Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Benim eşimde hepinizi sorar bugün pozitif var mı kadınların morali nasil diye😁
Benim ki yüzün gülüyor kimle yazisiyorsun deyince. Ben gibi anne olma yolunda giden kızlarla diyorum. Çok şey öğrendim yalnız hissetmiyorum kendimi diyince. Nasıl bir çete olmuşsunuz diyor🤣🤣🤣. Birbirimizin doktoru dedim😊

Merhaba, ben de aranıza yeni katıldım. Estrofeme başladım 2 gün önce, cumartesi randevum var rahim kalınlığıma bakılacak. 2. denemem olacak dondurulmuş 5. gün embriyosu verilecek 1 adet. Zaten 2 tane vardı, ben 2 tanesi de transfer edilsin dedim ama doktor ayrı ayrı verelim dedi. Yaşım otuz iki. Sizlerde durum nasıl oldu?

Amin canım benim inşallah herşey gönlünce olsun bir daha uğraşmak zorunda kalmazsın siğorta desteksiz olunca altından kalkmak mesele Allahım yüzüne baksın dilerim tek seferde pozitifleri görürsün inşallah 🤲

Yok kız erkolar o kadar şeyi akıl etmezler kayıtsız ol 🤣
Farkettim canım. Önce imalar dolaydi yoldan anlatmalar çok enerji sarfediyordum. Oysa gel , git, bunu böyle yapalım diye direk konuşmak gerekiyormuş. O kadar derinlik, mana yok dedigin gibi kayitsizim🥰🤣

Embriyonun daha iyi tutunması için neler yapmamız gerekiyor? Nar suyu görmüştüm bugün ona başladım, kabak çekirdeği tüketeceğim günlük. Başka dikkat etmemiz gerekenler kesin yememiz gerekenler var mı kızlar?

Merhaba, ben de aranıza yeni katıldım. Estrofeme başladım 2 gün önce, cumartesi randevum var rahim kalınlığıma bakılacak. 2. denemem olacak dondurulmuş 5. gün embriyosu verilecek 1 adet. Zaten 2 tane vardı, ben 2 tanesi de transfer edilsin dedim ama doktor ayrı ayrı verelim dedi. Yaşım otuz iki. Sizlerde durum nasıl oldu?

Merhaba canım hoşgeldin 🤗 aramıza
Sürecin hayırlı uğurlu olsun dilerim herşey senin için çok güzel ve pozitif olur Amin 🤲
Seni ekleyeceğim tabloya dilerim topiğimiz sana da şans 🍀 getirsin inşallah burayı takipe al birbirimizden haberdar olalım süreçlerimizi beraber takip edelim inşallah bol pozitifli Bir Ay diliyorum hepimize 🤲💕👼🫶

Embriyonun daha iyi tutunması için neler yapmamız gerekiyor? Nar suyu görmüştüm bugün ona başladım, kabak çekirdeği tüketeceğim günlük. Başka dikkat etmemiz gerekenler kesin yememiz gerekenler var mı kızlar?

Birde badem ekle oraya ☺️ yumurta 🥚 ceviz bol su tüket dilerim bebeğin sıkı sıkı tutunur inşallah 🤲

Ay canımsın ben yanlış yazdım galiba kusura bakma pişman olacak bir durum değil tabiki de canım ben anladım senin ne demek istediğini kendini kötü hissetme lütfen 🥺❤️
Ya bir arkadas şaşkınlık ifadesi koymusta bunda art niyet ya da tuhaf bir durum yok çoğunuz burdan eşinize bahsetmişsinizdir.

Ya bir arkadas şaşkınlık ifadesi koymusta bunda art niyet ya da tuhaf bir durum yok çoğunuz burdan eşinize bahsetmişsinizdir.

Tabi ki canım burada kötü birşey yok farkındaysan biz gırgır şamata yaptık biraz şakaya vuruyoruz yoksa kesinlikle aklımdan başka hiçbirşey geçmedi özür dilerim yanlış ifade ettim galiba kendimi 😊

Benim ki yüzün gülüyor kimle yazisiyorsun deyince. Ben gibi anne olma yolunda giden kızlarla diyorum. Çok şey öğrendim yalnız hissetmiyorum kendimi diyince. Nasıl bir çete olmuşsunuz diyor🤣🤣🤣. Birbirimizin doktoru dedim😊
İnan aynen böyle hatta bazen yemek vs hazırlar eşim çağırır ben derim dur şu yazıyı bitireyim vs😁.cunku bu süreci hiç kimse bilmiyor ne benim ailem ne eşimin ailesi ikimiz bu kararı aldık .Yarından itibaren söylemeyi düşünüyoruz artık kalp atışında duyunca.🙏Sadece burda sizinle motive oluyorum.Bana iyi gelmesi esiminde hoşuna gidiyordu.🙏yoksa asla art niyet yok

Back
X