- 4 Aralık 2024
- 5.247
- 5.754
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #10.281
İşteyim Mayalam. Böyle rahat rahat yazıp mesajları okumak için iş çıkışıni bekliyorum. Acep üc yumurta çıkar mı? Biri de kenarda dondurulsa mihteşeem olur.
Çok sevindim canım benimherşey gönlümüzce olsun
Tahmini tarih 26-27 Nisan netleşince söylerimhaftaya cuma kontrol var belli olur. Tiroid ilacı estrofem . Bant ve Multivitamin kullanıyorum birde kan sulandırıcı . Şimdilik bende durumlar böyle
Canım arkadaşlar yazmış zaten ama tiroid pek şakaya gelmez. Bu baya yüksek bir değer. Hemen ilaca başlaman lazım. Doktorun yorumuna şaşırdım doğrusu. Benim endokrin doktoru transfer öncesi 2,5 ve altı olmasını isteriz dedi.Kızlar acil tiroit hormonu yüksek çıktı ama Nisan 16 transfer tarihi verildi biraz araştırdım düşük sebebi olabilirmiş Dr birşey olmaz dedi benim kafa gitti yaşayan varmı Eki Görüntüle 3573650
Tamam kuzum yaparsam haber veririm tabikiAy çok heyecanlı inşallah çift çizgi çıkar bizede haber ver muhakkak
Canım yarın sabah yine kan vereceğim ilaç başlayacağız dedi Dr ama tranferi etkilemez dedi o kafamı karıştırdıCanım arkadaşlar yazmış zaten ama tiroid pek şakaya gelmez. Bu baya yüksek bir değer. Hemen ilaca başlaman lazım. Doktorun yorumuna şaşırdım doğrusu. Benim endokrin doktoru transfer öncesi 2,5 ve altı olmasını isteriz dedi.
Benim de transfer sonrası çok dalgalandı.
2,5 civarıydı transfer öncesi, pozitifi gördüğüm günler 4’e çıkmıştı. İlacı yükselttik 2.5a düştü yine, dün kan verdim 0,5 çıktı. Yine ilacın dozunu değiştik. Aman dikkat et.
kızlar bugün transfer hariç 6.günüm dün akşamdan beri midem çok bulanıyor ya sizlerde bulantı oldu mu hiç ilaçlar mı yapıyor acaba
Verdi canım yarın bir kan tahlili daha vereceğim ilaç başlanacak ama 16 transfer düşer mi şimdi yine aradım Dr düşer diyorİlaç verdiler mi peki düşmesi için burada bir arkadaşın yüksek çıkmıştı transfere kadar ilaç sayesinde düşmüştü inşallah senin de düşer Allah’ın izniyle
Benden istedi canım smear testimin üzerinden 1 sene geçmiş diye tekrarlattıKızlar ben daha önce smear testi yaptırmadımm. Bu süreçte doktorlarınız istedi mi sizden. Tüp bebek tedavi başlamasına smear testi yapılmamış olması falan engel olur mu acbaa?
Verdi canım yarın bir kan tahlili daha vereceğim ilaç başlanacak ama 16 transfer düşer mi şimdi yine aradım Dr düşer diyor
Kafam gitti ilaç baslayacagimMoralini bozmak istemem ama çok yüksek ilaca başlatması gerekiyordu acil sağlık ocağına gidip ilaç yazdır acil 1 haftada düşüyor hemen merak etme. Benimde 6 idi doktor 2 min altına çekmemiz lazım dedi bende transfer hazırlığındayım ilaç kullanıyorum tiroid için. Bildiğim kadarıyla tutunmasına bile engel olabiliyor ki bu değerle hamilelik düşünmesen bile ilaç kullanman lazım
Amin inşaallah canım yaŞimdi ne desem yalan olur dilerim bebişin tutunmuştur Allah’ın izniyle belirti olmadan pozitif görende oldu belirti olanlar da benim şimdi tutan transferde aşırı kramplarım vardı adet oldum olacak gibiydi birde tam test haftası yemek baktım yiyorum mide havaya kalkıyoryiyemiyorum ama hep umutlanmamak için öyle düşünmek istemiyordum pozitif çıkmıştı herkesin vücudu farklı tepki veriyor hayırlısı olsun inşallah
Kafam gitti ilaç baslayacagim
Canım 1 hafta var dusermi kafayı yiyeceğimMoralini bozmak istemem ama çok yüksek ilaca başlatması gerekiyordu acil sağlık ocağına gidip ilaç yazdır acil 1 haftada düşüyor hemen merak etme. Benimde 6 idi doktor 2 min altına çekmemiz lazım dedi bende transfer hazırlığındayım ilaç kullanıyorum tiroid için. Bildiğim kadarıyla tutunmasına bile engel olabiliyor ki bu değerle hamilelik düşünmesen bile ilaç kullanman lazım
Canım benimde aynı sorun var ilaç dozum için dahiliyeye gönderildim.korkma ilaçla düzelir.Senin ve bebeğin gelisimi için çok önemli troid hormonu.Geciktirmeden dahiliyeden randevu al ve belirt tüp bebek yapacağını.ins pozitif gördükten sonrada gideceksiniz çünkü ilaç dozu yetersiz olabiliyor ikiniz için.Ben 50 lik kullanıyordum pozitiften sonra 75 yapıldı.ilaci düzgün ve dozunda aldıktan sonra hiç korkmaKızlar acil tiroit hormonu yüksek çıktı ama Nisan 16 transfer tarihi verildi biraz araştırdım düşük sebebi olabilirmiş Dr birşey olmaz dedi benim kafa gitti yaşayan varmı Eki Görüntüle 3573650
Kızlar acil tiroit hormonu yüksek çıktı ama Nisan 16 transfer tarihi verildi biraz araştırdım düşük sebebi olabilirmiş Dr birşey olmaz dedi benim kafa gitti yaşayan varmı Eki Görüntüle 3573650
Benden istedi canım smear testimin üzerinden 1 sene geçmiş diye tekrarlattı
Canım 1 hafta var dusermi kafayı yiyeceğim
Canım benimde aynı sorun var ilaç dozum için dahiliyeye gönderildim.korkma ilaçla düzelir.Senin ve bebeğin gelisimi için çok önemli troid hormonu.Geciktirmeden dahiliyeden randevu al ve belirt tüp bebek yapacağını.ins pozitif gördükten sonrada gideceksiniz çünkü ilaç dozu yetersiz olabiliyor ikiniz için.Ben 50 lik kullanıyordum pozitiften sonra 75 yapıldı.ilaci düzgün ve dozunda aldıktan sonra hiç korkma
Aynen öyle kuzum ya inşallah tutunuyor minişlerimizÖyle valla ya şuan tek derdimiz tutsun da ne gerekiyorsa yapicaz artik
Amaan yaaKızlar doktorum aramış ovitrelleyi yarım saat geç vur demiş başka iki kişi daha varmış Opu olacak bir sıkıntı çıkmasın diye geç vurun demiş inşallah yine öğrencidoktor denk gelmez bak yitir ya acemi sevmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?