Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Gözünaydın olsun canım benim şimdiden hayırlı uğurlu olsun dilerim annesini sımsıkı tutar bırakmaz 9 ay boyunca Amin Ecmain inşallah
Yaaaa canım mayalam ilk günden bu ana kadar ettiğin bütün dualar için çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden amin inşallah kuzum hepimizin bebisleri tutunsunda kardeş olsunlar birbirine inşallah sen sonrası içinde güzel dualarını üzerimizden eksik etme olur mu ?

Rica ederim canımcım sizlerde aynı şekilde sürekli dua ediyorsunuz bizler aynı yolun yolcuyuz bizler ancak birbirimizi anlarız gerçekten canı gönülden herkese dua ediyorum Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah her daim dualarımdasınız inşallah Amin Amin İnşallah
Allah ol der ve olur yer gök dua üstüne kurulu dualarımızı eksik etmeyelim inşallah yeter ki sağlığımız yerinde olsun çabalayacak gücümüz olsun inanıyorum Rabbim bu verdiğimiz mücadelemiz için elbet bizleri Mükafatlandıracaktır inşallah Amin

Allah razı olsun canım şimdi eve gidiyorum çok değişik duyguymuş ya sanki yeniden doğdum

Maşallah canım hayırlı olsun Rabbim yardımcın olsun bebeğin sıkı sıkı tutunsun annesini bırakmasın inşallah dilerim sonunda pozitifleri görmek nasip olsun Allah’ın izniyle Amin

Gerçekten öyle herbirimiz kendimiz o durumdaymisiz gibi dua ediyoruz, şükür ediyoruz, yeri geliyor üzülüyoruz ama bir bütün gibiyiz resmen bu çok büyük şans kendi adıma iyi ki burdayım ve iyi ki sizin dualarınızı aliyor ve hissediyorum çok şükür ayni şekilde benimde dualarim anne olmak isteyen bütün anne adaylarimiz en kisa sürede istedikleri sonuçları alsin burda halaya kalkalim ama fazla ziplamadan bebisler yeni konmuşken girdiklerine pişman edip oldukları yerden başlarını döndürmeye gerek yok canim mayalam dediğin gibi Rabbim hepimize ol desin yeter ki kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Eklentiler

• IMG_20250408_160959.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 21
Evet gerçekten bayıldım o derece yapıyordu beni Amin amin insAllah tutunacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…