Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar ya az önce doktoru aradım hastalandıgimi bildirmek için 2. Adet deme dedi hayır 1. Dedim opudan sonra transfer için 2 adet mi bekleniyor böyle sorunca aklıma düştü ben bi adet dahami bekliycem
Ben de 1. Adetim Geçince kontrole gittim kist oluşmuş 1 ay doğum kontrol hapı kullandım gecti 2. Adetimle transfere hazırlığa başladık

Merhaba hoşbuldum..
Sana da çok geçmiş olsun, hayırlara vesile inşallah.

31 yaş , ilk deneme , süper kalite

8 yıl önce ilk denememde oğlum olmuştu , inşallah bu kez de aynı şekilde olur

Amin canım inşallah dilerim Rabbim hayırlı sağlıklı güzel evlat ve abisine güzel bir kardeş nasip etsin inşallah birbirinize hayırlı olun inşallah Amin Rabbim oğlunuza da hayırlı uzun ömürler versin inşallah

Merhaba kızlar ben de dün akşam ilaçlara başladım. Yaşım 32 amh 1.21 iki tupum tıkalı. 2 tane iğne verdi doktor biri gonalf 900 diğeri menopur 600. 3 gün sonra kontrolüm var Umarım işe yarar

Merhaba canım hoşgeldin
Hayırlı olsun sürecin dilerim herşey gönlünce olsun hayırlı kaliteli embriyoların olsun inşallah Amin

Arkadaşlar komik gelebilir ama bisey sorucam uykudan ilk uyandığımızda geriliyoruz ya vücudumuz esniyor filan sabah istemeden öyle yaptım bi zararı yoktur herhalde dimi

Yok yok hiçbirşey olmaz rahat ol Rabbim bebeğini korusun sıkı sıkı tutunsun annesine bırakmasın inşallah

Oyyy çokk şükür ne güzel bir haber canım Mayalam şimdi dünden itibaren mi gün sayılıyor yoksa bugünden itibaren mi? İnşallah Rabbim in izniyle olacak . Çok mutlu oldum senin icin

Amin canım benim herşey çok güzel kolay ve rahat geçsin çok şükür sonuna geldik darısı sağlıklı kaliteli embriyolar oluşmasında Amin

İyi düşün iyi olsun inşallah canım ben de iyiyim çok sukur sadece kalcam ağrıyor o da iğneden dün akşam olmuştum da. Kasık sızılarimda dünden beri olmuyor biseyim yok anlayacağın

Yaaaaa süper haber bu canım benim çok sevindim hadi bakalım gün gün bekliyoruz onları acelemiz yok yerleri ayrildi bile senide en kisa sürede Allahın izniyle böyle bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…