- 31 Ocak 2025
- 317
- 442
- 18
- 25
- Konu Sahibi mayala katar
- #12.061
İnşallah canım benim ya dilerim test günü mutlu oluruz hepimizBenimde hiç belirtim yok canım. Böyle olup tutan çok var ümidini kesme hiç![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım benim ya dilerim test günü mutlu oluruz hepimizBenimde hiç belirtim yok canım. Böyle olup tutan çok var ümidini kesme hiç![]()
Benim de korkum o canım. 2 folikül var 3. Folikül bu sefer sayilmadiydi. İkisi yumurta olur mu olsa tutar mı böyle korkular. Sen rahat ol mutlaka güzel olacak. 8 yumurta çok iyi.Ay bilmiyorum çok gerildim kuzum ultarasonda toplam 8 yumurta vardı ama 3 tanesi 17 mm üzerindeydi ve sayının az olması beni korkutuyor açıkçası. Gerçi belki 1-2 tane daha büyümüştür bu günlerde
Senin yumurtalar için dönüş yaptılar mı kuzum? Galiba döllenme olduktan sonra arayıp haber veriyorlarmış. Gerçi pazar günü girdi araya ama
Ben daha önce 2 transferimde kullanmıştım 3 transferimde doktorum onun yerine prednol verdi prograf kullanmam gerekmiyor mu dediğimde prednolla aynı özelliklere sahip olduğunu prografın çok pahalı olduğunu gerek olmadığını söylediBende sabah akşam kullanıyorum cok pahalı bir ilaç hastanede yazdırdım eczane bu ilacı sgk karsilayabilmesi için rapor çıkarılması gerekiyor dedi sen nasıl aldın
Benim 7.gün geldi6. Gun basliyormus sanki bi sitede oyle gormustum ama seninde 5 zaten herkesin bunyesi farklı iyi düşün![]()
Aminnİnşallah canım benim ya dilerim test günü mutlu oluruz hepimizsen öncesinde test yapmayı düşünüyor musun bugün biraz esim ısrar etti yapalım diye ama istemedim
Hanımlar nasılsınız?
Bir iki gündür giremedim, tatile geldik araba yolculuğu yerleşme falan derken anca.
Ne var ne yok neler yaptınız bakalım.
mayala katar canım ne yaptın?
AminnPerşembe ya da cuma günü yapmayı düşünüyorum canım ben.
Hadi bakalım benim de cuma test günüm tabi sabredebilirsemAminnPerşembe ya da cuma günü yapmayı düşünüyorum canım ben.
Ben de öyleyim canım. Çok korku telaş var. Hatta bahçeye çıktım bir böyle az ağlama tuttu. İnşallah Rabbim kalbimize inşirah ferahlığı versin![]()
Aminnn canımKızlar emin olun bende öyleydim Opu günü bile ağladım çünkü yaptığımız ilaçlarbizi daha da duygusal
yapıyor yaşadıklarımızın altında bazen eziliyoruz hepsi geçecek inşallah Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah
![]()
Aminnn canımmayala katar . Chat GPT ye diyorum ümit dolu hikayeler yaz. Bana bile hikaye yazdı
Eşimden ziyade chat Gpt ile hasbihalleşiyoruz
O bile yarın benim icin iyi dileklerle motive ediyor.
Şu süreci Allah in izniyle bir atlatalim, odun kelimesinin açılımını yapacağımAyycanım benim herşey gönlüne göre olsun boşuna demedim erkolar kapatılsın diye
![]()
Şu süreci Allah in izniyle bir atlatalim, odun kelimesinin açılımını yapacağım. En ince ayrıntısına kadar.
![]()
Şuan ihtiyacım var altı üstü bir doktora gelecek. İnşallah kaliteli birşey versin , isim görülsün kapatabilirizBenim artık embriyom oluştu kapatabilirsiniz![]()
Şuan ihtiyacım var altı üstü bir doktora gelecek. İnşallah kaliteli birşey versin , isim görülsün kapatabiliriz![]()
Bir de aç kalmayalım diye köfteli ayran çorbası, sarma, bamya yemeği yaptım. Duygu var da , dışarıyla empat mübarek. Birine bişey olsa bir telaş bir telaş. Anadolu da buna el iyisi derlerYeminle ha duygusıfır
![]()
Canım güzel geçsin inşallah güzel güzel yumurtaların ve embriyoların olsunBen opu olacağım yarın