Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnnn Sizin durumunuz nedir şu an?
Bende üç tüp bebek yaptım ikinci de gebe kaldım ama sonlandı en son Kasım ayında yaptım o da negatif oldu sonrada ara verdim acele etmek istemedim ama zaman ve yaş ilerledikçe çokta uzatmak istemiyorum böyle ikilimlerdeyim ama dün randevum vardı ön görüşme yaptık kan aldı doktorum tahlil yapacak bazı testlerin onlar iyi çıkarsa tedavi için bir engel yoksa ay sonu başlayacağım nasip olursa yeniden Opu olacağım dilerim Allahın izniyle sağlıklı güzel ilerler sürecim Amin

Ayyy zorlu bir süreçten geçmişsiniz sizde ama Rabbim yeniden başlayanların yardımcısıdır. Dilerim ki bu defa herşey yolunda gider ve mis kokulunuza en kısa zamanda kavuşursunuz

Ayyy zorlu bir süreçten geçmişsiniz sizde ama Rabbim yeniden başlayanların yardımcısıdır. Dilerim ki bu defa herşey yolunda gider ve mis kokulunuza en kısa zamanda kavuşursunuz
Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun güzel duan ve dileklerin için hepimiz inşallah sağlıcakla kavuşalım Rabbim yüzümüze baksın

2 sene önce doğal yolla bir kimyasal gebelik geçirdim. Sonrasında tüp bebek yöntemi denedik. 2 embriyo transfer edildi ama biriyle pozitifi gördüm, diğeri ise 7. haftada düştü. Çok kanamalı tehlikeli bir düşük yaşadım ve bir daha tövbe uğraşmayacağım dedim ama işte buradayım Bu defa 3 yumurta toplandı, 2 embriyo 4. güne geldi ve dün transfer edildi. Bu defa herşey yolunda gidecek inşaallah

Amin canım geçmiş olsun kayıpların için zor günler atlatmışsın. Bu sefer sağlıklı ilerler sıkı sıkı tutunsunlar annelerine inşallah bu tüp bebek öyle bir kısır döngü ki yapmam diyorsun yine için içini yiyor acaba yapsam bu sefer olur mu ya geç kalsam vs gibi bende aynıyım bazen diyom nerden girdim bu tüp bebeğe bu sefer diyon ya uğraşmazsam nasıl kavuşacağız mucizemize öyle bir karışıklık ki bende aynı sizin gibiyim

Amh değeriniz nasıl düşük mü az toplanmış bende her seferinde 5 toplandı 4 olgun çıkıyordu iki adet sadece dölleniyordu ilk tüp bebekte döllenmede olmadı onun için boş geçti resmen bu tedavi çok karmaşık sonu nereye varacak insan bilmiyor gerçekten Rabbim inşallah herşeyin sağlıklısını hayırlısını cümlemize nasip etsin inşallah

İyi ki pes etmedin bak çok şükür adet embriyon oldu transfer olabildin hamdolsun inşallah altın embriyolarındır dilerim sonunda iyi ki uğraştık diyebiliriz hepimiz Rabbim bizleri pişman etmesin inşallah

Çok sağol canım Evet zor günlerdi geçti gitti bundan sonrası güzel olacak inşaallah Birbirimize güzel haberler vereceğiz inşaallah

ozlmckmk canım nasılsın yarın transfer günün heyecan var mı kaçta gideceksin kısmet olursa dilerim güzel geçer
Allah razı olsun arkadaşım hamd olsun iyiyim yarın üç de hastaneye gideceğiz üç buçukta transfer yapılacak kısmetse hastaneden arayıp çözdürme için onay aldılar heyecanlandım

Allah razı olsun arkadaşım hamd olsun iyiyim yarın üç de hastaneye gideceğiz üç buçukta transfer yapılacak kısmetse hastaneden arayıp çözdürme için onay aldılar heyecanlandım
İyi çok şükür canım sonunda beklenen gün geldi yarın güzelce bebişini al gel

Bu sefer ilk kez heyecanlı değilim normal mi acaba inşallah bebişim sağlıkla tutunur sağlıkla dünyaya gelir
Bende ilk transferimde aşırı heyecanlandım kalbim pır pır ediyordu ikinci de heyecan vardı ama ilk gibi değildi çünkü ilkinde olumsuzluk yaşayınca korku da vardı açıkçası ondan kaynaklı olabilir Amin Ecmain inşallah annesine sıkı sıkı tutunsun 9 aylık yolculuğa çıkın sağlıklı bir şekilde hayırlı evlat olsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…