- 4 Aralık 2024
- 1.030
- 618
- 38
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
Şimdiden hayırlı olsun bu ay başlıyacakmısınız tedaviye hiç stres yapmayın bende başlamadan stres oluyordum iğneler falan beni ürkütüyordu inan ki içine girince hepsi su gibi geçiyor tabi ki zorlukları da var ama emin olun sonunda mucizenize kavuşmak varsa değer önce Allah’a sonra doktorlarınıza güvenin inşallah süreciniz kolay geçerKızlar merhaba ben tüp bebek için yarın doktora gidicem ilk tedavim olacak daha ilaç kullanmadım. Nasıl bi süreç ? Biraz stres oldum açıkçası. Neler olcak neler yapılacak bana açıklayan birisi olursa çok sevinirim. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
Tedaviniz size özel olarak planlanıyor ilk başta âdetinizin başlangıcıyla birlikte 2. Yada 3. Gün hormonu iğneleriyle başlıyorsunuz hergün aynı saatte olacak şekilde sonra doktorunuz sizi adetin 6. Yada 7. Günü muayene çagıracaktır yumurtaların durumunu görmek için sonra 7. Günden itibaren sabahları yumurtalar kendi kendine çatlamasın diye yumurtaların toplanacağının günü belli olana kadar 2 adet iğne olarak devam edecek doktorunuz en az üç defa muayene yapar Opu günü karar verilir sonra çatlatma iğnesi için size saat verilir o saatte vurmanız için ve birgün iğne yapmadan mola veriyorsunuz ertesi gün doktorunuzun dediği saatte klinikte bulunacaksınız yumurtalar toplanıp kaç tane olgun çıkacak ona göre işleme alınır ertesi gün laboratuvar telefon açar döllenme oldu mu yada kaçı döllendi vs size bilgi verilir durumunuza göre taze transfer olur yada embriyolar dondurulur siz hazır olunca transfer gerçekleşir doktorunuz sürecinizi sizinle paylaşacaktır onun için siz bunları düşünmeyin hiç stres olacak birşey değil hepsi gelip geçiyor ben üç tüp bebek yaptım güya korkuyla başlamıştımKızlar merhaba ben tüp bebek için yarın doktora gidicem ilk tedavim olacak daha ilaç kullanmadım. Nasıl bi süreç ? Biraz stres oldum açıkçası. Neler olcak neler yapılacak bana açıklayan birisi olursa çok sevinirim. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
Allah yar ve yardımcımız olsun gerçektenTedaviniz size özel olarak planlanıyor ilk başta âdetinizin başlangıcıyla birlikte 2. Yada 3. Gün hormonu iğneleriyle başlıyorsunuz hergün aynı saatte olacak şekilde sonra doktorunuz sizi adetin 6. Yada 7. Günü muayene çagıracaktır yumurtaların durumunu görmek için sonra 7. Günden itibaren sabahları yumurtalar kendi kendine çatlamasın diye yumurtaların toplanacağının günü belli olana kadar 2 adet iğne olarak devam edecek doktorunuz en az üç defa muayene yapar Opu günü karar verilir sonra çatlatma iğnesi için size saat verilir o saatte vurmanız için ve birgün iğne yapmadan mola veriyorsunuz ertesi gün doktorunuzun dediği saatte klinikte bulunacaksınız yumurtalar toplanıp kaç tane olgun çıkacak ona göre işleme alınır ertesi gün laboratuvar telefon açar döllenme oldu mu yada kaçı döllendi vs size bilgi verilir durumunuza göre taze transfer olur yada embriyolar dondurulur siz hazır olunca transfer gerçekleşir doktorunuz sürecinizi sizinle paylaşacaktır onun için siz bunları düşünmeyin hiç stres olacak birşey değil hepsi gelip geçiyor ben üç tüp bebek yaptım güya korkuyla başlamıştımşimdi 4. İçin hazırlanıyorum nasip olursa dilerim hepimiz bu yolun sonunda mucizelerimize kavuşuruz Amin Ecmain inşallah
Amin amin inşallah bizim hiç problem yok sebepsiz infertilite 1.tüp bebekte hiç döllenme olmadı ondan transfer olamadımAllah yar ve yardımcımız olsun gerçektensizin probleminiz neydi peki özel değilse neden tutmadı bişey dedi mi doktor ?
İyiyiz canım çok şükür sen nasılsın iyi misin hay maşallahKızlar merhaba nasılsınız benim trasnfer tarihim belli oldu haftaya perşembe kısmetse yaptıracağız
Hamd olsun progestan almaya çıkacağım nöbetçi eczanedenİyiyiz canım çok şükür sen nasılsın iyi misin hay maşallahşimdiden hayırlı uğurlu olsun
Hadi bakalım kolay gelsin şimdiden bol şanslar sana şifa olsun inşallah sonra da gelsin minnoşlarHamd olsun progestan almaya çıkacağım nöbetçi eczanedensen ne durumdasın opu ne zaman
Yaşım 33, benimde 2. Denemem olucak 5.gün embriyosu inşallah tutunur bebişlerimiz sağlıkla gelirler dünyaya
Anne Adayı Yaş Kaçıncı Deneme Embriyo Transfer Günü Sonuç Tarihi Sonuç mayala katar 36 4.deneme @Umudayolculuk35 30 4.deneme 5.gün ve 6. Gün çift transfer @CinnamonQueen 29 1.deneme @sepide 27 2.deneme 5.gün @ayse3555 1.deneme 5aa tek transfer ozlmckmk 33 3.deneme 5.gün 6 Mart @akbs 28 1.deneme 3.gün çift transfer ikosan 29 1.deneme 5.gün 7 Mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?