Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni de ekleyebilirsiniz yaş 26 ilk deneme tarih belli değil ama Nisan ayında olacak inşallah ve bütün embriyolarim 5. Gün yaa ne heyecanlıymis buralara katılabilmek Rabb'im bekleyen herkese nasip etsin

Beni de ekleyebilirsiniz yaş 26 ilk deneme tarih belli değil ama Nisan ayında olacak inşallah ve bütün embriyolarim 5. Gün yaa ne heyecanlıymis buralara katılabilmek Rabb'im bekleyen herkese nasip etsin
Hoşgeldin canım şimdiden hayırlısı olsun tabi ki eklerim maşallah dilerim ilk transferde güzel haberler alırız inşallah

Amin canım inşallah 5 martta her şey iyi giderse transfer tarihini belli olacak inşallah bu sefer ertelenmez tabii ki dualarım sizinle birbirimizin dualarına bu zamanda en çok ihtiyacımız olduğu zamandayız
İnşallah canım şimdiden hayırlısı olsun çok az kalmış hadi inşallah güzel haberlerle gelin bize de moral olun

Bence güzel ve mübarek ayda çok iyi şeyler bekliyor bizleri herkesin karakteri farklı tabi bir kez denersen ne kadar kolay olduğunu anlarsın bence
Amin amin inşallah öyle bir defa yaparsam şeytanın bacağını kırmış olurum ay inşallah cesaretimi toplayıp yapabilirim birisi bana yapsa çok hissetmiyorum kendimi rahatça emanet ediyorum kendimden çekiniyorum

Beni de listeye ekler misiniz ? Yaş 40 2. Tüp bebek 5. Gün 4aa tek embriyo transfer tarihi henüz belli değil
Hoşgeldin canım tabiki eklerim dilerim pozitif sonuçlar alırsınız Rabbimin izniyle belli olunca transferiniz tekrar yazarsınız takibe alın birbirimizden haberimiz olsun inşallah

Hayırlı Ramazanlar hayırlı sahurlar dilerim inşallah bu mübarek ayda kimin ne dileği isteği varsa Rabbim kabul etsin dilerim bu ay ve nisan ayında pozitif haberler almayı cümlemize nasip etsin Allahım inşallah

Amin inşallah transfer ne zaman olacak inşallah şimdiden hayırlı olsun bol şanslar dilerim sağlıklı güzel pozitif haber almak nasip olsun
Ayy inşallah hepimize nasip olur Allahım isteyen herkese versin Mart sonu Nisan başı gibi olcak canım histeroskopi oldum bu ay gecikmezse eğer tabi

Yaparsın canım ya iğnelerin ucu çok ince ya bi denesen aa o kadaeda zor değilmiş dersin Allah kolaylık versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…