Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Tecrübeleriniz varsa bu konular hakkında beni aydınlatın ya valla kafayı yicem googlede
Canım hiç bir şey olmaz merak etme, sadece transferin günün dinlensen yeterli, ertesi gün normal hayatına dönebilirsin, sadece karın kaslarını zorlayacak işler yapmaman lazım, çok ağır kaldırmaman lazım. 1 kg falan bir şey olmaz. Yemek yap duşunu al, evin tozunu al, çamaşır as ama az az al sepetine, makine boşalt, ama süpürge falan çekme şimdi halı çekerken kendini zorlarsın, yemene içmene dikkat et protein ağırlıklı beslen bol suu içsen bu iş tamamdır inşallah 💐😍

Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım, biz 3-4 gün dışarı çıkmazsak bunalıma giriyoruz hemen 😔 insan başkası için yapmazda bebeği olunca akan sular duruyor, sabır canım ❣️
Fetal dna ile ilgili bişey dedimi canım yada sen kendin yaptırmayı düşünüyor musun?
Yaptircam kuzum ya geçen gebelikte de yaptırmıştım ben düzen labaratuvari eve gelip kan almıştı. Onu bir dahaki gelişinizde konuşuruz dedi üstten geçti sadece. Ama yaptiricam pgtli de değil ya embriyo içimiz rahat etsin

Aynen canım gerçekten evde yürümekte nimet benim için🙏 doktora kalbimi bıraktım hissettim iyi biri çok detaylı baktı sağolsun😄 yani belki seni ilerde seyahata bile yollayabilirim ama önce iyice emin olmam lazım dedi seni tanımam takip etmem lazım dedi. Bakalım hayırlısı🥰 çok şükür Rabbime darısı hepinizin başına ins. Sağlıkla kolaylıkla bebeğim🙏🩵
Doktor maşallah yürümemiş koşmuş 🥰🥰👏👏 işinin ehli olduğu belli 😉 eee sende artık kizlar ben doğurdum de bize 🥰🥰 amin inşallah canım bize dua et 🤲🤲🤲

Yaptircam kuzum ya geçen gebelikte de yaptırmıştım ben düzen labaratuvari eve gelip kan almıştı. Onu bir dahaki gelişinizde konuşuruz dedi üstten geçti sadece. Ama yaptiricam pgtli de değil ya embriyo içimiz rahat etsin
Evet canım iyi olur en azından kafadanda rahat olur, benim pgt ama bende yaptıracam o günlere gelirsek, çünkü pgt sadece kromozom anomaliler eliyor, kalp böbrek damar tarzı şeyleri kapsamıyormuş. Düzen lab türkiye lab mı canım? Şişli memorial yapıyormuşta çok uzun sürüyor ya çıkması ben doğururum o zaman kadar, 15 gün diyorda o rahat 22 günü buluyor

Çok şükür iyiyim canlar biraz geç aldılar çok yoğunluk varmış Almanya’da bu iki hafta tatiller var ondan fazla doktor çalışmıyor ondan uzadı ama Elhamdüllilah iyiyim bebeklerim blast olmuşlar aldım geldim dilerim sıkıca tutunurlar darısı senin başına inşallah canım Amin inşallah Allah razı olsun 🤲🥹🫶👼👼😘
hadi maşallah annelerine sıkıca sarılsınlar inşallah herkes hayırlı sonuçlar alır herkesin yüzü gülsün inşallah ☺️🕊️

Size bir şey danışmak istiyorum. Benim 6 embriyom var 2 kate iyi kalite 4 tane de orta kalite bu şekilde 3. Gün donduruldular. Doktorum havuz yapıp bir ay saha yumurta toplayalım dedi fakat hem maddi hem manevi bize aşırı zor geldi bir yumurta toplama işlemi daha. Biz de elimizdeki 2 embriyoya güvenip transfer aşamasını başlattık. Bülent Tıraş çok garantici bir doktor bu sebeple elinde fazla yumurta olmasını istedi ama 2 iyi kalite yumurta yeterli değil mi doktorun önerisine uymadık diye biraz karamsar düşünmeye ve vicdanene rahatsız olmaya başladım😢

6 adet embriyo az değil neden tekrar havuz istiyorlar benim bildiğim yumurta sayısı az olan kişilere havuz yapıyorlar iki adet yumurtası çıkana senin ki gayet güzel oluşmuş gönlünü ferah tut inşallah hepsi sağlıcakla sıkı sıkı tutunurlar Altın embriyoların olsun inşallah Amin 🤲❤️

Doktor maşallah yürümemiş koşmuş 🥰🥰👏👏 işinin ehli olduğu belli 😉 eee sende artık kizlar ben doğurdum de bize 🥰🥰 amin inşallah canım bize dua et 🤲🤲🤲
Evet ya sağolsun rahatladim baya🥰 ins. Kuzum ins. Zamanında sağlıkla doguralim hepimiz🙏 ya inan burası ayrı zaten ama tüm bebeği olmayanlara her sn dua ediyorum bu iş başıma geldiğinden beri🙏 gelmeden önce anlamıyordum tabi zorluklarını😔 Rabbim kimseyi evlatsiz bırakmasın ama hayırlı ve sağlıklı ins.🙏

Nasıl geçti ? Nasılsın ?

Çok şükür iyiyim hamdolsun çok güzel geçti darısı tutunmalarına olsun inşallah Rabbim bu sefer sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah Amin 🤲🥹🥰 ilk defa 5. Gün embriyosu oldu hamdusenalar olsun Rabbime ne kadar şükretsem azdır inan ki 🤲🫶 Rabbim herkese nasip etsin inşallah Amin 🤲👼❤️

Back
X