• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Hayırlı olsun canım şifa olsun inşallah 🫶 Almanya’dasın sanırım sen orada da prosedür aynı mı merak ettim tüp bebek ilaçlarını devlet karşılıyor mu
Amin sagol canım Allah razı olsun evet Almanya’dayım evet resmi nikah olan çiftlere anne Adayı 40 yaşına kadar devlet üç tane tüp bebeği %65 yardım ediyor 🤲🥰

Çok iyiymiş ne güzel🤩 sizin kaçıncı denemeniz 😊
4. Denemem olucak ama sigortam bunu da karşılıyacagını söyledi ona göre kagıtlar hazırlandı onaylandı tüp bebek merkezine götürdük öyle inşallah dilerim bu sefer herşey güzel geçer de mucizemiz gelirse Allah’ın izniyle artık bu tüp bebek sayfasını kapatırız inşallah 🤲🥹🥰

4. Denemem olucak ama sigortam bunu da karşılıyacagını söyledi ona göre kagıtlar hazırlandı onaylandı tüp bebek merkezine götürdük öyle inşallah dilerim bu sefer herşey güzel geçer de mucizemiz gelirse Allah’ın izniyle artık bu tüp bebek sayfasını kapatırız inşallah 🤲🥹🥰
Ay inşallah canım benim 🙏

Estrofem ve Progestan’ın hCG’ye bir etkisinin olacağını sanmıyorum. Gebelik olmasa hiçbirinde çıkmazdı arkadaşım, içini ferah tut 🌸
Üç tane test daha aldım sonra internetten yorumlarına baktım, yanıltıcı pozitif sonuç veriyormuş. Artimed marka.
Yarın başka eczaneden almayı planlıyorum hava şartları iyi olursa
Eczanelerin böyle yanıltıcı markalar satmalarıda bir tuhaf…

Bendim o canım, ilk öğleden sonra test yapmıştım silik çıkmıştı. Ertesi gün sabah idrarıyla yaptım daha da silik çıktı üzüldüm ve hemen kan testine gittim, aynı gün öğleden sonra yaptığım bu sefer çok belirgindi. Hepsi aynı markaydı. Yani çok takılmamak lazım, çok hassas değil bu testler. O silik çıktığı gün beta değerim 100 çıkmıştı.

Hatta tekrar fotoğrafını atayım, 2 numara olan sabah idrarıyla yaptığım test. Diğerini aynı gün öğleden sonra yaptım.
Yaa evet bende de böyle oldu işte bir garibime gitti çünkü bildiğim kadar sabah daha yoğun olur ama testte tam tersi çıkınca insan her ne kadar %100 doğruluk payı olmadığını bilse bile bi şüpheye düşüyor

Üç tane test daha aldım sonra internetten yorumlarına baktım, yanıltıcı pozitif sonuç veriyormuş. Artimed marka.
Yarın başka eczaneden almayı planlıyorum hava şartları iyi olursa
Eczanelerin böyle yanıltıcı markalar satmalarıda bir tuhaf…
Artımed yalancı pozitif veriyormuş onu alma bence senin pozitif ilk gün attığın test netti inşallah yani pozitif çıkar Allah’ın izniyle 🤲😍

Anlamadığım eczaneler nasıl böyle test satıyorlar insanların duygularıyla resmen oynuyorlar pes doğrusu 😒
Aynen bende buna şaşırdım.
Predictor varmı dedim yok bu marka var dedi
O olsaydı ona iyi diyorlar dedim
Hepsi aynı işlevi görüyor hanımefendi dedi

Başka eczaneydi bu, ilk aldığım yerde aynı diyip kötü yorum okumayınca dedim Buda doğrudur sonuçta eczane niye kötü ürün versin.
Sonra şeytan dürttü hesabı akşam yorumlarına bakayım dedim. Bir tek olumlu cevap yok..

Aynen bende buna şaşırdım.
Predictor varmı dedim yok bu marka var dedi
O olsaydı ona iyi diyorlar dedim
Hepsi aynı işlevi görüyor hanımefendi dedi

Başka eczaneydi bu, ilk aldığım yerde aynı diyip kötü yorum okumayınca dedim Buda doğrudur sonuçta eczane niye kötü ürün versin.
Sonra şeytan dürttü hesabı akşam yorumlarına bakayım dedim. Bir tek olumlu cevap yok..
İnan ki ben burda çok okudum millet evde test ediyor pozitif kan vermeye gidiyor negatif herkes şikayetçiydi eczacı da ürününü satmak için öyle demiş 😁 hayalim helal olsun araştırmacı gazeteci gibi mesleğin olmalıydı 🥰

İnan ki ben burda çok okudum millet evde test ediyor pozitif kan vermeye gidiyor negatif herkes şikayetçiydi eczacı da ürününü satmak için öyle demiş 😁 hayalim helal olsun araştırmacı gazeteci gibi mesleğin olmalıydı 🥰
Üzücü bir durum ya sonuçta keyfi bir test değil bir umut bir bekleyiş ama insanlar kötü işte..

Sorma çok araştırırım ben aklımda hep bi acaba mı ya öyle değilse hadi böyleyse veya acaba nasıl oluyor yapılıyor sorusu olduğundan hemen internet babaya baş vuruyorum 😂
Çok kişi şaşırıyor, e lenip geldim burda yapamaz dediler, onlardan daha iyi yerlere geldim çok şükür.
Onlar bir yere girip AA diyemezken ben kendi başıma, kocada başımda yok haliyle, işlerimi hallettim

Yani bir nevi bu tüp bebek serüvenide bir mücadele benim için. Elbette kendi ailem var yanımda ama yaştan dolayı nereye kadar koştura ak veya bilgi sahibi ola ak herşey değişmiş her şey teknolojiye dökülmüş artık..

Ama bu mücadeleyi de inşAllah hepimiz mutluluk kahkahaları ile ala ağız 🤩 🤩💕💕💕

Kizlarrrrr 13 Mart'ta transfer oldum dün 4. Günümdu ve akşam dayanamadım test yaptım sizce dogrumudur yaşayan varmı testimi ekliyorum.🫣🫣

Eklentiler

• IMG_20250318_125521.webp
    IMG_20250318_125521.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20250318_125412.webp
    IMG_20250318_125412.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 42
Back
X