- 23 Ekim 2024
- 1.212
- 1.700
- 48
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #15.241
seviyoreeeeeSeviyorum seni bebeğim teşekkür ederim
Ya aşkım benimAh sepidem yaşayan anlıyor zatenhiç modum yok yani kan gibi de değil silinince geliyor sadece hala geliyor ama yatıyorum kalkmadan kahverengi leke olabilir diyorlar ama gelde sen bunu bana anlat sadece fitil verdi valla bilmiyorum neden vermedi karından iğne. Ama onu da progestan seviyesine göre veriyorlar bence transfer günü tahlil yapıp. Hiç irdelemedim bende niye ignede vermediniz diye açıkçası. Sonradan gittiğim doktorda fitilleri aynı şekilde kullan dedi o da vermedi iğne.
Evet canım inşallahTamam kuzum ama herkesin durumu ve tedavisi farklı doktorun senin içim en iyisini yapıyordur endişe etme hiç
Okuduğum kadarıyla dondurulmuşlarda adetin ilk günü baz alınıyorYarın akşam bende bununla ilgileneceğim canım insallah o zamana kadar öğren sen
yalnız olmadığıma ve normal olmasına çok sevindim. Tedirgin olmuştum. Hayırlısıyla bi kese görüp kalp atışlarını duyaydık streslerimiz biraz azalırdı :)Evet canım benimde hala batıyor normal
Keseyi görmüş muydun bildiğim kadarıyla yoğun olmadıktan sonra ilk 3 ay olabilirmiş ufak kanamalar ama tabi doktoruna görüş, görüştün mü ne dedi doktor ?Kızlar bugün tranferin 20. günü yani pozitif çıkmıştı sonuç kalp atışını bekliyordum kahverengi lekelenme olmuş normal mi? düşük belirtisi falan mı çok korkuyorum
Hadi hayırlısı inşallah. Hemen yaz bize, renk koyulaştıysa değerin 20-25 bandında çıkar diye düşünüyorum. Hemen yaz bizeKıymetli arkadaşlar az evvel idrar testi yptim bu defa çizgi baya koyu renk çıktı 6. Gün transferle birlikte kan verdim sonuç bekliyorum dualarınızı bekliyorum inşallah idrar testi yaniltmamistr
Evet canim çok normal özellikle bu aylarda sen ne zaman gideceksin doktorayalnız olmadığıma ve normal olmasına çok sevindim. Tedirgin olmuştum. Hayırlısıyla bi kese görüp kalp atışlarını duyaydık streslerimiz biraz azalırdı :)
28-29-30 gibi regl olucam kuzu 30 una randevu aldım bendee.Yok kuzum ya daha olmadım birkaç gün gecikmem var bende bekliyorum. Bazende doktora kızıyorum neden 2 adet dönemi rahim dinlendirme verdi diye sonra bir bildiği vardır diyip oturuyorum. Sen ne durumdasın
Testi atsanaa, ne markaydı test?Kıymetli arkadaşlar az evvel idrar testi yptim bu defa çizgi baya koyu renk çıktı 6. Gün transferle birlikte kan verdim sonuç bekliyorum dualarınızı bekliyorum inşallah idrar testi yaniltmamistr
Yani biraz süreli ayakta kalınca benimde oluyor ama yeni normalimiz bu olabilirbnm gögüsler başlamadı da kasıklarım batınca tedirgin oldum aslında yorucu bişey de yapmıyom ama normalse sorun yok
Iyiydi ya sağolsun beni hep oturtturmaya çalıştılar çok zorlanmadım. Yok canım sabahciyim ben öğleden sonra vereceğim mecburEvet canım inşallahsenin iş günün nasıl geçti yarın sabahtan mi vereceksin yine
Henüz görmedik haftaya Salı günü gidecektik doktorumda yoğunlaşırsa acile gitmen gerekebilir dedi pek iç açıcı bir cevap olmadıKeseyi görmüş muydun bildiğim kadarıyla yoğun olmadıktan sonra ilk 3 ay olabilirmiş ufak kanamalar ama tabi doktoruna görüş, görüştün mü ne dedi doktor ?
Oo benim sıpa bir hafta daha büyüdü desene o zamanOkuduğum kadarıyla dondurulmuşlarda adetin ilk günü baz alınıyor
O günleri iple çekiyorum bende canim yayalnız olmadığıma ve normal olmasına çok sevindim. Tedirgin olmuştum. Hayırlısıyla bi kese görüp kalp atışlarını duyaydık streslerimiz biraz azalırdı :)
Henüz görmedik haftaya Salı günü gidecektik doktorumda yoğunlaşırsa acile gitmen gerekebilir dedi pek iç açıcı bir cevap olmadı
Hayırlısı bakalım sağolasın canımCanım moralini bozma burada çoğu arkadaş yaşadı dediğim gibi yoğun ve çok gelmediği sürece korkma sakin kal
Canım şimdi çıktık doktordan rahim kalınlaşmış çok şükür haftaya Çarşamba transferim olucak nasipse
Canım şimdi çıktık doktordan rahim kalınlaşmış çok şükür haftaya Çarşamba transferim olucak nasipse
Var canım ya kahverengi silindikce geliyorŞuan hala var mı canım pembe mi kahverengi mi
Canım benim sorduğun için çok teşekkür ederimAyy çok sevindim hadi gözün aydın olsun inşallah Amintransferin de su gibi geçsin dilerim bebişin sıkı sıkı tutunur Amin
Canım benim sorduğun için çok teşekkür ederimiyi dileklerin için ayrı teşekkür ederim bende heyacanlandim tarih verilince inşallah hepimiz güzel haberler alırız listede beni güncelleyebiliriz artık bende kavusuyorum elhamdülillah embriyoma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?