• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

iim sizler nasılsınız bol hamişli geçio günler ne güzelll

sağol cnm inş. daha çok hamile haberleri gelir bizlerde hepsine teker teker seviniriz. bende bu ay ki çalışmalra başlıcam tabiki stresten olabildiğince uzaklaşarak umarım mayıs ayında güzel bir sonuç alırım artıkzemuszemus

nisan ayının bereketi on misli artarak gelsin göbüşlerimize yerleşsinnnnnnn.......AMİNNNNNNNNN

Azıze kızzzzzz.... Benımde sekız gÜnÜm var...adetıme.....26 gÜnde oluyorum ya ondan....ayyyy umarım ıkımıze de hayırlı gelır...ama ben adet tarıhım 1 gÜn geÇene kadar test yapmak ıstemıyorum...sonra Çok ÜzÜlÜyorum... Ve bıde hala daha hastalamadım kı dıye ınanasım gelmıyooo....

Selam arkadaşlar sabahtan beri çok işim vardı giremedim çok şükür 2 ay doğ.kont.hapı vermişti benim kist 10 günde bitti herkes geçmiş olsun demiş teşekkürler kızlar şincikte incir kürü yapçem

nisan ayının bereketi on misli artarak gelsin göbüşlerimize yerleşsinnnnnnn.......AMİNNNNNNNNN

aminnnnn cnm inş. eh mayısta bereketli olsun nisan ayında kaçıranlar için bu yaza anne aday adayı değilde anne adayı olarak girelim hep birlikte inş. opuyorumnanaktan

Azİze kızzzzzz.... Benİmde sekİz gÜnÜm var...adetİme.....26 gÜnde oluyorum ya ondan....ayyyy umarım İkİmİze de hayırlı gelİr...ama ben adet tarİhİm 1 gÜn geÇene kadar test yapmak İstemİyorum...sonra Çok ÜzÜlÜyorum... Ve bİde hala daha hastalamadım kİ dİye İnanasım gelmİyooo....

evet canmm aynıyız eyvahedigeldismile
ben dayanamam okadar yaaaaa kaydirigubbakcemile3 kısmetse pazartesi yaparım :Saruboceq: hayırlısı neyse o oosun :Saruboceq:

evet canmm aynıyız eyvahedigeldismile
ben dayanamam okadar yaaaaa kaydirigubbakcemile3 kısmetse pazartesi yaparım :Saruboceq: hayırlısı neyse o oosun :Saruboceq:

hoşgeldin tatlım....aslında benim de sabrım olmadığı için evde 1 tane mevcut.ama bakalım..dayanabilirsem yapmıcam...yapınca negatif çıkınca inanamıyom ki...gerçi ben adet gördüğümde ilk gün bile inanamıyom.annem 2 düşüğünde ve kardeşimle bende hep üstüne görmüş...iyice sökülene kadar umutlanıyom....

hoşgeldin tatlım....aslında benim de sabrım olmadığı için evde 1 tane mevcut.ama bakalım..dayanabilirsem yapmıcam...yapınca negatif çıkınca inanamıyom ki...gerçi ben adet gördüğümde ilk gün bile inanamıyom.annem 2 düşüğünde ve kardeşimle bende hep üstüne görmüş...iyice sökülene kadar umutlanıyom....

sakın yapıyım deme sempatiksalakcinni testi bulamıcan biyere saklasın eşine ver kaydirigubbakcemile3 varsada çıkmaz zaten naniknanik
beklicez mecbur ikimiz aynı gün yapsakmı kızz?
ne heycan olur :lepi: bi gün seçelim o gün yapalım aynı anda?

:lepi:HAMİLE ARKADAŞLARIMIZI TEBRİK EDERİM alkisalkisalkis
HAYIRLI DOĞUMLAR ARKADAŞLAR :Saruboceq:

:CüvCüv:2010 OCAK AYI HAMİLELERİMİZ :CüvCüv:
slcn :nazar: gulanne :nazar: Mervam :nazar: demetnur :nazar:

:CüvCüv:2010 ŞUBAT AYI HAMİLELERİMİZ :CüvCüv:
ErenSezen :nazar: Bafo :nazar:

:CüvCüv:2010 MART AYI HAMİLELERİMİZ :CüvCüv:
Birisi :nazar: emas :nazar: neva :nazar: YAREn :nazar: misivam :nazar: zpoison :nazar:

:CüvCüv:2010 NİSAN AYI HAMİLELERİMİZ :CüvCüv:
kardenya :nazar: CAGLAYENCİCEK :nazar: ERKİL :nazar: pandamm :nazar: ozge_44 :nazar: elfrkn :nazar: sibelcimcime :nazar: YabanGul :nazar: sweethome :nazar: nnehir :nazar:

:Saruboceq: 2010 NİSAN AYI LİTESİ :lepi:
Vesade.........................21 NİSAN
Ozlem130609................21 NİSAN
Sutbeyaz......................23 NİSAN
Dayna..........................24 NİSAN
GÜLPEMBE.................24 NİSAN
Denizim16.....................25 NİSAN
Nazo7...........................25 NİSAN
KARAFESLEGEN..........25 NİSAN
Deniz1958.....................27 NİSAN
Erazze..........................27 NİSAN
Denizdeni......................28 NİSAN
Begummmm..................28 NİSAN
Azize1...............................29 NİSAN
Masal800......................29 NİSAN
Lavinya06......................29 NİSAN
Bebekim.......................30 NİSAN

:Saruboceq: 2010 MAYIS AYI LİSTESİ :Saruboceq:
_chocolate_..........................1 MAYIS
defnelma...............................1 MAYIS
YeniHayat.............................2 MAYIS
ozlemcano............................3 MAYIS
greenmoon............................4 MAYIS
WELCQME...........................7 MAYIS
Azad.....................................7 MAYIS
exporter.................................9 MAYIS
Defhne.................................14 MAYIS
Mirage1983...........................15 MAYIS
cennetkokulumm...................15 MAYIS
d_kupcu...............................16 MAYIS
hsd....................................20 MAYIS
PELİN67..............................21 MAYIS
lulu55...................................22 MAYIS
Seydam................................25 MAYIS

:ecrin_bebek:............................................................................kaydirigubbakcemile4

sakın yapıyım deme sempatiksalakcinni testi bulamıcan biyere saklasın eşine ver kaydirigubbakcemile3 varsada çıkmaz zaten naniknanik
beklicez mecbur ikimiz aynı gün yapsakmı kızz?
ne heycan olur :lepi: bi gün seçelim o gün yapalım aynı anda?

olur valla. neden olmasın kiiiii......dırın....dırın.....dırın dırın dırınnn....dırırınnnnn.....(pembe panter müziği) :jeyyar:yalnız benim cevabım ancak saat 4-5 arası olur. malum testi sabah yapcaz ya...aynı an değilde aynı gün yapabiliriz. çünkü ben 6.30 da kalkıyorum....

meraba kızlar. Nsılınız. Bakıyoum da nisan aı patlama yapmış. Inşallah biz de azdırırz ismimizi öyle nazar boncuklu . Offffff bende çok heyecanlıyım. Acaba oldumu. Stres yaptım baya bi. Biliyorum %80 olmadı

kizlar bana bi akil verin iki gündür bi sag bi sol kasigima batma mi desem agri mi desem tam anlamdim öyle bisi girio. öyle nöbetlese bi sag bi sol girermi ya. yoksa ben mi acayibim!!

olur valla. neden olmasın kiiiii......dırın....dırın.....dırın dırın dırınnn....dırırınnnnn.....(pembe panter müziği) :jeyyar:yalnız benim cevabım ancak saat 4-5 arası olur. malum testi sabah yapcaz ya...aynı an değilde aynı gün yapabiliriz. çünkü ben 6.30 da kalkıyorum....

eyvahedigeldismile ayy yaa sonlara yaklaştıkça günler geçmiyo sanki eyvahedigeldismile :1closedeyes: çok merak ediyom yaa acep hamişmiyim boshayallersmile

eyvahedigeldismile ayy yaa sonlara yaklaştıkça günler geçmiyo sanki eyvahedigeldismile :1closedeyes: çok merak ediyom yaa acep hamişmiyim boshayallersmile

ay bende öyleyim...çalışmalar varken oyalanıyoz da...sonrasında çok merak ediyom...aslında kimyacılar ilişkiden 5 saat hadi bilemedin 1 gün sonra hamile olup olmadığını bildiren bir test çıkarsa fiyatını da uygun yapsa, sürümden kazanır valla kız....

meraba kızlar. Nsılınız. Bakıyoum da nisan aı patlama yapmış. Inşallah biz de azdırırz ismimizi öyle nazar boncuklu . Offffff bende çok heyecanlıyım. Acaba oldumu. Stres yaptım baya bi. Biliyorum %80 olmadı
kısmet canmm inşallah konmuştur bebişler göbüşümüze :Saruboceq:
kizlar bana bi akil verin iki gündür bi sag bi sol kasigima batma mi desem agri mi desem tam anlamdim öyle bisi girio. öyle nöbetlese bi sag bi sol girermi ya. yoksa ben mi acayibim!!

bendede aynı canmm yaa CADIARZU anlamadım batıyo sanki bişeyler var içerde sempatiksalakcinni senin memelerde değişiklik varmı?

kısmet canmm inşallah konmuştur bebişler göbüşümüze :Saruboceq:

bendede aynı canmm yaa CADIARZU anlamadım batıyo sanki bişeyler var içerde sempatiksalakcinni senin memelerde değişiklik varmı?

biraz dolgunlar ve dokununca uclari normalden daha hassas, iki gündür gerilme gibi his vardi ama simdik sadece dolgun. ama benim simdiden adet sancisi gibi bisi basladi hafiften :-(

ben ayın 4 ünde adet oldum..26 gün saysakkk 29-30 nisanda adet görcem...ama bak ben kesin olsun diye 1 mayıs demişim sana....ayyyyy.....eğer tutarsa ben nisan hamilelerinin içinde olcemmm kızzzzzz....en azından nisan ayı da geçti demiyim.....

Back
X