Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Hayır hiç kendini strese katma canım herkesin hamileliği bir olmaz modunu düşürme önemli olan değerlerin sağlıcakla katlanması yarın güzel haberlerini bekliyorum

Aaa evet öyleymiş. Bende keseyi sende görürsün. Sadece transfer tarihimiz arasında 3-4 gün var. Ben bu cumartesi gördüm. Gidersen haber ver güzel sonuçlarla gel inşallah

İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin hala umudum var doktor kimyasal olabilir dedi ama iki gün sonra ki test net sonuç vericek inşallah güzel ilerler

Hayır hiç kendini strese katma canım herkesin hamileliği bir olmaz modunu düşürme önemli olan değerlerin sağlıcakla katlanması yarın güzel haberlerini bekliyorum
İnşallah canım benim yazacağım güzel şeyler insallahh benimki biraz uyuşuklanmıştır son anda tutunmuştur koala

Amin canım inşallah bu sefer tüm önlemleri al temkinli ilerle dilerim bu sefer olur Allah’ın izniyle Amin normalde tüp bebek doktorun seni bilgilendirmesi lazım katil hücre öldürmesi yapıyorlar doktorunla görüş onlar seni yönlendirir inşallah Amin

3. Gün embriyosu için bence erken daha idrara yansımamış olabilir gönlünü ferah tut canım inşallah bebeğin seninledir Amin
Amin canim benim destegin icin cok tesekkur ederim sonradan cok cok silik hayalet bir cizgi belirdi ama yine de guvenemedim belli belirsizdi yarin tekrar denerim bakalim bu gun.de kasiklarimda agri var adet olacak gibi

Amin canim benim destegin icin cok tesekkur ederim sonradan cok cok silik hayalet bir cizgi belirdi ama yine de guvenemedim belli belirsizdi yarin tekrar denerim bakalim bu gun.de kasiklarimda agri var adet olacak gibi

Hadi inşallah minik mucize kendini göstersin inşallah Amin moralini yüksek tut bazıların hiç testte bile çıkmıyor kanda çıkıyor

M

Merhaba canım hoşgeldin
Transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah dilerim bu sefer bebişin sıkı sıkı tutunur bırakmaz Amin Rabbim oğluna hayırlı uzun ömürler versin inşallah hayırlı sağlıklı bir kardeş nasip eylesin inşallah Amin tamam canım ekliyorum listeye dilerim hepimiz için bol pozitifli güzel günler diliyorum Amin

Hoşbuldum amiin inşallah hepümiz için teşekkür ederim düzel dilekleriniz için

S siyahkalpli Canim çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum gönül isterki herkes hamileliği tatsin ama bazen böyle sonuçlarda alabiliyoruz canim benimde ilkim kimyasaldi. Büyük ihtimalle buda kimyasal adetle atılıyor kuzum maalesef adetimi bekliyorum bende rabbim en kisa sürede güzel sonuçlar almamizi nasip etsin inşallah

Aynen kuzum aklimda soru işareti kalmasin istiyorum. İşte iki gündür araştırıyorum nedir ne değildir diye. Doktorum bugün arayacakmış bakalım ne diyecek nasıl bir yol gösterecek.

Canım kaçıncı gün 41 geldi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…