Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

İşteyim Mayalam. Böyle rahat rahat yazıp mesajları okumak için iş çıkışıni bekliyorum . Acep üc yumurta çıkar mı? Biri de kenarda dondurulsa mihteşeem olur.

Çıkar inşallah sen rahat ol bazen fazla bile çıkıyor ultrasonda gördüklerine göre kolay gelsin canım benim yeter ki olgun kaliteli döllenebilecek yumurtalarımız çıksın Amin ikimizin peş peşe olucak inşallah

Tahmini tarih 26-27 Nisan netleşince söylerim haftaya cuma kontrol var belli olur. Tiroid ilacı estrofem . Bant ve Multivitamin kullanıyorum birde kan sulandırıcı . Şimdilik bende durumlar böyle

Çok şükür inşallah hepsi sana ve bebeğine şifa olsun canım maşallah zaman su gibi geçti daha dün sanki önceki reglin olmuştu herşey gönlünce olsun canım hepimiz pozitifleri görürüz inşallah kızlar yine duygusallıgım üstümde

Kızlar acil tiroit hormonu yüksek çıktı ama Nisan 16 transfer tarihi verildi biraz araştırdım düşük sebebi olabilirmiş Dr birşey olmaz dedi benim kafa gitti yaşayan varmı Eki Görüntüle 3573650
Canım arkadaşlar yazmış zaten ama tiroid pek şakaya gelmez. Bu baya yüksek bir değer. Hemen ilaca başlaman lazım. Doktorun yorumuna şaşırdım doğrusu. Benim endokrin doktoru transfer öncesi 2,5 ve altı olmasını isteriz dedi.

Benim de transfer sonrası çok dalgalandı.

2,5 civarıydı transfer öncesi, pozitifi gördüğüm günler 4’e çıkmıştı. İlacı yükselttik 2.5a düştü yine, dün kan verdim 0,5 çıktı. Yine ilacın dozunu değiştik. Aman dikkat et.

kızlar bugün transfer hariç 6.günüm dün akşamdan beri midem çok bulanıyor ya sizlerde bulantı oldu mu hiç ilaçlar mı yapıyor acaba

Canım yarın sabah yine kan vereceğim ilaç başlayacağız dedi Dr ama tranferi etkilemez dedi o kafamı karıştırdı

kızlar bugün transfer hariç 6.günüm dün akşamdan beri midem çok bulanıyor ya sizlerde bulantı oldu mu hiç ilaçlar mı yapıyor acaba

Şimdi ne desem yalan olur dilerim bebişin tutunmuştur Allah’ın izniyle belirti olmadan pozitif görende oldu belirti olanlar da benim şimdi tutan transferde aşırı kramplarım vardı adet oldum olacak gibiydi birde tam test haftası yemek baktım yiyorum mide havaya kalkıyor yiyemiyorum ama hep umutlanmamak için öyle düşünmek istemiyordum pozitif çıkmıştı herkesin vücudu farklı tepki veriyor hayırlısı olsun inşallah

İlaç verdiler mi peki düşmesi için burada bir arkadaşın yüksek çıkmıştı transfere kadar ilaç sayesinde düşmüştü inşallah senin de düşer Allah’ın izniyle
Verdi canım yarın bir kan tahlili daha vereceğim ilaç başlanacak ama 16 transfer düşer mi şimdi yine aradım Dr düşer diyor

Kafam gitti ilaç baslayacagim

Amin inşaallah canım ya

Kafam gitti ilaç baslayacagim

Canım 1 hafta var dusermi kafayı yiyeceğim

Kızlar acil tiroit hormonu yüksek çıktı ama Nisan 16 transfer tarihi verildi biraz araştırdım düşük sebebi olabilirmiş Dr birşey olmaz dedi benim kafa gitti yaşayan varmı Eki Görüntüle 3573650
Canım benimde aynı sorun var ilaç dozum için dahiliyeye gönderildim.korkma ilaçla düzelir.Senin ve bebeğin gelisimi için çok önemli troid hormonu.Geciktirmeden dahiliyeden randevu al ve belirt tüp bebek yapacağını.ins pozitif gördükten sonrada gideceksiniz çünkü ilaç dozu yetersiz olabiliyor ikiniz için.Ben 50 lik kullanıyordum pozitiften sonra 75 yapıldı.ilaci düzgün ve dozunda aldıktan sonra hiç korkma

Bende var ama benim 15 yıl önce ortaya çıktı ilk çocuk olmadığı dönemde tüp bebek doktoruma başvurduk onlar kan tahlilleri yaptılar dedi sende tiroid var beni o bölümle ilgilen doktora yönlendirdi baya ilgi alaka dozumu bulduk 15 yıldır ilaç kullanıyorum doktor dedi ölene kadar içeceksin 100 mg lık içiyorum her sabah alıştım ilk uyandığımda ilacımı içiyorum

Öyle valla ya şuan tek derdimiz tutsun da ne gerekiyorsa yapicaz artik
Aynen öyle kuzum ya inşallah tutunuyor minişlerimiz
Amaan yaa İnşallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…