- 5 Ağustos 2024
- 300
- 109
- 18
- 26
- Konu Sahibi mayala katar
-
Beni de ekleyebilirsiniz
Anne Adayı Yaş Kaçıncı Deneme Embriyo Transfer Günü Sonuç Tarihi Sonuç mayala katar 36 4.deneme @Umudayolculuk35 30 4.deneme 5.gün ve 6. Gün çift transfer @CinnamonQueen 29 1.deneme @sepide 27 2.deneme 5.gün @ayse3555 1.deneme 5aa tek transfer @ozlmckmk 33 3.deneme 5.gün 6 Mart @akbs 28 1.deneme 3.gün çift transfer @ikosan 29 1.deneme 5.gün 7 Mart N Nazli kizz 33 2.deneme 5.gün A AlyaOA 31 1.deneme 5.gün
Maşallah şimdiden hayırlı olsun inşallahMart’ın ilk transferi geliyor arkadaşlar:) sabah randevum var hayırlısı olsun inşallah
Amin çok teşekkür ederim güzel duanız ve dilekleriniz için hepimiz için hayırlısı olsun inşallahİnşallah en güzeli en sağlıklısı en kusursuzu senin olsun canım benim
Hoşgeldin canım şimdiden hayırlısı olsun tabi ki eklerim maşallah dilerim ilk transferde güzel haberler alırız inşallahBeni de ekleyebilirsinizyaş 26 ilk deneme tarih belli değil ama Nisan ayında olacak inşallah ve bütün embriyolarim 5. Gün yaa ne heyecanlıymis buralara katılabilmek Rabb'im bekleyen herkese nasip etsin
İnşallah canım şimdiden hayırlısı olsun çok az kalmış hadi inşallah güzel haberlerle gelin bize de moral olunAmin canım inşallah 5 martta her şey iyi giderse transfer tarihini belli olacak inşallah bu sefer ertelenmeztabii ki dualarım sizinle birbirimizin dualarına bu zamanda en çok ihtiyacımız olduğu zamandayız
Amin amin inşallah öyle bir defa yaparsam şeytanın bacağını kırmış olurumBence güzel ve mübarek ayda çok iyi şeyler bekliyor bizleriherkesin karakteri farklı tabi bir kez denersen ne kadar kolay olduğunu anlarsın bence
HoşgeldinBeni de listeye ekler misiniz ? Yaş 402. Tüp bebek 5. Gün 4aa tek embriyo transfer tarihi henüz belli değil
İnşallahHoşgeldin canım şimdiden hayırlısı olsun tabi ki eklerim maşallah dilerim ilk transferde güzel haberler alırız inşallah
Ayy inşallah hepimize nasip olurAmin inşallah transfer ne zaman olacak inşallah şimdiden hayırlı olsun bol şanslar dilerim sağlıklı güzel pozitif haber almak nasip olsun
Yaparsın canım ya iğnelerin ucu çok ince ya bi denesen aa o kadaeda zor değilmiş dersinAmin amin inşallah öyle bir defa yaparsam şeytanın bacağını kırmış olurumay inşallah cesaretimi toplayıp yapabilirim birisi bana yapsa çok hissetmiyorum kendimi rahatça emanet ediyorum kendimden çekiniyorum
Çok teşekkür ederim canım sendeki durumlar nedir?İnşallah canım şimdiden hayırlısı olsun çok az kalmış hadi inşallah güzel haberlerle gelin bize de moral olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?