Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

İnşaAllah öyledir canım ama bu kadar da erken olabilir mi dün betam 3.78 çıktı acaba kendimi mi şartladım ama dün akşamdan beri mide bulantıları yaşıyorum bariz

Aa sen dün gece yazan kişiydi şimdi tanıdım
Canım o kadar erken niye kan verdin dur bakim belki geç tutunma olmuştur kendini üzme bakalım dilerim sıkı sıkı tutunmuştur annesine

Oyyyyy yesin onu teyzesi maşallah tipki sana benziyor canım benim aynen hepimiz ayni yollardan geciyoruz ve birbirimizi çok iyi anliyoruz Rabbim bunca yillik özlemden sonra doğumunu da göstersin Rabbim dualarım seninle kuzum
Hahah çok teşekkür ederim allah razısı olsun rabbim herkese bu yolda yardım etsin tek seferde tutmayı nasip etsin inşallah aminn

Oh maaşallah ben 14. Güne kadar herhalde 20 tane filan test yaparım 10 tane de kan veririm herhalde

Doktorum sıkı sıkı tembihledi idrara geç yansır sakın yapma ee bunu duyan eşim bırakır mı ben test edeyim ama bende dedim yok doktorum diyor yapma okumuş adam bir bildiği vardır diyerekten hiç yapmadım

Amin canım allah razı olsun rabbim sanada en yakın zamanda uğraştırmadan hayırlı sonuçlar vermeyide nasip etsin rabbim kimseyi uğraştırmasın inşallah

Canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Rabbim kabul etsin inşallah çok Amin Allah razı olsun

Ooo aşkım hoş geldin , nasıl geçti yolundamı her şey anlatttt
1 saattir burda mesaj okuyorum hoşbuldum bugünü anlatayım, sabah transferden önce aldığım intralipid serum bittikten sonra bademcik ağrısı gibi ağrı ve vücutta kizariklikla birlikte ateş basması başladı hemen alerji ignesi yapildi yarim saate düzeldim daha önceki tedavimde 12. Haftaya kadar kullandim bu tedavimde 3. Alışımdı neden böyle oldu anlamadık neyse sonra transfere girdim. Bir iyi uykular narkozu sonra yatağımda buldum kendimi şimdi sıkıntısız çok şükür uzanıyorum. Sehirdisindan geldiğim için yarin sabah yola cikicam ilk 3 gün full yatış sonra normal hayatina dön ama eski tempoda değil dedi doktorum. Test günümü de 10 gün sonra dedi. Bende böyle durumlar kuzum Rabbim bebişlerimizin bize sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…