- 8 Mart 2022
- 276
- 180
- 33
- 33
- Konu Sahibi mayala katar
-
Amin inşallah bu mübarek aylar hepimize hayırla gelir Allah kalbimizde olanı bize versinAy canım senin de baya sıkıntılı geçmiş olsundilerim bunlar altın embriyondur hemen tutunsun annesine inşallah
Amin yarabbim inşallah bende tiroid var 15 yıla yakındır ilaç kullanıyorum 100 lük diğer başka sıkıntı yok işte bende çok yumurtaAmin inşallah bu mübarek aylar hepimize hayırla gelir Allah kalbimizde olanı bize versin
Herksin sorunu farklı bende ne önemli bir şeker ne de önemli tiroid sorunu var tüp bebek olmasa ilaca bile gerek yok diyor doktorum ama işte birşey denmiyorAmin yarabbim inşallah bende tiroid var 15 yıla yakındır ilaç kullanıyorum 100 lük diğer başka sıkıntı yok işte bende çok yumurtaçıkmıyor embriyom onun için az oluşuyor o da döllenme olursa baya sıkıntılı tüp bebek işte insan bir umut diye yola çıkıyor
Öyle doğru diyorsun işte nasip olmayınca birşeyler bahane oluyor amin Rabbimden ümit kesilmez evet ya bazen insan sıkılıyor burada iyi olur böyle konuşunca çevreden kimseyle konuşamadığımız şeyleri burada paylaşıyoruz ancak bizler birbirimizi anlarız bu işin içine girmeyen anlayamaz maalesef ne diyelim sonumuz güzel olsun inşallahHerksin sorunu farklı bende ne önemli bir şeker ne de önemli tiroid sorunu var tüp bebek olmasa ilaca bile gerek yok diyor doktorum ama işte birşey denmiyorbir önceki mesajında dediğim gibi altın yumurtayı bulmak mesele benim yumurtam çok ama beşinci güne gidemiyor umudumuzu yitirmeyrlim burda sohbet etmek yalnız olmadığımızı gösteriyor iyi oluyor
Yalnız değiliz birlikte güçlüyüzÖyle doğru diyorsun işte nasip olmayınca birşeyler bahane oluyor amin Rabbimden ümit kesilmez evet ya bazen insan sıkılıyor burada iyi olur böyle konuşunca çevreden kimseyle konuşamadığımız şeyleri burada paylaşıyoruz ancak bizler birbirimizi anlarız bu işin içine girmeyen anlayamaz maalesef ne diyelim sonumuz güzel olsun inşallah
Yarından itibaren progestan vajinal olarak kullanacağım estrofem e devam ediyorum salı ve çarşamba da iki tane iğne yapacağım perşembe transfer olacak nasip olursa bu sefer daha az ilaçla doğala yakın hazırlık yaptığımızı söyledi doktorİlaçlarını temin ettin mi iğne mi yoksa sadece vajinal fitil mi kullanacaksın dilerim şifa olsun
İyi ya her gün iğne vurmak sıkıntılı oluyor benim adet 25 Mart denk gelecek ama benim 4 martta tüp bebek merkezinde doktorla ön görüşmem olacak eğer herşey yolunda olursa bana reçeteyi gönderir ona göre ilaçları temin ediyorum benim doktorum da doğal yapıyor ben sadece vajinal fitil kullandım iğne kullanmadımYarından itibaren progestan vajinal olarak kullanacağım estrofem e devam ediyorum salı ve çarşamba da iki tane iğne yapacağım perşembe transfer olacak nasip olursa bu sefer daha az ilaçla doğala yakın hazırlık yaptığımızı söyledi doktorsenin yeni adet dönemin ne zamana denk geliyor
İnşallah herşey düşündüğünden daha kolay olurİyi ya her gün iğne vurmak sıkıntılı oluyor benim adet 25 Mart denk gelecek ama benim 4 martta tüp bebek merkezinde doktorla ön görüşmem olacak eğer herşey yolunda olursa bana reçeteyi gönderir ona göre ilaçları temin ediyorum benim doktorum da doğal yapıyor ben sadece vajinal fitil kullandım iğne kullanmadımbu sefer nasıl bir protokol yapar tedavi için bilmiyorum siz sonuç alana kadar ben inşallah iğnelere başlarım
Çok basit birşey ben hep kendim yaptım eşim yapamaz korkuyorİğneleri kendin mi yapıyorsun yoksa eşin mi yaptı benimkini hep eşim yaptı bu sefer iş değişikliği yaptı sadece sabah olanı vurur akşam ki sıkıntılı olur ben kendim acaba vurabilirmiyim ona cesaret edemem
Beni de yazabilirsin yaşım 31 ilk denemem 5.gün embriyosu transfer tarihi belli değil şu an
Anne Adayı Yaş Kaçıncı Deneme Embriyo Transfer Günü Sonuç Tarihi Sonuç mayala katar 36 4.deneme @Umudayolculuk35 30 4.deneme 5.gün ve 6. Gün çift transfer @CinnamonQueen 29 1.deneme @sepide 27 2.deneme 5.gün @ayse3555 1.deneme 5aa tek transfer ozlmckmk 33 3.deneme 5.gün 6 Mart @akbs 28 1.deneme 3.gün çift transfer @ikosan 29 1.deneme 5.gün 7 Mart @Nazli kizz 33 2.deneme 5.gün
Amin canım yok merkez değiştirmedim aynı doktorum ben Almanya’dayım yok canım Estagfurullah ne güzel sohbet ediyoruzİnşallah herşey düşündüğünden daha kolay olurmerkez mi değiştiriyorsun aynı yerle mi devam bir de hangi şehirdesin çok soru sordum
Sizde tam tersiymiş korkan benim ay keşke biraz öyle cesaretli olsam eşim de diyor kendin de yapabilirsin çok basit niye stres yapıyorsunÇok basit birşey ben hep kendim yaptım eşim yapamaz korkuyorhatta ben çok büyük kısmını dışarıda yaptım saati nerde denk gelirse hep kendimi bebeğime şifa olsun az kaldı diyerek motşve ettim
Hoşgeldin canım tabi ki yazarım transfer gününüz belli olunca tekrar yazın birde takipe alın birbirimizden haberdar olalım inşallah dilerim hepimiz pozitif çıkarız buradan Amin Ecmain inşallah birbirimize duaBeni de yazabilirsin yaşım 31 ilk denemem 5.gün embriyosu transfer tarihi belli değil şu an
Bence güzel ve mübarek ayda çok iyi şeyler bekliyor bizleriSizde tam tersiymiş korkan benim ay keşke biraz öyle cesaretli olsam eşim de diyor kendin de yapabilirsin çok basit niye stres yapıyorsunamin canım inşallah ne güzel valla hi keşke bende yapmak isterim hele bakalım bizi ne maceralar bekliyor
Amin canım inşallah 5 martta her şey iyi giderse transfer tarihini belli olacak inşallah bu sefer ertelenmezHoşgeldin canım tabi ki yazarım transfer gününüz belli olunca tekrar yazın birde takipe alın birbirimizden haberdar olalım inşallah dilerim hepimiz pozitif çıkarız buradan Amin Ecmain inşallah birbirimize duaedelim kimin duası kabul olur bilinmez
İnşallah en güzeli en sağlıklısı en kusursuzu senin olsun canım benimAmin amin inşallah bizim hiç problem yok sebepsiz infertilite 1.tüp bebekte hiç döllenme olmadı ondan transfer olamadım2. Tüp bebekte 2 adet iyi kalitede embriyom oluştu doktorum çok güzel konuştu embriyoların güzel kaliteli gelişimleri de iyi ama dedi fazla embriyon olmadığı için risk almayacağız çünkü embriyolar için Ana Rahim daha iyi onların doğal ortamı o olduğu için 2. Gün transferini yapacağız neyse gittim transfer oldum 14. Gün gittim kan verdim ilk transferde pozitif gördüm hiç umudum olmamasına rağmen kan değerlerim herşey çok iyiydi doktorum kese görmek için gün verdi gittigim de o gün sanki dünyam başıma yıkıldı bebeğim malesef sağ tüpe yerleşmiş bu gebelik sonlanması gerekiyor dediler ameliyat oldum tüpü de kurtaramamışlar çok kanama yapmış diye onu da aldılar öyle çok zor günler o dönem geçirdim artık nerdeyse sinir krizi geçirme durumuna geldim 10 yıldan sonra hamile kalıp tüp bebekle sonradan böyle olması çok canımı acıtmıştı sonrada üç ay geçti kasımda tekrardan Opu oldum yine 2 adet embriyom oldu çünkü fazla yumurtam çıkmıyor ondan çok embriyo yok onlarda tutunmadı negatif oldu embriyo glue bile yaptırmıştım nasipleri yokmuş Allah ol demediği sürece ne yap boş şimdi 4. Yapacağım kısmet olursa yaşım 36 doktorum %35 şans verdi tüp bebek için ama ben Rabbime sığındım Rabbim dilerse oldurmayanı oldurur inşallah bakalım nasip kısmet demek ki bunları yaşamam gerekiyormuş dilerim bu sefer herşey sağlıklı güzel ilerler dilerim tekrardan Altın embriyomuzu bulmak nasip olsun herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?