• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Gerçekten çok mahcubum 😰 ne diyeceğimi de bilemiyorum. normalde dikkat ederim böyle şeyleri ama kaçırmışım demek ki 🤦‍♀️ rabbim şimdiki bebişine uzun ömürler versin 🤲🤲 doğsun da annesini avutsun pıtırcık 🥰🥰
Amin canım benim 🙏 hiç mahcup olacak bir durum yok 25 haftalık erken doğdu yasamadi. Ama ben inan aştim yani o durumu zaten 4 sene geçti merak etme😄 🩵

Bende çifti riskli canım. Otoimmun hastalık var. Benimde bebeklerinde hayati riski olabilir. Erken doğum olabilir. O yüzden sağlıklı doğum olmasi ve senin hayatın önemli dedi doktor. Yoksa ooooo bana kalsa iki de koysun üçte 🤣🤣🤣
Ozmn haklı canım benim ne olursa olsun önce senin sağlığın en önemlisi

IMG_7277.webp
Amin inşallah 🤲🌹
Hayırlı geceler Allah’a emanet olun sabah güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah 🫶🏻

Amin canım benim 🙏 hiç mahcup olacak bir durum yok 25 haftalık erken doğdu yasamadi. Ama ben inan aştim yani o durumu zaten 4 sene geçti merak etme😄 🩵
Rabbim cennetiyle ne güzel muamele ediyordur kim bilir 🤲🤲 metanetini takdir ediyorum 👏👏 hayatında yeni bir sayfa açtığın için çok sevindim 🥰🥰

Ozmn haklı canım benim ne olursa olsun önce senin sağlığın en önemlisi
Doktorda öyle dedi canım bizde sağlıklı olsunda 1 tane olsun dedik. Çok şükür Rabbim olmayanlara da versin bir tane evladım var. Rabbim dualarimizi kabul ederse ona bir kardeş yapip sayfayi kapatmak istiyoruz bakalım hakkimizda hayirlisi 🥰🥰

Canım çok geçmiş olsun vardır doğru zamanı, kaçıncı denemenizdi
İlk denememizde hayırlısı olur inşallah kuzum hepimiz tez zamanda kavuşuruz inşallah 🫶 ben dış gebelik geçirdim benim tüpümde oluştu amlıyata gırıdm ama temizleyip bıraktılar doktorlar tüpün alınmasıngerektiğini söylüyor şimdide yine bi amelıyat dıyorlar bakalım

İlk denememizde hayırlısı olur inşallah kuzum hepimiz tez zamanda kavuşuruz inşallah 🫶 ben dış gebelik geçirdim benim tüpümde oluştu amlıyata gırıdm ama temizleyip bıraktılar doktorlar tüpün alınmasıngerektiğini söylüyor şimdide yine bi amelıyat dıyorlar bakalım
Dış gebelik ameliyatı çok zor canım Allah yardımcın olsun. Ben üç kere dış gebelik geçirdim. Birinde tüpüm patladı. Neyse ki sende normal almışlar. İnşallah benimki kadar zorlu geçmez 🤲🏻

Back
X