- 4 Aralık 2024
- 5.312
- 5.823
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #11.541
Ayy şaka mı ne kadar çok negatif oldu ya Off çok üzüldüm
vallahi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 1. Adetim Geçince kontrole gittim kist oluşmuş 1 ay doğum kontrol hapı kullandım gecti 2. Adetimle transfere hazırlığa başladıkKızlar ya az önce doktoru aradım hastalandıgimi bildirmek için 2. Adet deme dedi hayır 1. Dedim opudan sonra transfer için 2 adet mi bekleniyor böyle sorunca aklıma düştü ben bi adet dahami bekliycem![]()
Bende bu aralar pek takilmiyorum![]()
Kızlarr idrar testi yaptım bugün koca bir negatif![]()
Merhaba hoşbuldum..
Sana da çok geçmiş olsun, hayırlara vesile inşallah.
31 yaş , ilk deneme , süper kalite
8 yıl önce ilk denememde oğlum olmuştu , inşallah bu kez de aynı şekilde olur![]()
Merhaba kızlar ben de dün akşam ilaçlara başladım. Yaşım 32 amh 1.21 iki tupum tıkalı. 2 tane iğne verdi doktor biri gonalf 900 diğeri menopur 600. 3 gün sonra kontrolüm var Umarım işe yarar
Arkadaşlar komik gelebilir ama bisey sorucam uykudan ilk uyandığımızda geriliyoruz ya vücudumuz esniyor filan sabah istemeden öyle yaptım bi zararı yoktur herhalde dimi![]()
Soramadim canım kısa kesti konuşmayıCanim doktoruna sormadin mi 2. Adette mi transfer olucam diye ? O da mi demedi 2. Adetle olacaksin diye? Bu kişiden kişiye değişir rahim uygunsa opudan sonraki ay da transfer yapilir.
50 mglik canım.. Birbirinin muadili hepsi ama bilemiyorum ki fiyat farkı var mıPromester 50mglık mı 25 mglık mı kullanıyorsun canım bana dr prolutex yazdı çok pahalı ya bunun ismini internette gördüm eş değerse bunu mu alsam diye düşünüyorum
Olgunlasmamislari toplamadklari icin mi kist oluşuyorBen de 1. Adetim Geçince kontrole gittim kist oluşmuş 1 ay doğum kontrol hapı kullandım gecti 2. Adetimle transfere hazırlığa başladık
Oyyy çokk şükür ne güzel bir haber canım MayalamÇok teşekkür ederim canım çok şükür hamdusenalar olsun haberler güzel yoğun geçti bir türlü buraya giremedim 4 adet embriyom oluşmuş risk alıp bu sefer blast olmasını istiyor doktorum çünkü ilk defa 4 adet embriyom olduğu için blast yapmak istiyorum dedi dilerim hepsi gider 5. Güne öyle olursa iki âdet çarşamba günü transfer olup iki tane dondurulacak bu sefer böyle yapmak istiyorlar altın embriyomuzu bulmak için blast yapmamız şart bilelim o senin altın embriyondur diyebilelim Allahım bu sefer nasip etsin inşallah hamdolsun Elhamdüllilah![]()
Onu bilmiyorum canım ama doğum kontrol ilacını içince geçmişti belki sen de olmaz bile iyi dusun ben de pcos vardi çok olmuştuOlgunlasmamislari toplamadklari icin mi kist oluşuyor
Amin canım benim hepimize inşallahYok yok hiçbirşey olmaz rahat ol Rabbim bebeğini korusun sıkı sıkı tutunsun annesine bırakmasın inşallah![]()
Kızlar toplam 8’e yakın yumurtam olmuş ama şu anlık 3 tanesi 17 mm üzerinde. Bugün son kez büyütme ve çatlamama iğnelerini yapıp gece 11’de ovitrelle vuracağız. Pazartesi 9 buçukta opu vardua edelim minimum 5 tane toplamaya uygun olsun
![]()
Sabah sağ kasığımda ağrı vardı ve sağ bacakta çekme, dayanılmıcak gibi değil de ama adet olcam gibi biraz korktum uzanıyorum sürekli şimdi daha iyiyim. Yani iyi mi kötü mü anlamadım bu işi. Sen nasılsın?Y yardimseverbiri bugun nasılsın canim bir gelişme var mi
Kan negatif
İyi düşün iyi olsun inşallah canım ben de iyiyim çok sukur sadece kalcam ağrıyor o da iğneden dün akşam olmuştum da. Kasık sızılarimda dünden beri olmuyor biseyim yok anlayacağınSabah sağ kasığımda ağrı vardı ve sağ bacakta çekme, dayanılmıcak gibi değil de ama adet olcam gibi biraz korktum uzanıyorum sürekli şimdi daha iyiyim. Yani iyi mi kötü mü anlamadım bu işi. Sen nasılsın?
Yaaaaa süper haber buÇok teşekkür ederim canım çok şükür hamdusenalar olsun haberler güzel yoğun geçti bir türlü buraya giremedim 4 adet embriyom oluşmuş risk alıp bu sefer blast olmasını istiyor doktorum çünkü ilk defa 4 adet embriyom olduğu için blast yapmak istiyorum dedi dilerim hepsi gider 5. Güne öyle olursa iki âdet çarşamba günü transfer olup iki tane dondurulacak bu sefer böyle yapmak istiyorlar altın embriyomuzu bulmak için blast yapmamız şart bilelim o senin altın embriyondur diyebilelim Allahım bu sefer nasip etsin inşallah hamdolsun Elhamdüllilah![]()