- Konu Sahibi mayala katar
-
- #15.781
Yarım saat dedı banaKızlar Progestan fitil aldıktan sonra ne kadar yatıyorsunuz ben sabah ve gece olanı evde alıp yatabiliyorum ama öğleden sonra olanda işte olduğum için yatma fırsatım hiç yok hep ayaktayım. Sizce sıkıntı olur mu?
Hayırlısı Allah büyüktür ama bu stres heyecan beni öldürücek
AmiiiiinnnÇok zor süreçler yaşıyoruz Allahım kolaylaştırsın inşallah Amindilerim herkes sağlıcakla hayırlı güzel haberler alırız Allah’ın izniyle Amin
Çok zor süreçler yaşıyoruz Allahım kolaylaştırsın inşallah Amindilerim herkes sağlıcakla hayırlı güzel haberler alırız Allah’ın izniyle Amin
İyiyim canım çok şükür benim yerim sağlamdı.Amin aminAllahım korusun inşallah sen nasılsın canın iyimisin
Canım sen sanırım hamilesin cok takip edemedim acaba doktorun kaçıncı haftada olduğunu nasıl hesapladi adet tarihinle mi transfer tarihinle miCanım artık kan vermene gerek yok artmış baya kaçımcı gündesin transfer sonrası
İyiyim canım çok şükür benim yerim sağlamdı.Ama İstanbul yıkılmıştır diye düşündüm yani o sallantıda. rabbim korudu gerçekten
Bugün transfer hariç 6.günüm5 üzeri gebelik sayılıyor yeni yükselmeye başlamış olabilir inşallah dilerim tam gününde güzel haberler alırsın inşallah Aminbugün kaçıncı günün
Bugün transfer hariç 6.günüm
Ben 10 dakika uzanıyorum sabah sonra hazırlanıp işe gidiyorum. Akşam da canım ne kadar isterse o kadar yatıyorum. Her iki şekilde de zaten aynı miktarda fitil geri geliyorKızlar Progestan fitil aldıktan sonra ne kadar yatıyorsunuz ben sabah ve gece olanı evde alıp yatabiliyorum ama öğleden sonra olanda işte olduğum için yatma fırsatım hiç yok hep ayaktayım. Sizce sıkıntı olur mu?
Transferin 10. Günü test vermiştim 6.74 çıkmıştı bugün 12. Gün tekrar verdim 12.81 çıktı yükselir mi
Amin canım inşallah 48 saat sonra tekrar test vericem o zamn paylaşırım tekrar hayırlı haberleri inşallah aminDaha çok erken canım ama yükselmeye başlamış önemli olan %65 olarak artması hadi inşallah dilerim sağlıklı bir şekilde ilerler Amin
Merhaba doktorunuz kim acaba sizde ki sıkıntı neydiŞimdi transferden çıktım kızlar o kadar garip ve heyecanlıydım ki.. 5 mayıs test vereceğim
Doktorum bursa bahçeci sabri çolak. Eşimde sperm problemi vardı ileri hareketli sperm sayısı çok çok azdı sizin ne acaba ? Birde yaşınız kaçMerhaba doktorunuz kim acaba sizde ki sıkıntı neydi
Canım hayırlısı olsun umarım her şey yolunda gider ancak değerin beklenenin altında dilersen doktorunla bir görüşTransferin 10. Günü test vermiştim 6.74 çıkmıştı bugün 12. Gün tekrar verdim 12.81 çıktı yükselir mi
3. Gün transferi miydiBugün transfer hariç 6.günüm
Hayır 5.gün transferi canım3. Gün transferi miydi
Eşim azosperm bahcecı Bülent beye takıplı bende Özkan özdamar gideceğim yarın yaşım 29, mikro teseyle ameliyat yapacak sperm bulunur inşallahDoktorum bursa bahçeci sabri çolak. Eşimde sperm problemi vardı ileri hareketli sperm sayısı çok çok azdı sizin ne acaba ? Birde yaşınız kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?