Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de 3 yumurta idi hedef ama 2 tanesi toplandı ve 4. gün donduruldu. Bize 1 tane bile yetiyor ya o yüzden ümitvar olun, herşey güzel olacak inşaallah

Benim yaş 40, AMH 0,79.. Kontrollerde 4 yumurta göründü, 3 tane toplandı ama 2 tanesi 4. güne geldi ve donduruldu canım. Yaş ilerledikçe yumurta sayısı ve kalitesi düşüyor malum

Ayyy Allahım bu defa yüzünüzü güldürsün, hayırla sonuca ulaşıp bebeğinizle kavuştursun inşaallah

Benim yaş 40, AMH 0,79.. Kontrollerde 4 yumurta göründü, 3 tane toplandı ama 2 tanesi 4. güne geldi ve donduruldu canım. Yaş ilerledikçe yumurta sayısı ve kalitesi düşüyor malum
Doğru benim de yaşım 36 doktorum Amh çok düşük olduğunu söyledi ondan dolayı çok yumurta çıkmıyor dediğiniz gibi bize bir adet lazım oluyor o da sağlıklı döllenirse inşallah ne diyelim Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Canim selam. Ben nihayet bugun regl oldum. Yarin 2. Gun olacak hemen randevumu aldim . Bakaim transfer icin nasil bir surec izlenecek :)
Sizler nasilsiniz nasil gidiyor?

Canim selam. Ben nihayet bugun regl oldum. Yarin 2. Gun olacak hemen randevumu aldim . Bakaim transfer icin nasil bir surec izlenecek :)
Sizler nasilsiniz nasil gidiyor?
Aleyküm selam çok şükür Allah’ın izniyle çok güzel geçer sürecin sağlıklı şekilde transferin gerçekleşir Amin çok şükür bende iyiyim canım sizlerin transfer yaklaştı merak ettim bende heyecanlanıyorum sizinle beraber dilerim hepimizin pozitif olur sağlıklı bir şekilde inşallah

İnşallah.. hepimizin..tüm bekleyenlerin süreçlerimiz sorunsuz geçsin inşallah.

Hayırlı olsun inşallah canım ilaçların sana da bebeğine de şifa olsun dilerim annesine de sıkı sıkı tutunur annesini üzmez bu sefer Amin Ecmain inşallah

Kızlar merhaba bizde 8 nisanda görüşmeye gidicez özel bir tüp bebek merkezine dışarıdan evrak getirsem olur mu dedim yani evrak derken amh değeri erkek için sperm testi vs olur dediler bana tek seferde tutan var mı çok heyecanlıyım

Şimdiden hayırlı olsun canım sürecin dilerim Allahım emeklerini boşa çıkarmasın sürecin sağlıklı güzel ilerler inşallah yani bu işler biraz şans ve nasip işi ilk transferde tutan da var 6. Transferde dilerim Rabbim sizi yormadan sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…