Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şuan reglyim transfer gününü bekliyorum 10 gün sonra falan olur diye düşünüyorum Ocak ayında opu olmuştum
İnşallah sağlıcakla ilerler süreciniz takibe alın konuyu en azından birbirimizden haberdar olalım şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah dilerim güzel sonuçlar alırsınız

Cok heyecanlıyım cumartesi netleşecek tam tarih ama doktorum ısrar edince 7 Mart diye düşünüyorum dedi beklemedeyim. Hepimiz pozitif sonuçlar alalım aminn Allah'ım lütfen
Oy canım inşallah Rabbim bu heyecanını 9 ay sürdürsün her daim pozitif ol burada bizlerde güzel heyecanlarımızı beraber yaşayalım inşallah

Oy canım inşallah Rabbim bu heyecanını 9 ay sürdürsün her daim pozitif ol burada bizlerde güzel heyecanlarımızı beraber yaşayalım inşallah
Amin inşallah cok güzel dilekler kat kat fazlasını bu yolda savaşan tüm kız kardeşlerime versin rabbim. Siz transfer mi bekliyorsunuz yoksa opu mu

Amin inşallah cok güzel dilekler kat kat fazlasını bu yolda savaşan tüm kız kardeşlerime versin rabbim. Siz transfer mi bekliyorsunuz yoksa opu mu
Amin Ecmain inşallah benim dondurulmuş embriyom yok yeniden Opu olacağım fazla embriyom oluşmuyor bir türlü fazladan dondurmak kısmet olmadı ama hep diyorum bir tane olsun kaliteli olsun bizim olsun inşallah daha ne isterim Rabbimden bana bu mucizeyi verirse inşallah herhalde pozitif olsa doğum olana kadar inanmam çünkü 10 yıl oldu bana hayal gibi geliyor herşey

Dilerim buradaki herkes pozitif olur birgün burayı gelip okurken ne günlerdi be deriz inşallah Allahım bize o günleri göstersin inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar cümlemize nasip eylesin inşallah

Hayırlı geceler diliyorum cümleten Allah’a emanet olun sağlıcakla güzellikle kalın inşallah

Dilerim buradaki herkes pozitif olur birgün burayı gelip okurken ne günlerdi be deriz inşallah Allahım bize o günleri göstersin inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar cümlemize nasip eylesin inşallah
Ay amin aminnn . 1 tane olsun bizimle olsun hayal gibi gelebilir ama gerçek olacak bence . Benim annem 42 ve 44 de yeniden anne oldu o yüzden her zaman bir mucize vardır

Ay amin aminnn . 1 tane olsun bizimle olsun hayal gibi gelebilir ama gerçek olacak bence . Benim annem 42 ve 44 de yeniden anne oldu o yüzden her zaman bir mucize vardır
Maşallah ne güzel sizden küçük mü kardeşleriniz Öyle çok doğru söylüyorsun Rabbimden ümit kesilmez Allahım bizim için en güzelini hayırlısını bilir dilerim bizlerde nasip etsin herşeyin sağlıklısı hayırlısı güzeli olsun hepimiz için

Evet biri ile aramda 20 yaş var diğeri ile 22

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…