Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amiin canım inşallah kimyasal çok büyük ihtimalle zaten aslında 5AA kaliteydi embriyom ama kromozomdan kaynaklı olabilir kromozom testi yapalım kalan embriyolara dedi çünkü tutundu onu gördük buna da şükür diyorum

Gittim canım ama bebek görünmedi daha karından baktığım için daha erken o yüzden görünmez dedi ama tedirginim 10 gün sonra gideceğim yine

Canını sıkma daha küçük olduğu için görünmemiştir vajinal olsaydı görüntülenirdi sağlıcakla inşallah görürsün Rabbim sana bağışlasın inşallah Amin

espressoc canım nasılsın iyi misin doktora gittin mi bak burada arkadaş Diyarbakır’da memorialda yapmış memnun kalmış inşallah gönlüne göre bir yer bulursun inşallah Amin
İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın. Hayır gitmedim henüz Mayıs'ta gitmeye niyetliyim bir bakalım aslında bahceci istiyorum ama yine de seçenek olsun

Amin canım transferden sonra nelere dikkat ettiniz doktorum normal hayatına döne bilirsin dedi ama korkuyorum

Ben bir haftadır transfer olmuşum ne kendimi çok yordum nede hareketsiz kaldım çok ağır işlerden uzak dur bir kaç gün en azından çok kendini yorma evin içinde yine yürü hareket olsun kan dolaşımı için ani hareketlerden kaçın Allahım bebeğinin sıkı sıkı tutunmadı için yardım etsin inşallah Amin

Tabii ki, hamile kalabildiğini görmek en önemisi. Embriyo kaynaklı oluyor genelde tutunma sorunu. Bence de genetik yaptır, benim de hep düşük oluyordu pgt ile hamile kalabildim tutundu bende de

İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın. Hayır gitmedim henüz Mayıs'ta gitmeye niyetliyim bir bakalım aslında bahceci istiyorum ama yine de seçenek olsun

Çok şükür hamdolsun iyiyim canım
Hadi inşallah hakkında hayırlısı olsun canım dilerim işinin Ehl-i merhametli vicdanlı doktorlara denk gelirsin inşallah Amin inşallah bu sefer herşey gönlüne göre olsun canım

Amin canım inşallah diğer tedavilerimin etkilerinden daha yeni yeni kurtuluyorum böyle biraz zamanımı ağrısı sızısı stressiz geçirmek istiyorum iki tedavi üst üste bana biraz ağır geldi şimdi yeniden başlamaya cesaret edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…