• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

selam kızlar azizecim ben kırmızı kartı gördüm canım beni 21 mayısa yazarsın tatlımsempatiksalakcinni
bilmiyorumkismile
4 gün varken çıkmadı adet günümdede negatif çıktı adetimi geçince çıktı demekki geç döllenmeyerimseniben

Canım peki adetin kaç gün geçince yaptın testini...

adetimi 3 gün geçti günü geçmiş test almışım genede çıktı:ecrin_bebek:
hemen koştum hastaneye ilçedeyim kimse yoktu 1 saat sonra kanda 700 çıktı iyi değer mi bilmem acile gittim akşamdı

Canım ben bunu belirti olarak saymıyorum zaten...Ama neden böyle bir acı var onu anlamadım...

say güzelim belirti bu...benim ilk gebeliğimde şüpheli ilişkiden 1 gün sonra sol göğsüme ince ince bi sızı girdi çıkmıştı..bi dahada oldumu olmadımı hatırlamıyom..sanki süt gelir gibiydi..o an acaba demiştim..öleymiş meğer...memeler bu işin ilk sinyalleri kızlar..alkisalkisalkis

say güzelim belirti bu...benim ilk gebeliğimde şüpheli ilişkiden 1 gün sonra sol göğsüme ince ince bi sızı girdi çıkmıştı..bi dahada oldumu olmadımı hatırlamıyom..sanki süt gelir gibiydi..o an acaba demiştim..öleymiş meğer...memeler bu işin ilk sinyalleri kızlar..alkisalkisalkis

Canım sadece sağ göğsümün ucu sadece ağrısı var ve bugün 3. gün oldu ağrısı...Solda olmayınca acaba göğüsle ilgili bir sorunummu var dedim ondan yazdım...

azizecim sağolasın cnm eklemişin listeye umarım bu liste herkese uğur getirir topluca hamişler listesine geçeriz opuyorumnanaktan

Herkeze iyi akşamlarrrrr.... öpüldünüzzzzz....
Mesai biterrr deniz kaçarrrr sengözlerimebaksanab :jeyyar:

Back
X