Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Selam kızlar napıyosunuz bklm🥰iyimisiniz ben bugün yine kan verdım emın olmak için ve sonucum çok iyi çıktı 16 Nisan'da 545,22 çıkmıştı18 nidan da 1419,41 20 nısan 3588,66 çıkıktı sizce ikiz olma ihtimali var mı 🥰allahıma binlerce şükür aşlah isteyen herkese nasip etsin inşallah❤🌸

Maşallah 🧿 sübhanallah ikizler yolda geliyor 🤲👼👼❤️

Çok üzüldüm 💐 canım gerçekten nasip olmayınca tüm önlemleri al herşeyi yap olmadı mı yine olmuyor ne yazık ki 😢 Rabbim gönlüne inşirah Ferahlığı versin inşallah 🤲🥺
Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah Amin 🤲
Amin inşallah hiçbirimizin. Umarım sizin de bekleyen herkesin de pozitif haberleri gelir 🙏🏻

Selam kızlar napıyosunuz bklm🥰iyimisiniz ben bugün yine kan verdım emın olmak için ve sonucum çok iyi çıktı 16 Nisan'da 545,22 çıkmıştı18 nidan da 1419,41 20 nısan 3588,66 çıkıktı sizce ikiz olma ihtimali var mı 🥰allahıma binlerce şükür aşlah isteyen herkese nasip etsin inşallah❤🌸
Artışlar mükemmel tebrik ederim .. hayırlı olsun.rabbim kucağına almayı nasip etsin🌸🌸🌸 bütün süreç kolaylıkla ilerleyip tamamlansin inşallah 🤲🤲🤲

Mayalacm dün iyi bı markada hafif silik çizgi çıktı eşim bugün nöbetçi eczanede o iyi markadan yokmuş tek alternatif 70 liralık erken gebelik testini almış bugün hicbisey çıkmadı

Mayalacm dün iyi bı markada hafif silik çizgi çıktı eşim bugün nöbetçi eczanede o iyi markadan yokmuş tek alternatif 70 liralık erken gebelik testini almış bugün hicbisey çıkmadı

Markası ney canım her testin hassasiyeti farklı oluyor kimisi daha düşükken algılar kimisi yüksek olunca değerin bence daha erken moralini bozma sakın 🥰

Testin resimlerini atarmısın aydınlık bir şekilde çekip birde bugün transfer sonrası kaçıncı günün

Nerde benim kızçeler pazar miskinliğimi çöktü 🙃
Burada dün hava güllük gülistanlıktı şu an rüzgâr yağmur 🌧️ devam ediyor bir kış bir yaz oluyor 🙄

Back
X