Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Gözünaydın olsun canım benim şimdiden hayırlı uğurlu olsun dilerim annesini sımsıkı tutar bırakmaz 9 ay boyunca Amin Ecmain inşallah 🤲🥹👼❤️
Yaaaa canım mayalam ilk günden bu ana kadar ettiğin bütün dualar için çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden 🥰🥰 amin inşallah kuzum 🤲🤲 hepimizin bebisleri tutunsunda kardeş olsunlar birbirine inşallah 🤲🤲 sen sonrası içinde güzel dualarını üzerimizden eksik etme olur mu ? 🤲🤲🥰🥰😉😉

Yaaaa canım mayalam ilk günden bu ana kadar ettiğin bütün dualar için çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden 🥰🥰 amin inşallah kuzum 🤲🤲 hepimizin bebisleri tutunsunda kardeş olsunlar birbirine inşallah 🤲🤲 sen sonrası içinde güzel dualarını üzerimizden eksik etme olur mu ? 🤲🤲🥰🥰😉😉

Rica ederim ☺️ canımcım sizlerde aynı şekilde sürekli dua 📿 ediyorsunuz bizler aynı yolun yolcuyuz bizler ancak birbirimizi anlarız gerçekten canı gönülden herkese dua 📿 ediyorum Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah her daim dualarımdasınız inşallah Amin Amin İnşallah 🤲💕👼
Allah ol der ve olur 🤲🥹 yer gök dua 📿 üstüne kurulu dualarımızı eksik etmeyelim inşallah yeter ki sağlığımız yerinde olsun çabalayacak gücümüz olsun inanıyorum Rabbim bu verdiğimiz mücadelemiz için elbet bizleri Mükafatlandıracaktır inşallah Amin 🤲🥰

Allah razı olsun canım şimdi eve gidiyorum çok değişik duyguymuş ya sanki yeniden doğdum

Maşallah 🧿 canım hayırlı olsun Rabbim yardımcın olsun bebeğin sıkı sıkı tutunsun annesini bırakmasın inşallah dilerim sonunda pozitifleri görmek nasip olsun Allah’ın izniyle Amin 🤲❤️👼

Rica ederim ☺️ canımcım sizlerde aynı şekilde sürekli dua 📿 ediyorsunuz bizler aynı yolun yolcuyuz bizler ancak birbirimizi anlarız gerçekten canı gönülden herkese dua 📿 ediyorum Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah her daim dualarımdasınız inşallah Amin Amin İnşallah 🤲💕👼
Allah ol der ve olur 🤲🥹 yer gök dua 📿 üstüne kurulu dualarımızı eksik etmeyelim inşallah yeter ki sağlığımız yerinde olsun çabalayacak gücümüz olsun inanıyorum Rabbim bu verdiğimiz mücadelemiz için elbet bizleri Mükafatlandıracaktır inşallah Amin 🤲🥰
Gerçekten öyle herbirimiz kendimiz o durumdaymisiz gibi dua ediyoruz, şükür ediyoruz, yeri geliyor üzülüyoruz ama bir bütün gibiyiz resmen bu çok büyük şans 🥰🥰 kendi adıma iyi ki burdayım ve iyi ki sizin dualarınızı aliyor ve hissediyorum çok şükür 🤲🤲🤲 ayni şekilde benimde dualarim anne olmak isteyen bütün anne adaylarimiz en kisa sürede istedikleri sonuçları alsin burda halaya kalkalim 🥰🥰🤣🤣 ama fazla ziplamadan 🤭🤭 bebisler yeni konmuşken girdiklerine pişman edip oldukları yerden başlarını döndürmeye gerek yok 🤣🤣🤣 canim mayalam dediğin gibi Rabbim hepimize ol desin yeter ki kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🤲

Eklentiler

• IMG_20250408_160959.webp
    IMG_20250408_160959.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 21
Ayy gerçekten mi bayıldın🙈🙈 Ya kuzum transferden sonraki 4.gün başladım mesaiye mecbur inşallah öyle olur benimde😂🥰 Bi korkuyorum falan ama mecbur olunca napayım🙈 Nasip gerçekten ya 🙏🏼İnşallah vardır nasibimizde de tutunur minişler😍🥰🙏🏼
Evet gerçekten bayıldım o derece yapıyordu beni 🥰Amin amin insAllah tutunacak 🥰

Back
X