Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Hayırlısı olsun Insallah seni merak edip ismini arattım sonrada bu topikte görünce mutlu oldum

Ayy canımsın çok teşekkür ederim Allah razı olsun beni düşündüğün için Amin Ecmain inşallah evet iki ay olacak buradayız buraya odaklı olduğu için diğer yerlere çok takılmaya fırsat olmuyordu

Yaa benim ikisinde de çikolata kisti var ama işte konum olarak sağ daha kötüymüş. Hatta benim damar yolum falan yamulmuş hala şiş acıyor elimin üstü analık

Allah razı olsun canım araya yaz tatili giriyor ya ona seviniyorum biraz olsun sağlıklı olsunlar da öğretmenleri biraz oturarak devam edecek artık

Amin amin inşallah canım benim daha da güzel haberlerini bekliyoruz inşallah bize arada ses ver merak etmeyelim seni

Bahçende çiçekler açsın Rabbim hasretine kavuştursun .

Herkes pozitif sonuç alsın inşallah topikteki

Bahçende çiçekler açsın Rabbim hasretine kavuştursun .

Herkes pozitif sonuç alsın inşallah topikteki

Amin amin inşallah canım benim Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah

Sende sağlıcakla bebeklerini kucağına alırsın inşallah Amin

Bebeklerin iyidir inşallah senin durumun herşey yolundadır umarım

Transfer günü ile beraber 10 gün canım. İlk 4 gün yattım sadece namaza falan kalktim sonra ev içinde oturdum hani hep dikkatli oldum annemler yanımda zaten
Maşallah çok güzel olmuş, inşallah benim de hafta sonuyla falan birleşir de 4-5 güne çıkmış olur o zaman. Hepimiz sağlıkla pozitifleri görelim inşallah.

Abla akşam kan testi verdim 8. Gunumdeyim negatif çıktı ama normal kan verme 18 nişanda demişti doktorum o zamana kadar artar mı sizce 0.3 çıktı

Canımsın biraz zor görünüyor 5 üzeri bile değil tutunma olsaydı yine 20 yada 30 çıksa yükselirdi ama çok zor iki günde yükselmesi çok üzüldüm

Hayırlısı olsun ya peki negatif oldu ya bu embriyolar nasıl çıkacak ki benden adetle mi

Amin inşallah Evet canım adet olunca onlarda öyle atılacak biraz kanaman yoğun olur korkma sakın kaçıncı denemendi canım arkanda embriyon var mı Allahım yüzüne baksın hayırlı sağlıklı zamanda kucağını doldursun inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…