Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

mayala katar mayala katar aşko kuşko seni yarın predictor test yapmaya ikna edermiyiz 😆🤩

Yarın daha 5. Gün erken diye düşünüyorum 🤔
Burada predictor yok ama onunla yarışır clearblue testimiz var ☺️ ama evde test yapmam diye hiç almadım normal testlerim var yarında resmi tatil olduğu için heryer kapalı ama internetten sipariş veririm Salı günü gelir inşallah Allahtan hayırlısı olsun inşallah Amin 🤲❤️🥹

Selam kızlar napıyosunuz bklm🥰iyimisiniz ben bugün yine kan verdım emın olmak için ve sonucum çok iyi çıktı 16 Nisan'da 545,22 çıkmıştı18 nidan da 1419,41 20 nısan 3588,66 çıkıktı sizce ikiz olma ihtimali var mı 🥰allahıma binlerce şükür aşlah isteyen herkese nasip etsin inşallah❤🌸

mayala katar mayala katar kuzum beni de 3. gün tek transfer diye güncelleyebilirsin ama transfer tarihi muhtemelen mayısta olacak topik dağılır o zamana ☹️

Tamam canım benim birşey olmaz ben daha buradayım sizleri mezun 👩‍🎓 edip öyle 🥰🤲
İnşallah sağlıcakla sıkı sıkı tutunur minik mucize dualarım seninle 🤲❤️

Arkadaşlar transferden sonra şeffaf akıntı başladı son bı kaç gündür biraz daha fazla ,nornaldede akıntım olurdu ama bu defa bu normal mi değil mi bilemedim

Merhaba. Benim bugün test günümdü 11 Nisan da transfer olmuştum negatif sağlıklı gelen tek embriyomdu orta kalite 5bb. histereskopi ameliyatı da olmuştum rahme çizik de atılmıştı ama tutmadı geride embriyom da yok. 2 yıldır çocuk istiyorduk bizde olmadı
Her şerde bir hayır vardır , çok geçmiş olsun kolaylıkla atlatırsınız umarım

Acaba beni de ekler misiniz? mayala katar mayala katar
Yaşım 32,opu tarihim 22 nisan sali günü.İlk denemem İzmirde bahçecide olacak.
İki tupum de tıkalı bu yuzden tedaviye başvurduk.
Bu arada 18 nisan cuma günü kontrole gittim. Amh im 1.22
9 yumurta gördü en büyüğü 1tane 17mm idi. Diğer ikisi 12 buçuk birkactane 9 vardı diğerlerini hatirlamiyorum. Aynı gün kan testi yaptı
E2 degeri 1213
Lh 3.3
Progestoron 0.64
Prolaktin 22

Doktor iyi dedi. Acaba Taze transfer mi olur dondurulmuş mu? Bu değerlere göre mi karar veriyorlar?

Hoşgeldin 🤗 canım sürecin hayırlı uğurlu olsun inşallah dilerim sağlıklı kaliteli yumurtaların sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah Amin 🤲❤️
Taze transferi senin kan değerlerin belirleyecek birde ne kadar yumurta toplanmasına bağlı olarak eğer çok fazla toplanırsa risk almıyorlar dilerim herşeyin sağlıklı güzel geçer inşallah 🤲🥰

Selam kızlar napıyosunuz bklm🥰iyimisiniz ben bugün yine kan verdım emın olmak için ve sonucum çok iyi çıktı 16 Nisan'da 545,22 çıkmıştı18 nidan da 1419,41 20 nısan 3588,66 çıkıktı sizce ikiz olma ihtimali var mı 🥰allahıma binlerce şükür aşlah isteyen herkese nasip etsin inşallah❤🌸
Maşallah kuzum çok güzel artmış kiz ikiz olma ihtimali çok yüksek umarım çift kese görürsün 🥰🥰🤲🤲 rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin 🥰🥰🤲🤲

Çooook güzel artmış , ikiz olabilir hayırlısı oldun sağlıkla al kucağına inşallah 🙏

Merhaba. Benim bugün test günümdü 11 Nisan da transfer olmuştum negatif sağlıklı gelen tek embriyomdu orta kalite 5bb. histereskopi ameliyatı da olmuştum rahme çizik de atılmıştı ama tutmadı geride embriyom da yok. 2 yıldır çocuk istiyorduk bizde olmadı

Çok üzüldüm 💐 canım gerçekten nasip olmayınca tüm önlemleri al herşeyi yap olmadı mı yine olmuyor ne yazık ki 😢 Rabbim gönlüne inşirah Ferahlığı versin inşallah 🤲🥺
Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah Amin 🤲

Günaydın herkese salı günü opu alacağım inşallah bugüne gece 3 de çatlatma ignem var. Geldigimden beri bir yere çıkıp gezmedim bugün biraz eşimle gezmeyi düşünüyorum sizce bir sorun olurmu yani yumurtalıklarim için falan

Tünaydın canım sorun olmaz koşu 🏃‍♀️ ve ağır sporlar olmadığı sürece yürüyebilirsin sıkıntı olmaz iyi gezmeler size 🥰

Back
X