Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Biz güçlü kadınlarız pes etmek yok canım. Ben yarım rahimliyim üstelik 8cmlik çikolata kistim var ve birçok kist varmış doktorum çorba olmuş için dedi😝 önemli olan doktorun doğru uygulamayı vermesi. 1 ay doğum kontrol kullandırdı kist için lucrin iğne verdi kullandım. Sonra transferim oldu. Bugün pozitif aldım Rabbimin mucizesi büyüktür. Üzülmek yok 🙏
Bana da transfer olmazsa 2-3 ay lucrin kullanıp tekrar süreci tekrarlayalım dedi kuzum. Sen opudan sonra mı lucrin kullandın?

Bana da transfer olmazsa 2-3 ay lucrin kullanıp tekrar süreci tekrarlayalım dedi kuzum. Sen opudan sonra mı lucrin kullandın?
Ben de lucrin kullandim rahim dinlendirme amacli. 1 aylik vuruldum 21 gun de dogum kontrol kullandim. Sonra doktorun cagirdigi tarihte gittim transfer icin basladik. Ben adetin 2. günü vurulmustum

Ben de lucrin kullandim rahim dinlendirme amacli. 1 aylik vuruldum 21 gun de dogum kontrol kullandim. Sonra doktorun cagirdigi tarihte gittim transfer icin basladik. Ben adetin 2. günü vurulmustum
Opudan sonra mı vurulmuştun kuzum? Bana negatif olursa lucrin başlayıp sonrasında tekrar opu yaparız dedi. 3. gün tek embriyo var çok umutsuzum. Senin kaç embriyon var?

Opudan sonra mı vurulmuştun kuzum? Bana negatif olursa lucrin başlayıp sonrasında tekrar opu yaparız dedi. 3. gün tek embriyo var çok umutsuzum. Senin kaç embriyon var?
Yok canim opu sonrasi 2. adetimde gittigimde vuruldum 1 ay bekledim sonra transfer asamasina gectik. 7 var bende de 4. Gun.
Lutfen umutsuzluga kapilma. Belki yazmışsındir ama gormedim kacinci deneme yas kac? Neden olmuyor?

Aslında 2 günde 1 gibi nar suyu içiyordum ama bugünden itibaren her gün içeyim o zaman. Doktor da moralimi bozmamak için güzel gidiyor dedi ama geçen sefer cumartesi transfer tarihi belirleyeceğiz demişti, bugün de 2 gün sonraya attı. Hayırlısı olsun artık.
moralini bozma canim ya herkeste farkli oluyor sürec belki boylesi daha hayirlidir zaten 8 bucuk ustu falan istiorlar diye biliyorum daha transfer gunune kadar da zaman var illa kalinlasir merak etme

Canım 3.gun diye üzülüyorsan üzülme hiç. Eğer hücre sayın iyiyse ki iyi tutunma oranı 5.gunler ile ayni. Bende 3.gün çift embriyo transferi olmuştum bir kaç gündür silik çizgi çıkıyor çok şükür yarın da kan günüm 🫶

Canım 3.gun diye üzülüyorsan üzülme hiç. Eğer hücre sayın iyiyse ki iyi tutunma oranı 5.gunler ile ayni. Bende 3.gün çift embriyo transferi olmuştum bir kaç gündür silik çizgi çıkıyor çok şükür yarın da kan günüm 🫶
Vignette Vignette aynen bende katiliyorum paradisee dusuncelerine
Mesela bir arkadaşa iki tane 5. Gun cok iyi kalite transfer etmisler tutmamiş, ama 3. Gun orta kalite olup tutan da var nasip

Yok canim opu sonrasi 2. adetimde gittigimde vuruldum 1 ay bekledim sonra transfer asamasina gectik. 7 var bende de 4. Gun.
Lutfen umutsuzluga kapilma. Belki yazmışsındir ama gormedim kacinci deneme yas kac? Neden olmuyor?
Vignette Vignette aynen bende katiliyorum paradisee dusuncelerine
Mesela bir arkadaşa iki tane 5. Gun cok iyi kalite transfer etmisler tutmamiş, ama 3. Gun orta kalite olup tutan da var nasip
Kızlar çok teşekkür ederim hepinize iyi ki varsınız. Benim iki tarafta da çikolata kistim var amh düşük. İlk denemem aslında 3 yumurta maks bekleniyordu 9 tane toplandı ve hepsi döllendi çok şaşırdık kliniktekilerle. 3. güne geldiğimizde 2 tanesi 8 hücreli ve %10 fragmantasyonluydu kaln 7’si çok iyi değildi hücre sayısı ve oranı açısından. Aslında iki tanesi iyiydi. Birini dondurduk. Diğerini çok iyi olmayanlarla beraber 5. güne götürdük. Bugün 5. gün hepsi ölmüş. Yani ölmemiş gelişim devam ediyor ama blastokist olmamış. Yarını da bekleyip imha edecekler.

Öncelikle bugün güzel haber alan herkesi tebrik ediyorum rabim hakkınızda hayırlısı versin inşallah dualarım hepinizle 🤲🙏
Bugün tekrar kontrole gittim salı mikro tese de sperm bulunursa yumurta toplama olacağım inşallah çatlatma ignelerim aldım ama son günler diyemi bilmiyorum çok rahatız hissediyorum kendimi göğüs ve karın ağrım var bir de normalde taze transfer demişti bugün geri bir ay rahîm dinlendirme yapacağını söyledi dhaa iyi olur dedi. Sizi bir sorum olacaktı opu olacağım yaa afedersiniz ağdaya gitsem bir sorun olurmu acaba zaten on gün oldu gideli ama içim rahat etmedi

Kızlar çok teşekkür ederim hepinize iyi ki varsınız. Benim iki tarafta da çikolata kistim var amh düşük. İlk denemem aslında 3 yumurta maks bekleniyordu 9 tane toplandı ve hepsi döllendi çok şaşırdık kliniktekilerle. 3. güne geldiğimizde 2 tanesi 8 hücreli ve %10 fragmantasyonluydu kaln 7’si çok iyi değildi hücre sayısı ve oranı açısından. Aslında iki tanesi iyiydi. Birini dondurduk. Diğerini çok iyi olmayanlarla beraber 5. güne götürdük. Bugün 5. gün hepsi ölmüş. Yani ölmemiş gelişim devam ediyor ama blastokist olmamış. Yarını da bekleyip imha edecekler.
Olsun belki de o 1 tane olan tutacak🩵 lutfen umudunu kaybetme 🙏🏻

Amin kızlar desteğiniz için çok sağolun şimdi çıktık doktorun yanından. Bu embriyomu transfer edeceğiz ama eğer tutmazsa çikolata kistlerimi baskılamak için 2-3 ay lucray mi dedi bi iğneyle tedavi görüp tekrar sürece başlayacakmışız. O da çok yorucu ve yan etkileri çok olan bi süreçmiş.

Ağlamaktan helak oldum doktorda seni bu kadar mutsuz görürsem transfer yapmam dedi.

Doğru demiş sen böyle yaparsan vücut stres altında olur tutacağı varsa da tutmaz kız hele bir kendine gel canımsın ya bak arkanda seni bekleyen embriyon var sakin ol lütfen daha hiçbirşey bitmedi şu an kendine zarar vermekten başka birşey yapmıyorsun gün doğmadan neler doğar Allah sana can sağlığı versin herşey olur Allah’ın izniyle sen sakin kal 🤲🥰

Ya o kadar sürer mi ki acaba sanci ağrı da uzun sürer mi

Senin bilmem ama benim 14 gün sürmüştü ağrı bir iki güne hafifler bu süreçte parol alabilirsin ağrını hafifletir geçmiş olsun 💐 Rabbim bir dahaki sefere sağlıklı hayırlı evlatlarla kucağını doldursun inşallah Amin 🤲❤️

Canım benim Amh 0,5 benim sana göre daha az çıkıyor bu ay mucize oldu zaten sende takip ettin sürecimi Allahtan ümidini kesme Allah dilerse o ay 20 yumurta nasip eder önemli olan sayı değil kalitesi bunu unutma 5 tane çıksın kaliteli olsun benim bu 4. Tüp bebeğim ilk defa 5 olgun yumurta ve dört adet döllendi ve bana kalan üç matematik olarak bana iyi bir sayı embriyo kaldı binlerce kez Rabbime şükürler olsun yani Allah isterse herşey olur onun için kendini toparla birde bunu da ekliyeyim ben 2. Tüp bebeğimde 2. Gün embriyosuyla hamile 🤰 kaldım 3. Gün embriyosu bile değildi yeter ki nasibi olsun inşallah nice burada 5. Gün Aa kalitede embriyolar tutmadı çünkü nasipleri yok lütfen bunun için kendini bırakma Allah’ın mucizeleri bitmez 🤲💕

Öncelikle bugün güzel haber alan herkesi tebrik ediyorum rabim hakkınızda hayırlısı versin inşallah dualarım hepinizle 🤲🙏
Bugün tekrar kontrole gittim salı mikro tese de sperm bulunursa yumurta toplama olacağım inşallah çatlatma ignelerim aldım ama son günler diyemi bilmiyorum çok rahatız hissediyorum kendimi göğüs ve karın ağrım var bir de normalde taze transfer demişti bugün geri bir ay rahîm dinlendirme yapacağını söyledi dhaa iyi olur dedi. Sizi bir sorum olacaktı opu olacağım yaa afedersiniz ağdaya gitsem bir sorun olurmu acaba zaten on gün oldu gideli ama içim rahat etmedi

Geç olsun güç olmasın inşallah canım 🥰
Yeter ki sağlıklı embriyoların oluşsun gerisi kolay Allahım yüzüne baksın 🤲💕
Ağda konusunda birşey diyemiyorum folüküller büyüdüğü için zarar verir mi bir fikrim yok sen yine de risk atma sonuçta zarar gelebilir 🫣

Benim ikinci denemem. Yaş 28. Dondurulmuş transfer yapıldı 14 nisan. 24nisan teste gidicem. İnşallah hepimiz pozitifi görürüz.

Hoşgeldin 🤗 canım hayırlı olsun dilerim bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur kaçıncı gün embriyosuydu takibe al burayı birbirimizden haberdar olalım canım ❤️

Back
X