• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

KIZLAR DOKTORA GıDıCEM KOÇıŞ GıDELıM DıYOOO BENZETMEDE BAŞ AĞRISI SANIRSIN BEYıN KANAMASINDAN HASTANAYE KALDIRILIRSIN DıYOO ÇOK MORAL OLDU DEMÜÜÜkaydirigubbakcemile3

anaaa ben cidden hamiş olsam..kimsede inanmaz gari..yalancı çoban hesabı....lülülülülülü

Kızlar Şıncık doktor gettÜ derse kıstın bana ne etÇem bennn hapta veremez ben soĞan kÜrÜ yapıyodum ya devam edeyımmı ona

senin bu hislerde gidip gelmeye bşladı dalgalanma var
frekansı bul çabuk alıcılarının ayarı kaçmış :roflol:
nisanmı haziranmı karar ver laaaannnnnnnnnn :oklava:

Kızzz bİtanesİnİ bana verİrsİn okaaa ÇocuĞu ne etÇennn

salaksınız kızım siz...oh ne ka güzel...çocuksuzluğun tadını iyice bi alın şöle...5-6-7 sene sonra düşünün bebişi...olunca görürüm sizi..hiç bir yerlere gidemezsiniz..gezemezsiniz rahat rahat..vıyak cıyak....benimde 5 seneden sonra oldu ilki..çok üzülmüştüm..salakmışım hakket bu devirde tıp ilerledi nasılsa eninde sonunda oluyo..rahat rahat yaşadım valla 5 sene..ohhh o tatil senin bu tatil benim...bu nu düşünün bi derim kızlar...tamam bebişin yerini hiç bişey tutmaz ama evliliğinizin ve de gençliğinizin tadına doya doya varın derim ben...buyrunnnnnnnnn

Back
X