niye agresifsin canımm ben beni geren kimse ondan çıkarırım sinirimiikızçeler gerginliğinizi almak için ne ediyosunuz ben çok agrasif oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye agresifsin canımm ben beni geren kimse ondan çıkarırım sinirimiikızçeler gerginliğinizi almak için ne ediyosunuz ben çok agrasif oldum
takılma bu kadar bişey çıkmıycak cnmm az kaldı rahat oll salı akşamı boşa bu kadar gerilmişim diyceksinnvalla sezencüm o gün hiç gelmiyoo sanki acayip kuruyom kafamda tıkalımı diycekler ikisidemi tıkalı zart zurt ay kelimeler dönüp duruyo ama bi yandan da nisanda hamile olucakmışım gibi geliyo galiba çıldırdım
niye agresifsin canımm ben beni geren kimse ondan çıkarırım sinirimii
valla inş.gözükür bende o yönden stresliyim birazz off sana diyorum stres yapma diye ama benimde senden farkım yokkksezenciğim sen bebişini görcen teyzelerinede gelip anlatcan canım
valla inş.gözükür bende o yönden stresliyim birazz off sana diyorum stres yapma diye ama benimde senden farkım yokkk
hımm evet olabilirr kimyasaldan canım evdemisinn senn çalışma yok dimi bugünninş.tatlım ya allahım dermansız dert vermez inş.cemil cümleyle birlikte banada doktorda temiz çıkar diyo geçen sene kimyaal gebelik yaşamışsın belki ondan bi baskı vardır diyo okaaa
ha ha ha aynı valla hamiş olmasaydım senle kafaları dağıtırdık ikimizde stresteyizz dermişimmmtencere dibin kara seninki benden kara hesabı
hoşgeldin cnmm aramızakızlar benı de ekleyın ınsallah bu ay olur 6 nisan
hımm evet olabilirr kimyasaldan canım evdemisinn senn çalışma yok dimi bugünn
ha ha ha aynı valla hamiş olmasaydım senle kafaları dağıtırdık ikimizde stresteyizz dermişimmm
hımm evet sütte beyaz nasılsa :roflol:süt içerdik tatlım nasıl
kızlar benı de ekleyın ınsallah bu ay olur 6 nisan