Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Çok şükür kuzum çok şükür bak sende neler atlattin her ne olursa olsun sonucundan bahsetmiyorum hayatinda ne olursa olsun hiç umudunu kaybetme hep iyisini düşün pozitif düşün iyiler gelip bulacak seni tipki karnindakiler gibi

Böyle çok silik tarzda bir lekelenme geldi pesi daha da gelmedi yani inşallah yerleşmedir yaaa

Öyle canım bugünlerimize hamdolsun
Amin canım benim Allah razı olsun kuzum zaten beni ayakta tutan hep umudumun olması Rabbime teslim ettim çok şükür

Canım doktorun bence oldukça temkinli ilerliyor. Benimkilerden de ikisi 3.gun en iyi duruma geldikleri için dondurmuslardi. 5.gune de 2 tanesi kaldı elimde ama başlangıçta daha da azdı sizden benimkiler. Yani canınız sıkılmasın hiç durum kötü değil bence

silik çıktığına göre şu anki değerin 20-30 civarıdır 8nisan transferleri olarak tulum çıkarırız inşallahh benim de yarın belli olunca

İyi günler kızlar ben 2 cı kanıkı verdım bugun
8 cı gun 63.73 ıdı
10 cı gun 119.08 bugun. Artış ıymı ? Sizce Aslında normal kan gunum yarında ben erkende yapdım

Bence gayet güzel artımış şimdi bundan sonra artık hızlı bir şekilde büyümeye geçtiği için daha da güzel artacaktır Allah’ın izniyle inşallah

Bence gayet güzel artımış şimdi bundan sonra artık hızlı bir şekilde büyümeye geçtiği için daha da güzel artacaktır Allah’ın izniyle inşallah
InshAllah dooktorun ysrdımçısıds dedı yuzde 87 artmış guzel dedı 19 zu bırde vercem ayagım da dolayı yuruyemıyorumda ( moralım kotu ıdı bunla sevındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…