- 11 Kasım 2015
- 1.746
- 2.800
- 133
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #9.921
Amin canım benim güzel sebidem çok teşekkür ederim ay değişik bir duyguymuş ya bu heyecan yeriniAyyy canım benim hadi bakalım Allah yüzünü güldürsün inşallah, güzel güzel alıp gel hep seninle kalsın
Yaaaa canım mayalam ilk günden bu ana kadar ettiğin bütün dualar için çok teşekkür ederim Allah razı olsun sendenGözünaydın olsun canım benim şimdiden hayırlı uğurlu olsun dilerim annesini sımsıkı tutar bırakmaz 9 ay boyunca Amin Ecmain inşallah
Yaaaa canım mayalam ilk günden bu ana kadar ettiğin bütün dualar için çok teşekkür ederim Allah razı olsun sendenamin inşallah kuzum hepimizin bebisleri tutunsunda kardeş olsunlar birbirine inşallah sen sonrası içinde güzel dualarını üzerimizden eksik etme olur mu ?
Allah razı olsun canım şimdi eve gidiyorum çok değişik duyguymuş ya sanki yeniden doğdumCanım transferin hayirli olsun bebişin sıkı sıkı tutunsun annesineRabbim yardımcın olsun dualarım seninle
Allah razı olsun canım şimdi eve gidiyorum çok değişik duyguymuş ya sanki yeniden doğdum
Bu ne ki daha birbirimizi doğuma giderken dualarla göndericez inanıyorum rabbim nasip edecek bizeYaa çok teşekkür ederim herkese böyle bütün kalbimle dua ederken bana edilmesi çok mutlu ettiçok teşekkür ederim amin inşallah canım benim
Gerçekten öyle herbirimiz kendimiz o durumdaymisiz gibi dua ediyoruz, şükür ediyoruz, yeri geliyor üzülüyoruz ama bir bütün gibiyiz resmen bu çok büyük şansRica ederimcanımcım sizlerde aynı şekilde sürekli dua ediyorsunuz bizler aynı yolun yolcuyuz bizler ancak birbirimizi anlarız gerçekten canı gönülden herkese dua ediyorum Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah her daim dualarımdasınız inşallah Amin Amin İnşallah
Allah ol der ve oluryer gök dua üstüne kurulu dualarımızı eksik etmeyelim inşallah yeter ki sağlığımız yerinde olsun çabalayacak gücümüz olsun inanıyorum Rabbim bu verdiğimiz mücadelemiz için elbet bizleri Mükafatlandıracaktır inşallah Amin
Ay canim benim artik bize beklemek düşüyor hadi bakalim hayırlısıyla gelsin pozitifler, çift çizgilerAllah razı olsun canım şimdi eve gidiyorum çok değişik duyguymuş ya sanki yeniden doğdum
Ay valla bak şuan duyguluyum yeminle ağlarım ama yaBu ne ki daha birbirimizi doğuma giderken dualarla göndericez inanıyorum rabbim nasip edecek bize
Kesinlikle katılıyorumÇok haklısın aynı şeyi düşünüyorumzahmeti biz çekelim onlar keyif yapsin naz yapsin ohh be ne güzel hayat
Amin canım Allah razı olsun inşallahMaşallahcanım hayırlı olsun Rabbim yardımcın olsun bebeğin sıkı sıkı tutunsun annesini bırakmasın inşallah dilerim sonunda pozitifleri görmek nasip olsun Allah’ın izniyle Amin
Rica ederim ne kusuru :)Kusura bakmayın hangi yorumdu acaba bir sürü hastane sürecim filan oldu okuyamadıklarım da olmuş olabilir
Rica ederim ne kusuru :) şu konuya yazmıştımKusura bakmayın hangi yorumdu acaba bir sürü hastane sürecim filan oldu okuyamadıklarım da olmuş olabilir
Canim benim arada bir varlığını hissettir özletme kendiniKızlar çalıştığım için pek bakamıyorum takip edemiyorum.
Şimdi tabloya baktımmorceylan ve Glsmnnnn bugün transfer günüymüş.
Nasılsınız kızlar? Doktorunuz ne bilgiler verdi sizlere
Ay yarında M Maralim2019 vecanmay transfer günü, heyecan var mı
Ah arkadaşım aynı yollardan geçmeyen ne anlasın biziAy valla bak şuan duyguluyum yeminle ağlarım ama yainşallah canım Rabbim göstersin o günleri ama şuan senin bana yaptığını arayan hemşire bile yapmadi be
Öyle canım öyle gerçekten bizi anca biz anlarızAh arkadaşım aynı yollardan geçmeyen ne anlasın bizi
Kızlar çalıştığım için pek bakamıyorum takip edemiyorum.
Şimdi tabloya baktımmorceylan ve Glsmnnnn bugün transfer günüymüş.
Nasılsınız kızlar? Doktorunuz ne bilgiler verdi sizlere
Ay yarında M Maralim2019 vecanmay transfer günü, heyecan var mı
Evet gerçekten bayıldım o derece yapıyordu beniAyy gerçekten mi bayıldınYa kuzum transferden sonraki 4.gün başladım mesaiye mecbur inşallah öyle olur benimde Bi korkuyorum falan ama mecbur olunca napayım Nasip gerçekten ya İnşallah vardır nasibimizde de tutunur minişler
Canım regl olmak üzereyim bekliyorum teşekkür ederim inşallah güzel olacak her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?