- 7 Ekim 2022
- 1.282
- 1.304
- 63
- 40
- Konu Sahibi mayala katar
-
Benim de 3 yumurta idi hedef ama 2 tanesi toplandı ve 4. gün donduruldu. Bize 1 tane bile yetiyor ya o yüzden ümitvar olun, herşey güzel olacak inşaallahDoktorum diyor normalde 3 yumurta hedefimiz vardı 2 si dolu çıktı bir yumurta kayıp ama bu ikisine bakcaz ögleden sonra kalitelerine bakıcam dedi
Yarın sabahtan itibaren sizi aramaya devam edicez bakalım inşallah ilerler
Benim yaş 40, AMH 0,79.. Kontrollerde 4 yumurta göründü, 3 tane toplandı ama 2 tanesi 4. güne geldi ve donduruldu canım. Yaş ilerledikçe yumurta sayısı ve kalitesi düşüyor malumAmh değeriniz nasıl düşük mü az toplanmış bende her seferinde 5 toplandı 4 olgun çıkıyordu iki adet sadece dölleniyordu ilk tüp bebekte döllenmede olmadı onun için boş geçti resmen bu tedavi çok karmaşık sonu nereye varacak insan bilmiyor gerçekten Rabbim inşallah herşeyin sağlıklısını hayırlısını cümlemize nasip etsin inşallah
AyyyBenim de ilk ikisinde dediğin gibiydim ilki kesin olur mantığında idim ikinci de olumsuz olursa yine aynı şeyi nasıl kaldıracağım diyordum şimdi üçüncü de sporumu ne zaman yapsam diye düşünüyorum
Benim Salı günü randevum vardı kan testi yaptırdım sonuçlar haftaya belli olacakmış eğer herşey yolundaysa adetimle beraber başlayacağım inşallahHanımlar ne durumdasınız
Amin cümlemizin inşallahAyyyAllahım bu defa yüzünüzü güldürsün, hayırla sonuca ulaşıp bebeğinizle kavuştursun inşaallah
Doğru benim de yaşım 36 doktorum Amh çok düşük olduğunu söyledi ondan dolayı çok yumurta çıkmıyor dediğiniz gibi bize bir adet lazım oluyor o da sağlıklı döllenirse inşallahBenim yaş 40, AMH 0,79.. Kontrollerde 4 yumurta göründü, 3 tane toplandı ama 2 tanesi 4. güne geldi ve donduruldu canım. Yaş ilerledikçe yumurta sayısı ve kalitesi düşüyor malum
Canim selam. Ben nihayet bugun regl oldum. Yarin 2. Gun olacak hemen randevumu aldim . Bakaim transfer icin nasil bir surec izlenecek :)Umudayolculuk35 CinnamonQueen N Nazli kizz kızlar nasılsınız son durumlarınız nedir inşallah herşey yolundadır arada ses verin merak etmeyelim sizleri inşallah diğer isimlerini unuttuğum kızlar sizlerde arada yazın
Aleyküm selamCanim selam. Ben nihayet bugun regl oldum. Yarin 2. Gun olacak hemen randevumu aldim . Bakaim transfer icin nasil bir surec izlenecek :)
Sizler nasilsiniz nasil gidiyor?
İnşallah.. hepimizin..tüm bekleyenlerinAleyküm selamçok şükür Allah’ın izniyle çok güzel geçer sürecin sağlıklı şekilde transferin gerçekleşir Amin çok şükür bende iyiyim canım sizlerin transfer yaklaştı merak ettim bende heyecanlanıyorum sizinle beraber dilerim hepimizin pozitif olur sağlıklı bir şekilde inşallah
Amin canım inşallahİnşallah.. hepimizin..tüm bekleyenlerinsüreçlerimiz sorunsuz geçsin inşallah.
Canım hamd olsun eve geldik bir sıkıntı yok beşinci gün 4Aa kalitedeymiş embriyo ilaçlarıma ek oksopar iğne ve prednol diye bir ilaç verdi tuz şeker çay kahve yasakmış bu prednol yüzünden artık Rabbim yüzüme baksın
Hayırlı olsun inşallah canım ilaçların sana da bebeğine de şifa olsun dilerim annesine de sıkı sıkı tutunur annesini üzmez bu sefer Amin Ecmain inşallahCanım hamd olsun eve geldik bir sıkıntı yok beşinci gün 4Aa kalitedeymiş embriyo ilaçlarıma ek oksopar iğne ve prednol diye bir ilaç verdi tuz şeker çay kahve yasakmış bu prednol yüzünden artık Rabbim yüzüme baksın
Test pazar gününe denk geliyor 16 mart dediHayırlı olsun inşallah canım ilaçların sana da bebeğine de şifa olsun dilerim annesine de sıkı sıkı tutunur annesini üzmez bu sefer Amin Ecmain inşallah
Hayırlı olsun, Allah bekleyişinizi mutluluğa ulaştırsınTest pazar gününe denk geliyor 16 mart dedi
Kızlar merhaba bizde 8 nisanda görüşmeye gidicez özel bir tüp bebek merkezine dışarıdan evrak getirsem olur mu dedim yani evrak derken amh değeri erkek için sperm testi vs olur dediler bana tek seferde tutan var mı çok heyecanlıyım
Anne Adayı Yaş Kaçıncı Deneme Embriyo Transfer Günü Sonuç Tarihi Sonuç mayala katar 36 4.deneme Umudayolculuk35 30 4.deneme 5.gün ve 6. Gün çift transfer CinnamonQueen 29 1.deneme @sepide 27 2.deneme 5.gün @ayse3555 1.deneme 5aa tek transfer ozlmckmk 33 3.deneme 5.gün 6 Mart @akbs 28 1.deneme 3.gün çift transfer 14 Mart @ikosan 29 1.deneme 5.gün N Nazli kizz 33 2.deneme 5.gün @AlyaOA 31 1.deneme 5.gün @mavidiyebiri 26 1.deneneme 5.gün @Maralim2019 40 2. Deneme 5.gün 4aa tek transfer @masal50 25 1.deneme 3.gün tek transfer 8 Mart @bobette 33 1.deneme Tek transfer 1 Mart 10 Mart @miniko17 31 2.deneme 3.gün ve 6.gün @Middleton 32 1.deneme 5.gün @Yesilagacbambu 5.gün çift embriyo 27 Şubat 10 Mart @canmay 34 1.deneme 5. Gün H hayal93 32 1.deneme 5.gün tek transfer 10 Mart @Kahhve 33 3.deneme fsnckr 40 2. deneme 4. Gün çift transfer 4 Mart 15 Mart @isimsiz anne 30 2.deneme 5.gün çift transfer 3 Mart 13 Mart
Haydi inşallah pozitif olur hemen tabloya yazayım test gününüTest pazar gününe denk geliyor 16 mart dedi
Şimdiden hayırlı olsun canım sürecin dilerim Allahım emeklerini boşa çıkarmasın sürecin sağlıklı güzel ilerler inşallah yani bu işler biraz şansKızlar merhaba bizde 8 nisanda görüşmeye gidicez özel bir tüp bebek merkezine dışarıdan evrak getirsem olur mu dedim yani evrak derken amh değeri erkek için sperm testi vs olur dediler bana tek seferde tutan var mı çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?