- 4 Aralık 2024
- 5.177
- 5.705
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #14.921
İnstagram gurubu kuralım ya hamile olanlar ya da iletişimi bitirmek istemeyenler katılsın olmaz mı
Ceza yeriz sus

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnstagram gurubu kuralım ya hamile olanlar ya da iletişimi bitirmek istemeyenler katılsın olmaz mı
Umarım sağolunHer şerde bir hayır vardır , çok geçmiş olsun kolaylıkla atlatırsınız umarım
Selam kızlar napıyosunuz bklmiyimisiniz ben bugün yine kan verdım emın olmak için ve sonucum çok iyi çıktı 16 Nisan'da 545,22 çıkmıştı18 nidan da 1419,41 20 nısan 3588,66 çıkıktı sizce ikiz olma ihtimali var mı
allahıma binlerce şükür aşlah isteyen herkese nasip etsin inşallah❤
![]()
Amin inşallah hiçbirimizin. Umarım sizin de bekleyen herkesin de pozitif haberleri gelirÇok üzüldümcanım gerçekten nasip olmayınca tüm önlemleri al herşeyi yap olmadı mı yine olmuyor ne yazık ki
Rabbim gönlüne inşirah Ferahlığı versin inşallah
Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah Amin![]()
Amin inşallah hiçbirimizin. Umarım sizin de bekleyen herkesin de pozitif haberleri gelir![]()
Artışlar mükemmel tebrik ederim .. hayırlı olsun.rabbim kucağına almayı nasip etsinSelam kızlar napıyosunuz bklmiyimisiniz ben bugün yine kan verdım emın olmak için ve sonucum çok iyi çıktı 16 Nisan'da 545,22 çıkmıştı18 nidan da 1419,41 20 nısan 3588,66 çıkıktı sizce ikiz olma ihtimali var mı
allahıma binlerce şükür aşlah isteyen herkese nasip etsin inşallah❤
![]()
Beta degerime baktırmak istediğimi söyledim..Dediğim gibi benim yaşadığım yer çok küçük ve yoğun değil .başka yogun yerlerde belki olmuyordur bu konuda bilgim yokPeki acilde ne dediniz
Çok teşekkür ederimm canım benimMaşallahcanım tebrik ederim sağlıcakla değerlerin katlansın gebelik gerçekleşmiş hamdolsun bundan sonrası da sağlıcakla ilerlesin Allah’ın izniyle Amin
![]()
Yapiyor canım da ben yarını bekleyemedim test günüm bugündü o yüzdenCanım tüp bebek merkezi ücretsiz yapmıyor mu
Umutlar bizler için canımEvet kuzum bana umut oldun![]()
Yapiyor canım da ben yarını bekleyemedim test günüm bugündü o yüzden![]()
Tabii bizim bebisler para harcatmak konusunda usta oluncaParaharcamak dururken bedava sevmeyiz
![]()
TeşekürlerTünaydın canım sorun olmaz koşuve ağır sporlar olmadığı sürece yürüyebilirsin sıkıntı olmaz iyi gezmeler size
![]()
Bazı testler yaniltabiliyor ya sabah mı yapmıştınız?Mayalacm dün iyi bı markada hafif silik çizgi çıktı eşim bugün nöbetçi eczanede o iyi markadan yokmuş tek alternatif 70 liralık erken gebelik testini almış bugün hicbisey çıkmadı
Mayalacm dün iyi bı markada hafif silik çizgi çıktı eşim bugün nöbetçi eczanede o iyi markadan yokmuş tek alternatif 70 liralık erken gebelik testini almış bugün hicbisey çıkmadı