- 4 Aralık 2024
- 990
- 601
- 18
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
Merhaba hoşgeldiniz tabi ki eklerim şimdiden hayırlı olsun ne zaman transfer olacaksınız belli miMerhaba beni de ekleyebilir misiniz 28 yaşındayım ilk tüp bebek tedavisi 3.gün embriyosu 2 adet olacak
Şuan reglyim transfer gününü bekliyorum 10 gün sonra falan olur diye düşünüyorum Ocak ayında opu olmuştumMerhaba hoşgeldiniz tabi ki eklerim şimdiden hayırlı olsun ne zaman transfer olacaksınız belli mi
İnşallah sağlıcakla ilerler süreciniz takibe alın konuyu en azından birbirimizden haberdar olalım şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah dilerim güzel sonuçlar alırsınızŞuan reglyim transfer gününü bekliyorum 10 gün sonra falan olur diye düşünüyorum Ocak ayında opu olmuştum
Amin inşallah hepimizin güzel haberler almadı dileğiyleİnşallah sağlıcakla ilerler süreciniz takibe alın konuyu en azından birbirimizden haberdar olalım şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah dilerim güzel sonuçlar alırsınız
Amin amin inşallah dilerim hepimize şansAmin inşallah hepimizin güzel haberler almadı dileğiyle
Mayalacim yeni topigin hayırli olsun hepinize uğur getirsin
Anne Adayı Yaş Kaçıncı Deneme Embriyo Transfer Günü Sonuç Tarihi Sonuç mayala katar 36 4.deneme @Umudayolculuk35 30 4.deneme 5.gün ve 6. Gün çift transfer @CinnamonQueen 29 1.deneme @sepide 27 2.deneme 5.gün @ayse3555 1.deneme 5aa tek transfer @ozlmckmk 33 3.deneme 5.gün A akbs 28 1.deneme 3.gün çift transfer
Amin canım çok teşekkür ederim inşallah güzel pozitif haberler alalım bu sefer yorulduk ama pes etmek yok sonu da nereye varacak bilmiyorum bakalım hayırlısı inşallahMayalacim yeni topigin hayırli olsun hepinize uğur getirsin
Hello benide ekler misinnn 29 yaş ilk deneme 5. Gün embriyosu . Tahmini tarihim 7 marttt
Anne Adayı Yaş Kaçıncı Deneme Embriyo Transfer Günü Sonuç Tarihi Sonuç mayala katar 36 4.deneme @Umudayolculuk35 30 4.deneme 5.gün ve 6. Gün çift transfer @CinnamonQueen 29 1.deneme @sepide 27 2.deneme 5.gün @ayse3555 1.deneme 5aa tek transfer @ozlmckmk 33 3.deneme 5.gün A akbs 28 1.deneme 3.gün çift transfer
HoşgeldinHello benide ekler misinnn 29 yaş ilk deneme 5. Gün embriyosu . Tahmini tarihim 7 marttt
Cok heyecanlıyım cumartesi netleşecek tam tarih ama doktorum ısrar edince 7 Mart diye düşünüyorum dedi beklemedeyim. Hepimiz pozitif sonuçlar alalım aminn Allah'ım lütfenAz kalmış transferinize heyecan var mı
Oy canım inşallah Rabbim bu heyecanını 9 ay sürdürsün her daim pozitif ol burada bizlerde güzel heyecanlarımızı beraber yaşayalım inşallahCok heyecanlıyım cumartesi netleşecek tam tarih ama doktorum ısrar edince 7 Mart diye düşünüyorum dedi beklemedeyim. Hepimiz pozitif sonuçlar alalım aminn Allah'ım lütfen
Amin inşallah cok güzel dilekler kat kat fazlasını bu yolda savaşan tüm kız kardeşlerime versin rabbim. Siz transfer mi bekliyorsunuz yoksa opu muOy canım inşallah Rabbim bu heyecanını 9 ay sürdürsün her daim pozitif ol burada bizlerde güzel heyecanlarımızı beraber yaşayalım inşallah
Amin Ecmain inşallah benim dondurulmuş embriyom yok yeniden Opu olacağım fazla embriyom oluşmuyor bir türlü fazladan dondurmak kısmet olmadı ama hep diyorum bir tane olsun kaliteli olsun bizim olsun inşallah daha ne isterim Rabbimden bana bu mucizeyi verirse inşallahAmin inşallah cok güzel dilekler kat kat fazlasını bu yolda savaşan tüm kız kardeşlerime versin rabbim. Siz transfer mi bekliyorsunuz yoksa opu mu
Ay amin aminnn . 1 tane olsun bizimle olsun hayal gibi gelebilir ama gerçek olacak bence . Benim annem 42 ve 44 de yeniden anne oldu o yüzden her zaman bir mucize vardırDilerim buradaki herkes pozitif olur birgün burayı gelip okurken ne günlerdi be deriz inşallah Allahım bize o günleri göstersin inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar cümlemize nasip eylesin inşallah
MaşallahAy amin aminnn . 1 tane olsun bizimle olsun hayal gibi gelebilir ama gerçek olacak bence . Benim annem 42 ve 44 de yeniden anne oldu o yüzden her zaman bir mucize vardır
Evet biri ile aramda 20 yaş var diğeri ile 22Maşallahne güzel sizden küçük mü kardeşleriniz Öyle çok doğru söylüyorsun Rabbimden ümit kesilmez Allahım bizim için en güzelini hayırlısını bilir dilerim bizlerde nasip etsin herşeyin sağlıklısı hayırlısı güzeli olsun hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?