• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

siboşum gel aralık topikine bilgilerini yaz ben ekliyim.
2010 ARALIK ANNELERı LıSTESı diye yazıyo.sadece liste var burda paylaşım yok.

hımmmmmmmmm. gerçkten bu azimle sen bebişi kaprsın. topiği açmışsın. tickeri yapmışsın. ohhhhhh şimdi sıra bebişte.

yemin ediyorum...şu an gözlerimden yaşlar dökülüyo..o kadar duygulandım ve sevindim ki anlatamammm...canım sibelim çok çok tebrik ederim..:1hug:

ya belirti varmı kızlar. benim tarihim 24 nisan ama bişey yok. ama baağm ağrıyo sanki olmazmış gibi geliyo. genelde önceden d eöle ağrırıdı.

:nazar:
yemin ediyorum...şu an gözlerimden yaşlar dökülüyo..o kadar duygulandım ve sevindim ki anlatamammm...canım sibelim çok çok tebrik ederim..:1hug:

Allah razı olsun nazom, çok nazımı çektin valla helal et :kedi:
Rabbim en kısa zamanda sana da sağlıkla verir inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ya belirti varmı kızlar. benim tarihim 24 nisan ama bişey yok. ama baağm ağrıyo sanki olmazmış gibi geliyo. genelde önceden d eöle ağrırıdı.

tatlım bende de adet sancısı gibiydi belirtiler, sadece farklı olarak batma da oluyodu ki hala devam ediyo, bi de (nazom demişti bunuda) göğüs çevresindeki mavi damarlar belirginleşiyo bende başka bişi olmadı şimdiye dek
haaa çok gazım var ayıptır söylemesi :kedi:

Allah razı olsun nazom, çok nazımı çektin valla helal et :kedi:
Rabbim en kısa zamanda sana da sağlıkla verir inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

helal olsun ne demek..ben zaten demedim mi sana ayol...ben öleceğim günü bilmiyom bitek.neyse şimdi sen anlat bakalım..sen anlamıştın zaten bu ay hamiş olduğunu..söle bakalım bütün belirtilerini..seni umutlandıran en küçük şeyleri bile anlatttt..delikafadulden

ah tatlım valla ben de çatlayacaktım orta yerimden ama neymiş sabreden derviş muradına erermiş.
güzelim inşallah bebişin göbüşündedir seninde :Saruboceq:
var ya çok tuhaf bişi yaaaa Allah herkese yaşatsın, şuanda bişi hissetmiyorum tabi ama bazenunutuyorum sonra bi sancı giriyo anaaaam diyorum unutmadım seni bebişim :sm_cool:
Bu sabah bende eşimi kapıda karşılarken gerineyip dedim ama nerde sağ kasığıma bir ağrı girdi öyle kaldım...Tabikide eşim kızdı hemen...Ben sana ne diyorum uzanmak gerinmek ağır kaldırmak yok...
Kız bende hamiş kalacakmıyım sence...
ben erdim mi yoksa kızlar???
aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

erik nazo :roflol:
valla onu bunu bilmem de kalbin çok temiz canım burası kesin
opuyorumnanaktan

o sizin güzelliğiniz bitanem..birde ben de ilk çocuğumda 5 sene annelik özlemi çektim..bu olayı çekmeyen bilemez gerçekten..o yüzden hep dualarımda sölerim hiç bir kadını analıktan mahrum etme Allahım diye...bu arada %100 kızın olacak...akannehir

helal olsun ne demek..ben zaten demedim mi sana ayol...ben öleceğim günü bilmiyom bitek.neyse şimdi sen anlat bakalım..sen anlamıştın zaten bu ay hamiş olduğunu..söle bakalım bütün belirtilerini..seni umutlandıran en küçük şeyleri bile anlatttt..delikafadulden

efendiiiimmmm bi bakalım şimdi
1. adet sancım vardı ama batma oluyordu sık sık, hala oluyo...
2. çok feci gazım var :kedi:
3. kız nazom memişlerin etrafındaki mavi damarlar harita gibi oldu resmen
4. midem yanıyo ara ara, hemen hazmedemiyroum yediklerimi

valla başka bişim yok şimdilik yerimseniben

o sizin güzelliğiniz bitanem..birde ben de ilk çocuğumda 5 sene annelik özlemi çektim..bu olayı çekmeyen bilemez gerçekten..o yüzden hep dualarımda sölerim hiç bir kadını analıktan mahrum etme Allahım diye...bu arada %100 kızın olacak...akannehir

vallaha mı
benim de içimden hep kız geçiyo biliyo musun :teytey:

Back
X