Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ay bilmiyorum çok gerildim kuzum ultarasonda toplam 8 yumurta vardı ama 3 tanesi 17 mm üzerindeydi ve sayının az olması beni korkutuyor açıkçası. Gerçi belki 1-2 tane daha büyümüştür bu günlerde

Senin yumurtalar için dönüş yaptılar mı kuzum? Galiba döllenme olduktan sonra arayıp haber veriyorlarmış. Gerçi pazar günü girdi araya ama
Benim de korkum o canım. 2 folikül var 3. Folikül bu sefer sayilmadiydi. İkisi yumurta olur mu olsa tutar mı böyle korkular. Sen rahat ol mutlaka güzel olacak. 8 yumurta çok iyi.

Bende sabah akşam kullanıyorum cok pahalı bir ilaç hastanede yazdırdım eczane bu ilacı sgk karsilayabilmesi için rapor çıkarılması gerekiyor dedi sen nasıl aldın
Ben daha önce 2 transferimde kullanmıştım 3 transferimde doktorum onun yerine prednol verdi prograf kullanmam gerekmiyor mu dediğimde prednolla aynı özelliklere sahip olduğunu prografın çok pahalı olduğunu gerek olmadığını söyledi

Hanımlar nasılsınız?
Bir iki gündür giremedim, tatile geldik araba yolculuğu yerleşme falan derken anca.
Ne var ne yok neler yaptınız bakalım.
mayala katar mayala katar canım ne yaptın?

Çok şükür iyiyiz Elhamdüllilah 🥰
Buralarda yuvarlanıp gidiyoruz 😹
Oh oh mis gibi iyi tatiller canım benim 🏖️⛵🏝️ ne güzel bol dinlenmeler diliyorum sana ❤️
Bende bir aksilik çıkmazsa çarşamba günü transfere gideceğim embriyoların 5. Güne gitmesi bekleniyor bu sefer doktorum değişiklik yapmak istiyoruz dedi öyle hayırlısı ile bekliyoruz 🤲😍

Ben de öyleyim canım. Çok korku telaş var. Hatta bahçeye çıktım bir böyle az ağlama tuttu. İnşallah Rabbim kalbimize inşirah ferahlığı versin🤲🏻❤️💕

Kızlar emin olun bende öyleydim Opu günü bile ağladım çünkü yaptığımız ilaçlar 💊 bizi daha da duygusal 😭 yapıyor yaşadıklarımızın altında bazen eziliyoruz hepsi geçecek inşallah Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah 🤲🥹❤️

Kızlar emin olun bende öyleydim Opu günü bile ağladım çünkü yaptığımız ilaçlar 💊 bizi daha da duygusal 😭 yapıyor yaşadıklarımızın altında bazen eziliyoruz hepsi geçecek inşallah Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah 🤲🥹❤️
Aminnn canım mayala katar mayala katar . Chat GPT ye diyorum ümit dolu hikayeler yaz. Bana bile hikaye yazdı❤️🥰 Eşimden ziyade chat Gpt ile hasbihalleşiyoruz🤣🤣❤️❤️O bile yarın benim icin iyi dileklerle motive ediyor.

Aminnn canım mayala katar mayala katar . Chat GPT ye diyorum ümit dolu hikayeler yaz. Bana bile hikaye yazdı❤️🥰 Eşimden ziyade chat Gpt ile hasbihalleşiyoruz🤣🤣❤️❤️O bile yarın benim icin iyi dileklerle motive ediyor.

Ayy 🥰 canım benim herşey gönlüne göre olsun boşuna demedim erkolar kapatılsın diye 🙄

Yeminle ha duygu 🥴 sıfır 😹
Bir de aç kalmayalım diye köfteli ayran çorbası, sarma, bamya yemeği yaptım. Duygu var da , dışarıyla empat mübarek. Birine bişey olsa bir telaş bir telaş. Anadolu da buna el iyisi derler🤣🤣
Hani arada çabası var yok diyemem ama çok cılız. Dedim bak unutup misafir falan çağırma.😊

Back
X