- Konu Sahibi mayala katar
-
- #10.361
Kasa denk gelmiş olabilir o zaman canım. Evet biraz rahatladım teşekkür ederim inşallah o evreye gelirim de kolaylıklaBu arada dün bir şeyler yanlış gitmiş gerçekten bugün hiç acımadı. İlaç yaktı biraz o kadar sonra o da geçti. İçini ferah tut cidden
Gerçekten sahur zamanı ne yazışılıyordu bee
CanimKızlar zaman su gibi geçti sanki daha dün topiğimi açtım ne ara bu duruma geldik tablo neredeyse transferle doldu geçen gün herkesin boştu bekliyordu vay be zaman su gibi aktı gitti sonunda mucizelerimize kavuşmak dileğiyle inşallah Amin Ecmain
Ben arefe günü kese için gittim özel muayenehaneye bayramdan sonrada bu pazartesi işte kan ve idrar tahlili yaptırdımBana kese için gittiğimde hepsi yapılmıştı
aaa neden? Bende internetten araştırıyordum birde bu gebelik takibi uygulamaları sağ olsun yazıyor hepsiBana pozitiften sonra yapılmadı
Çok şükür korkutma bizi burda
Canımmm, geçmiş olsun. Nasılsın?Eeee süper haber bu kuşumRabbim kaliteli olup döllenmelerini altin yumurta olmalarini nasip etsin inşallah ben sirami saldım yolu açtım bekliyorum hadi gel birlikte yürüyelim bu güzel yolu
Canimmayala katar gerçekten öyle daha düne kadar 1. Regl 2. Regl bekliyorduk şimdi tek tek yada birlikte opuya transfere giriyoruz çok şükür yüce Rabbim birde şenlendirirse buralari bak gör hepimizec
Banada dışardan falan salata yeme demişti, evde tüm sebzeleri limonlu suyla yıkayıp öyle ye demiştiBen arefe günü kese için gittim özel muayenehaneye bayramdan sonrada bu pazartesi işte kan ve idrar tahlili yaptırdım
Şimdi aradılar bir sorun yok şükür. Sadece yine tekrar hatırlattı. Kırmızı et topraksı şeylere çıplak elle dokunma sokak hayvanları kedi dışkısına dokunma dedi.
Bence ben daha kendi özel doktoruma gitmedim diye kuzum ben hep tüp bebek merkezndydm onlar bugün itibaren kendi dr gidin dediler ben yarın konuşurum eğer kan verme işi acil ise yarın gider veririm ultrasyon yaptırmamBen arefe günü kese için gittim özel muayenehaneye bayramdan sonrada bu pazartesi işte kan ve idrar tahlili yaptırdım
Şimdi aradılar bir sorun yok şükür. Sadece yine tekrar hatırlattı. Kırmızı et topraksı şeylere çıplak elle dokunma sokak hayvanları kedi dışkısına dokunma dedi.
aaa neden? Bende internetten araştırıyordum birde bu gebelik takibi uygulamaları sağ olsun yazıyor hepsi
Ama gebeliğin ilk ayında tam kan sayımı idrar ve ultrason yapılması gerekirmiş.
Bir doktoruna sor istersen kuzum..
Tek kese teyzoşu bir tane kalbi de duydumCanım bebişi gördün mü tek kese mi iyiydi inşallah mucizemiz
Ay amın amın ınsh Allah bu defa pgtlı 3 cu olfugundanAleyküm selamhoşgeldiniz
Hayırlı olsun transferin dilerim bebişin sıkı sıkı tutunur Allah’ın izniyle inşallah
Ayyy inşallah ya tabiki açarız ben karşılaşmadayim yine sen prof. Psik.cerh.....Ayyyok yok inşallah bir sıkıntı olmaz daha tüp bebek hamişleri diye topik açarız Allah’ın izniyle Amin
Kuzu geçen ayki transferimde yücel hoca TSH ve insüline baktirmisti. Tabi hamilelikte değişebiliyormus TSH bende duymuştum. 1 haftam kaldı bakicaz artık hepsini yaptırır büyük ihtimalle.Kızlar tsh falan mutlaka baktırın bazı kişilerde hamilelikte yükseklebiliyormuş, dengelensin diye hemen ilaca başlatıyorlar
Ayy çok teşekkür ederimm ya çok tedirginim her şey içinIkınmak bebeği kaybettirmez rahat olun
Tek kese teyzoşu bir tane kalbi de duydumdarısı sana ve bekleyen tüm kardeşlerime olsun inşAllah sağsalim hepimiz kucaklarımıza alalım
Evet aşkım ne kadar doğru bilmiyorum ama erkek bebekse tsh çok yükseliyormuş burada öyle diyenler vardı ama hurafemi gerçekmi bilmiyorum, benim tsh düşük çıktı normal yani kızdı bebeğimKuzu geçen ayki transferimde yücel hoca TSH ve insüline baktirmisti. Tabi hamilelikte değişebiliyormus TSH bende duymuştum. 1 haftam kaldı bakicaz artık hepsini yaptırır büyük ihtimalle.
Ayyy inşallah ya tabiki açarız ben karşılaşmadayim yine sen prof. Psik.cerh.....
Teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun canım bu günkü korkudan sonra iyiyim çok şükürCanımmm, geçmiş olsun. Nasılsın?
İnşAllah sağlıklı şekilde tutunur benim sana
Çok teşekkür ederim canım yaCanım korkma hiçbirşey olmaz Allah’ın izniyle şu an birşey hissetmemen çok normal henüz çok erken daha bebiş tutunmamıştır bile rahat olabilirsin Rabbim gönlündekini kolaylıkla nasip eylesin inşallah Amin
Valla bende rahatladim canim aklıma o anda direkt sen geldin yazıp haber vermeliyim rahatlamali diyeKasa denk gelmiş olabilir o zaman canım. Evet biraz rahatladım teşekkür ederim inşallah o evreye gelirim de kolaylıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?