• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

almanyalı..hem kızın hem oğlun olacak canım...walla ben gördüğümü sölerim..ya ikiz olup böle olcak,ya da ara vermeden peş peşe olacak...:lepi:

Burda söylemek istemiyorum, eger gercekse birdaha söylemezler ama bu cinsiyet ve cocuk sayisi hakkinda dün bir rüya gördüm insallah gercekten dogrudur.

ya anacım..azcık bi ümidim olsa çoookkktan yapardım..öncekilerde de 5 günde çıkmıştı..ama dedim ya hiç ümidim yok,belirti yok..boşuna para gitcek..ben kırmızıları bekliyom..adet olcak gibi gerginim..her yanım ağrıyo..iştahım kaçtı..karnım şişti..:hulya:

Nazo kız

sen bana bir kaç ay sonra dedin bide doktora gitcen dedin acaba hemen doktora gitsem mi ne dersin?

Nazo kız

sen bana bir kaç ay sonra dedin bide doktora gitcen dedin acaba hemen doktora gitsem mi ne dersin?

adetinin 3. günü git dr. ye...amaaa iyi bi doktora git..mümkünse özele...para verince sıvazlaya sıvazlaya,seve seve bakıyolar çünkü...kaydirigubbakcemile5

kız nazan sendemi almanyadasın...hatlar karıştı ben onu çukulataya yazdım..sen hazirandasın bebeğim...:roflol:

yok hatlar falan karışmadı canım biliyorum banahaziran erkek dedin
herkez adına dedim canım gören gözlerin dert görmesin alkisalkisalkis

adetinin 3. günü git dr. ye...amaaa iyi bi doktora git..mümkünse özele...para verince sıvazlaya sıvazlaya,seve seve bakıyolar çünkü...kaydirigubbakcemile5

allahtan almanyada böyle seyler yok, her hastaya iyi bakiliyor nasil olsa sigortadan aliyorlar parasini bizim cebimizden birsey cikmiyor.

kızz sibelim gözün aydın..geçmişi okudum..3 leri çok olan bi rakam demiştim..4 leri çok olmuş bu testin...eee tabi o kadar geç çıktı ki sonuç ondan artmıştır değer..:roflol:

canım nazom sen ne dedıysen ben 1 fazlasını yaptım... hıc senı uzmedım goruosun demı....saka bır yana destegınız ıcın sagolun ben kk yı cok sevıyorum ya

bence git cünki doktora gitmekle birsey kayip etmezsin sorun varsa önceden önlemini alirsin, eger yoksada icin rahat eder.

Evlendikten 6 ay sonra gittim cnm, ağrılı ve kısa adet görüyordum( evlenmeden öncede aynıydı) myom varmış ama çok minik bide tüm testleri yaptı bir sıkıntın yok ne zaman istersen hamile kalırsın dedi, ağrılı ve az adet görmemde genetikmiş. O yüzden bi dahada gitmedim zaten ilk jinekolog muayenemdi çok kötü olmuştum

yok hatlar falan karışmadı canım biliyorum banahaziran erkek dedin
herkez adına dedim canım gören gözlerin dert görmesin alkisalkisalkis

Vesadeye katiliyorum, gerci coktra inanmamak gerek günaha girer sonra. Sonucta allahtan baska kimse bilemez ama maksat muhabbet olsun iste.

Evlendikten 6 ay sonra gittim cnm, ağrılı ve kısa adet görüyordum( evlenmeden öncede aynıydı) myom varmış ama çok minik bide tüm testleri yaptı bir sıkıntın yok ne zaman istersen hamile kalırsın dedi, ağrılı ve az adet görmemde genetikmiş. O yüzden bi dahada gitmedim zaten ilk jinekolog muayenemdi çok kötü olmuştum

hmm ozaman iyi birkac ay dene sonra olmazsa esine spermiogramm yapdirirsiniz

canım nazom sen ne dedıysen ben 1 fazlasını yaptım... hıc senı uzmedım goruosun demı....saka bır yana destegınız ıcın sagolun ben kk yı cok sevıyorum ya

bizde seni çooookkkk seviyoruz kuzum....şaka bi yana burda o kadar çok hamiş haberi aldım...hepsine çokk sevindim..ama seninkinde sevincimden gözlerimden yaşlar geldi...son bi kaç günlük paniği ve heyecanı birebir o kadar doğal ve masumca yaşadık ki...kaydirigubbakcemile5

söööleee çabukkk..bak yoksa çatlarız biz...kaydirigubbakcemile

canim ben rüyalarimi anlatinca birdaha girmiyor rüyama :çok üzgünüm:
eskiden hep yeni dogmus bir erkek bebegi görürdüm kucagimda hep anlattim etrafa artik girmiyor :çok üzgünüm: ama rüya dogruysa senin dediklerinde dogru.

Back
X