbim sana bağışlasın hayırlı uzun ömürleri olsun inşallah Amin
Ben pazartesi günü kan vereceğim nasip olursa inşallah Aminbenim de bugün tekrardan belim ağrımaya başladı biraz durmuştu ama devam ediyor boynum hiç anlamadığım şekilde sivilceler çıktı resmen ergenliğe girdim
alnım sanki gebelikte son aylarda yüzüne leke atarta aynı öyle olmuş leke leke
![]()
İkizlerim 2 buçuk yasindalar inşallah güzelce tutunmuslardir hayırlı haberlerinizi alınca kendimmis gibi mutlu oluyorum Rabbım gönlünüze göre versin
Amin amin inşallah Allah'ın izniyleMaşallahcanım benim çok sevindim
sağlıcakla gelsin minik mucize inşallah Amin
Bende iyiyim canım Elhamdüllilah pazartesi günü kan vermeye gideceğim bakalımbenim mucizeler de benimle mi inşallah Amin
![]()
Selam arkadaşlar, ben az önce test yaptım erken değil ama normal ucuz olan testlerden ikinci çizgi var ama yok gibide o kadar silikki gölge gibi fotoğrafını çekince görünmüyor fotoda. eşimede gösterdim o da aynı şekilde gördü. Transfer gününü saymazsak 7. Günüm 3.gün embriyosu sizde oldumu bu nasıl ilerledi ?
Amin amin inşallah Allah'ın izniyle
Transfer oldun mu valla hiç takip edemedim canım kusura bakma
Canım o kötü tecrübe yaşayan herkes öyle bendede oluyor aradaAy ins. Kuzucum yao günler hayal gibi geliyor
aslında bu sefer çok umutluyum içimde kötü bişey yok çok şükür
ama inanamıyorum heralde ya da çok uzulmeyeyim diye kendimi her türlüsüne hazırlıyorum biraz huyum öyle benim
sizden 2 ay önce dogururum heralde
![]()
Canım merhabalar bnde galiba 4.kez transfer olacağım 3Aa iki embriyom var onları çok inancım yok ama denemek istedim senin sürecin nasıl oldu şimdi sonucun ne olduEvet şuan pozitifamin canım Allah razı olsun
ben 4 transfer oldum canım 3u pozitif oldu hepsi doğal siklustu. Ama sonuca ulasamadik malesef.. valla hiç belirti söylemeyeyim çünkü hepsi farklıydı yani birinde belim ağrıdı birinde hiç agrimadi mesela yani bence belli bir belirti yok
ins. Bu sefer pozitif olur hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın
![]()
Canım merhabalar bnde galiba 4.kez transfer olacağım 3Aa iki embriyom var onları çok inancım yok ama denemek istedim senin sürecin nasıl oldu şimdi sonucun ne oldu
Ay sepide kafamız aynı çalışıyorCanım o kötü tecrübe yaşayan herkes öyle bendede oluyor arada
Bende bu sefer hiç kötü bir şey olacağını düşünmüyorum aşkım Allahın izniyleyaz bittimi hooop kasım
Ay sepide kafamız aynı çalışıyorbende kendimi öyle kodladim dedim yaz bitiyor havalar tam soğumadan doguruyorsun
ben 36 haftayı hedefledim üstü benim için mucize
Ekim sonu doguruyorm
![]()