- Konu Sahibi mayala katar
-
Doktorum diyor normalde 3 yumurta hedefimiz vardı 2 si dolu çıktı bir yumurta kayıp ama bu ikisine bakcaz ögleden sonra kalitelerine bakıcam dediŞişlik normal canımnasıl geçti ?
İnşallah ikisi de döllenir Altın embriyon olsunlar canım kaliteli olsun sağlıklı olsun bir tane olsun senin olsun inşallah yarın güzel haberler alırsın Allah’ın izniyle inşallahDoktorum diyor normalde 3 yumurta hedefimiz vardı 2 si dolu çıktı bir yumurta kayıp ama bu ikisine bakcaz ögleden sonra kalitelerine bakıcam dedi
Yarın sabahtan itibaren sizi aramaya devam edicez bakalım inşallah ilerler
Benim de ilk ikisinde dediğin gibiydim ilki kesin olur mantığında idim ikinci de olumsuz olursa yine aynı şeyi nasıl kaldıracağım diyordum şimdi üçüncü de sporumu ne zaman yapsam diye düşünüyorumBende ilk transferimde aşırı heyecanlandım kalbim pır pır ediyordu ikinci de heyecan vardı ama ilk gibi değildi çünkü ilkinde olumsuzluk yaşayınca korku da vardı açıkçası ondan kaynaklı olabilirAmin Ecmain inşallah annesine sıkı sıkı tutunsun 9 aylık yolculuğa çıkın sağlıklı bir şekilde hayırlı evlat olsunlar inşallah
Allah iki yumurtanın sağlıkla embriyo olmasına ve annesine sıkıca tutunma sını nasip etsinDoktorum diyor normalde 3 yumurta hedefimiz vardı 2 si dolu çıktı bir yumurta kayıp ama bu ikisine bakcaz ögleden sonra kalitelerine bakıcam dedi
Yarın sabahtan itibaren sizi aramaya devam edicez bakalım inşallah ilerler
Artık kıdemli oldukBenim de ilk ikisinde dediğin gibiydim ilki kesin olur mantığında idim ikinci de olumsuz olursa yine aynı şeyi nasıl kaldıracağım diyordum şimdi üçüncü de sporumu ne zaman yapsam diye düşünüyorum
Amin inşallahAllah iki yumurtanın sağlıkla embriyo olmasına ve annesine sıkıca tutunma sını nasip etsin
İnşallah ikisi de döllenir Altın embriyon olsunlar canım kaliteli olsun sağlıklı olsun bir tane olsun senin olsun inşallah yarın güzel haberler alırsın Allah’ın izniyle inşallah
Aminnn Allah razı olsun kızlar çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı embriyom oluşurAllah iki yumurtanın sağlıkla embriyo olmasına ve annesine sıkıca tutunma sını nasip etsin
Amin inşallah canım yarın bizi de bilgilendir sonucunu dilerim herşey güzel geçer inşallahAminnn Allah razı olsun kızlar çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı embriyom oluşur
Allah daha beterinden saklasın benim ilk transferde öyle emindim ki olacağından bebek alışveriş videoları izleyip birkaç ürün almıştımArtık kıdemli oldukben daha tüp bebeğe girişmeden diyordum normal olmadı ben kesin tüp bebeğe başlarsam hamile kalırım tabi canım ben plan yaparken kader bana gülüyordu ve bu kadar zor bir tedavi olduğunu içine girmeden anlamamıştım döllenme bile olmuyormuş çok şükür hepsini tecrübe ettim
Haha buna çok güldüm benim doktorum ikinci opu da aynı gün beş kişiye işlem yapacakmış biz kayıt yaparken yanımıza geldi hemşirelere önce özlemi alın o çok sakin duruyor dediHatta ikinci transferimde doktorum dedi zaten tecrübelisin nelere dikkat etmen gerektiğini biliyorsun hiç anlatmadı sadece test günü tarihi verdi iyi dilekler diledi gitti dedim doktorda anladı biz artık rütbeliyiz
Embriyolog aradı 2 olgun yumurta sağlıklı döllendi yarın başlıyor bölünmesi dedi hadi inşallah güzel bölünür ilerler yarın kalitesi yavaştan anlaşır inşallahAmin inşallah canım yarın bizi de bilgilendir sonucunu dilerim herşey güzel geçer inşallah
MaşallahEmbriyolog aradı 2 olgun yumurta sağlıklı döllendi yarın başlıyor bölünmesi dedi hadi inşallah güzel bölünür ilerler yarın kalitesi yavaştan anlaşır inşallah
Haha buna çok güldüm benim doktorum ikinci opu da aynı gün beş kişiye işlem yapacakmış biz kayıt yaparken yanımıza geldi hemşirelere önce özlemi alın o çok sakin duruyor dedişaka gibi aslında en son olması gerekiyorfu listeye göre
Ay canım benim üzüldüm Rabbim inşallah bu sefer dileğini niyetini duanı kabul etsin inşallah seneye bu zamanlar bebişin kucağında olsun aminAllah daha beterinden saklasın benim ilk transferde öyle emindim ki olacağından bebek alışveriş videoları izleyip birkaç ürün almıştımonların hepsini verdim
Hahaha buna çok güldümoy oy artık başımıza ne geleceğini bildiğimiz için ona göre rahatlık geliyor bende üçüncü Opu da çok stresliydim iki de bir hemşirelere soruyorum beni neden almıyorlar ovitrelinin saati doluyor ya yumurtalar kendi kendine çatlarsa diye içim içimi yemişti onlar da sakin ol herşey kontrol altında diye beni teselli ediyorlardı neyse ki çok şükür Opu başarılı geçmişti inan ki bu tedavi baştan sona stres transfer olana kadar kafamız bir milyon
Amin canım şu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine Rabbim kucağımızı boş bırakmasınAy canım benim üzüldüm Rabbim inşallah bu sefer dileğini niyetini duanı kabul etsin inşallah seneye bu zamanlar bebişin kucağında olsun aminbu günleri gülerek anımsayalım inşallah dilerim hepimiz mucizelerimize kavuşuruz inşallah
Ayy Allahım yarabbim ne olucak bizim bu durumlar böyleHahaha buna çok güldümbende bir kez fitili yapmamışım uyuyakaldım doktoru arayıp embriyo beni terk mi etti diye sordum ki benim doktorum inanılmaz sert bir adam hemşiresi bilgi vermiyor kendiaini bizzat aramak lazım onu hiç unutmuyorum
Amin ecmain inşallahAmin canım şu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine Rabbim kucağımızı boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?