Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Yapar mi yaparız kim bilir 🥰🥰 İnşallah kuzum biz dualarimizi eksik etmeyelim vardir bir günü 🤲🤲 vitamin takviyesi mi ? Bende vitamin takviyesi kullanmıştım eşli ama. Sende eşimin de kullanmasi gerekiyor mu diye sor en azindan spremlerde şaha kalkip güzel döllesinler bi zahmet hep biz hep biz yeter da 🤣🤣 tedavin hayırlı ve başarılı olsun kuzum dualarımdasin 🤲🤲🥰🥰
Kız benimkinin evvelinden 2 çocuğu var. Oraya götürene kadar sanki dünya işi yapmış gibiydi😂
Hani o duyguyu tattigi için olmasa da ben kadar üzülmez. Zaten sözde sigarayı benle bırakacağını söyledi ama ihtimal vermiyorum pek. Rabb'im herşeyin hayırlısını nasip etsin caniminici ❤️
Bir de ikiz sevdam var 😬Birini tutturmuş gibi🥰

Kız benimkinin evvelinden 2 çocuğu var. Oraya götürene kadar sanki dünya işi yapmış gibiydi😂
Hani o duyguyu tattigi için olmasa da ben kadar üzülmez. Zaten sözde sigarayı benle bırakacağını söyledi ama ihtimal vermiyorum pek. Rabb'im herşeyin hayırlısını nasip etsin caniminici ❤️
Bir de ikiz sevdam var 😬Birini tutturmuş gibi🥰

Canım ya olsun sonuçta yıllar geçtikçe eskisi gibi sperm sayısı kalitesi olmaz o süreçte vitamin içebilir birde kabak çekirdeği bitter çikolata yesin çok faydası var 🫣

Yaaaa canim benim okudum seninde transferin hayirli olsun Rabbim pozitifle sonuçlandırsın 🤲🤲🥰🥰 canim öyle aman aman üzülüp isyan etmiyorum ama üzüldüm tabi. Hani dedim iyi kalite ve herşeyi yaptim vardir bunda da bir hayir. eliminden birşey gelmiyor sonucta 🤷‍♀️🤷‍♀️ amin kuzum Allah razi olsun Rabbim olmayanlara da nasip etsin. Yola ufak bir mola daha sonra devam Allahın izniyle 🤲🤲🥰🥰
Sağol canım benim 🙏 tabiki insanın elinden değil okadar emek var umut ediyorsun her hapı içerken her iğne yaparken bin bir umutla doluyuz molani ver bize hazırlık sürecine girdim diye mutlu haberlerini bekliyoruz bundada vardır bir hayır diyip yaradana sığınmaktan başka bir şey gelmiyor elimizden ❤️❤️❤️❤️❤️

Ben daha bugün transfer oldum.Dün son içişimdi.Vallahi envayi çeşit çakmaklarım sigaralar oradan buradan çıkıyor.Çok zorluyor ama dayanacağım.Yeter ki evladım olsun sağlıkla gelsin
Hepsini kayınvalideme verdim oda tiryaki mutfakta bir paket var bilerek durduruyorum onu var ama ben içmiyorum duygusu olsun diye yok olursa krize girebilirim daha önce de sigarayı bırakmıştım yıllar önce bir paket aldım çantama koydum hiç açmadım ama yok olduğu zaman çıldırıyorum

Canım ya olsun sonuçta yıllar geçtikçe eskisi gibi sperm sayısı kalitesi olmaz o süreçte vitamin içebilir birde kabak çekirdeği bitter çikolata yesin çok faydası var 🫣
Diyeceğim ona. Doktor iki tarafta da sorun vardı derim. Belki de öyle soramadım ki doktora. Bu bu vitamini al diyeceğim. Ben cahilim, o benden de cahil. Belki sanıyordur ,sorun tek benle alakalı 😂

Diyeceğim ona. Doktor iki tarafta da sorun vardı derim. Belki de öyle soramadım ki doktora. Bu bu vitamini al diye eğim. Ben cahilim, o benden de cahil. Belki sanıyordur ,sorun tek benle alakalı 😂

Doktor bakmadı mı sperm sayısına hareketliliğine normalde söylüyorlar benim doktorum eşime dedi bu marka vitamini al iç eczaneden canım ismi dilimin ucunda unuttum 😒 eşim sağolsun acele kutuyu atmış 😆 1 aylık içinde zaten günde bir adet

Canım moralini bozma altın embriyolarin olsun inşallah 🙏 canım durumunu bilmiyorum ama tekrar yumurta toplama işlemi yapılabilir Dr bana bir ayda iki defa bile yumurta toplama işlemi yapılır demişti benim 12 yumurtadan 10 tanesi ilk toplandığı gün çok iyi dediler 1. Gün sadece 2 embriyo kaldı ben oda 5 güne gitmez demiştim çok ağladım şükür 2 tanesi donduruldu şimdi çift transfer yapıldı tutmazsa geride embriyom yok beni yumurta toplama işlemi korkutmadi havuz sistemi yaparız bir tanede olsa dediler ben transfer sonrası hayal kırıklığından korkuyorum burda ne hikayeler okudum olacaksa 3 5 bakmıyor oluyor belki altın embriyon senin o bellimi olur genetik yapılmış 5. Gün embriyolari tutmadimi tutmuyor canım umudunu kaybetme sakin güzel olacak inşallah 🙏 🙏 🙏 🙏
Çikolata kistim var kuzum yumurtalar kalitesiz çıkıyor. Bundan da çok umutlu değiliz. Tutmazsa 2 ay lucrin iğneyle baskılama yapılacak

Doktor bakmadı mı sperm sayısına hareketliliğine normalde söylüyorlar benim doktorum eşime dedi bu marka vitamini al iç eczaneden canım ismi dilimin ucunda unuttum 😒 eşim sağolsun acele kutuyu atmış 😆 1 aylık içinde zaten günde bir adet
Ben valla amazondan bişey sipariş ettim. Femibion un erkek için olanı. Sanırım mascurpion du ismi😂

Rica ederim canım benim ne demek her daim dualarımdasın ben inanıyorum bu sefer olmadı ama diğerinde inşallah olacak Allah’ın izniyle Rabbim yüreğine su serpsin inşallah Amin 🤲❤️
Ayy canım benim ben onu yanaklarından öpüyorum 😙 ah ben onun ağlamasına kurban olurum sanki kendi yaşadıklarımız göz önüne geldi 😭 Rabbim hayırlı sağlıklı güzel bir kardeş nasip etsin inşallah Amin 🤲
Canim mayalam amin inşallah Allah razı olsun 🤲🤲 ben artık senden gelecek güzel haberleri bekliyorum inşallah rabbim senin yüzüne gülsün 🥰🤲🤲🥰 biz boşuna böylesine benzemiyoruz seninle zaten yakinda kardeşte çıkıcaz🤭🤭 oyy teyzesi bizde seni çokk öpüyoruzzz hem ablamızı da. Kuzenlerini de doğunca öpücez 🥰🥰😘😘

Hepsini kayınvalideme verdim oda tiryaki mutfakta bir paket var bilerek durduruyorum onu var ama ben içmiyorum duygusu olsun diye yok olursa krize girebilirim daha önce de sigarayı bırakmıştım yıllar önce bir paket aldım çantama koydum hiç açmadım ama yok olduğu zaman çıldırıyorum
Vallahi çok zor ya :( eşim de içiyor benim fosur fosur…Normalde erkek infertilitesi yüzünden tedavi gördük onun bırakması lazım en başta ama bırakmıyor.Bütün çileyi ben çekiyorum😭

Sende folik asit sürekli iç gebelik düşündüğün için benim ki bu eczacı bu en iyisi demişti 1 yıldır bunu içiyorum

Eklentiler

• IMG_7603.webp
    IMG_7603.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 26
Canim mayalam amin inşallah Allah razı olsun 🤲🤲 ben artık senden gelecek güzel haberleri bekliyorum inşallah rabbim senin yüzüne gülsün 🥰🤲🤲🥰 biz boşuna böylesine benzemiyoruz seninle zaten yakinda kardeşte çıkıcaz🤭🤭 oyy teyzesi bizde seni çokk öpüyoruzzz hem ablamızı da. Kuzenlerini de doğunca öpücez 🥰🥰😘😘

Amin canım benim Allah razı olsun 🤲🥰
İnşallah canım inşallah Allahım onlara sağlıklı güzel bir kardeş nasip eylesin inşallah Amin 🤲🥹😘

Çikolata kistim var kuzum yumurtalar kalitesiz çıkıyor. Bundan da çok umutlu değiliz. Tutmazsa 2 ay lucrin iğneyle baskılama yapılacak
Canım galiba yanlış okumadiysam sende 3. Gün embriyosu kalmıştı dimi?hem sinavdan hemde sonuç ayni gün olunca okudum sadece yanlışta hatirliyor olabilirim nolur kusura bakma. Kuzum hiç embriyosu olmayan var. Embriyosu gelişmeyen var senin 3. Gün embriyosu var neden bu kadar üzülüyorsun. Bak araştır 3. Gün embriyosu tutan milyonlarca insan var. Üstelik 3. Gün embriyosunun anne karninda bölünüp ikiz olma ihtimali bile var. Rabbimin mucizeleri biter mi hiç lütfen böyle yapma. Bak bana bende de 3AA kalite embriyom var ama 4AA kalite daha iyi dendi ama o tutmadi. Demem o ki Gün doğmadan neler doğar Rabbimin hikmetinden sual olunmaz. Kendini boşuna üzme pozitif ol lütfen 🥰🥰😘😘

Back
X