azize meraba hamilemisin sen. tickerina baktımda merak ettim.
hazırlık yapıyom kızzz kaydirigubbakcemile3 şimdilik beklemedeyim :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
azize meraba hamilemisin sen. tickerina baktımda merak ettim.
hazırlık yapıyom kızzz kaydirigubbakcemile3 şimdilik beklemedeyim :Saruboceq:
siboşum gel aralık topikine bilgilerini yaz ben ekliyim.
2010 ARALIK ANNELERİ LİSTESİ diye yazıyo.sadece liste var burda paylaşım yok.
yemin ediyorum...şu an gözlerimden yaşlar dökülüyo..o kadar duygulandım ve sevindim ki anlatamammm...canım sibelim çok çok tebrik ederim..:1hug:
ben erdim mi yoksa kızlar???
ya belirti varmı kızlar. benim tarihim 24 nisan ama bişey yok. ama baağm ağrıyo sanki olmazmış gibi geliyo. genelde önceden d eöle ağrırıdı.
Allah razı olsun nazom, çok nazımı çektin valla helal et :kedi:
Rabbim en kısa zamanda sana da sağlıkla verir inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
![]()
hadi inşallah :Saruboceq: tüm isteyenlere ver yarabbim :Saruboceq:
kız azize noldu aralık annişleri topikine???
![]()
Bu sabah bende eşimi kapıda karşılarken gerineyip dedim ama nerde sağ kasığıma bir ağrı girdi öyle kaldım...Tabikide eşim kızdı hemen...Ben sana ne diyorum uzanmak gerinmek ağır kaldırmak yok...
ah tatlım valla ben de çatlayacaktım orta yerimden ama neymiş sabreden derviş muradına erermiş.
güzelim inşallah bebişin göbüşündedir seninde :Saruboceq:
var ya çok tuhaf bişi yaaaa Allah herkese yaşatsın, şuanda bişi hissetmiyorum tabi ama bazenunutuyorum sonra bi sancı giriyo anaaaam diyorum unutmadım seni bebişim :sm_cool:
![]()
Kız bende hamiş kalacakmıyım sence...yemin ediyorum...şu an gözlerimden yaşlar dökülüyo..o kadar duygulandım ve sevindim ki anlatamammm...canım sibelim çok çok tebrik ederim..:1hug:
aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3ben erdim mi yoksa kızlar???
erik nazo :roflol:
valla onu bunu bilmem de kalbin çok temiz canım burası kesin
opuyorumnanaktan
![]()
helal olsun ne demek..ben zaten demedim mi sana ayol...ben öleceğim günü bilmiyom bitek.neyse şimdi sen anlat bakalım..sen anlamıştın zaten bu ay hamiş olduğunu..söle bakalım bütün belirtilerini..seni umutlandıran en küçük şeyleri bile anlatttt..delikafadulden
o sizin güzelliğiniz bitanem..birde ben de ilk çocuğumda 5 sene annelik özlemi çektim..bu olayı çekmeyen bilemez gerçekten..o yüzden hep dualarımda sölerim hiç bir kadını analıktan mahrum etme Allahım diye...bu arada %100 kızın olacak...akannehir