• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

bende 11 ay hap kullandım.. geçen ay adetim gecikmişti doktora gittim. herşey normal dedi. rahim yumurtalıklar falan...
bılmıyorum hayırlısı ne zamansa gelcek bebişlerimiz .
son 3-4 aydır ben kafama çok taktım adet olunca çok üzüldüm ama yapçak bişey yok..geçen ay kesin hamileyim dedim adetim 3 gün geçince test yaptım negatif 10 gün geçti yine negatif. ağlamakdan gözlerim şişmişti. tabi hep içime attım kımselere söylemedım . bu ay pek takmadım günleri saymadım . adetim yaklaştıkça stres yaptım yıne. inşallah bu ay gelmiştir bebeğim :Saruboceq:

stres yapma canim hem icine atacagina bizlere anlat...bende 1-2 aydir rahatsizlaninca üzülüyorum!!! hakkimizda hayirlisi canim, takmak yok kafaya...benim cikmam gerek, haberlerini alicam sik sik girmeye calisicam canim...insallah güzel bi haber verirsin bana, bende sevinirim...öptüm canimopuyorumnanaktan

bende 11 ay hap kullandım.. geçen ay adetim gecikmişti doktora gittim. herşey normal dedi. rahim yumurtalıklar falan...
bılmıyorum hayırlısı ne zamansa gelcek bebişlerimiz .
son 3-4 aydır ben kafama çok taktım adet olunca çok üzüldüm ama yapçak bişey yok..geçen ay kesin hamileyim dedim adetim 3 gün geçince test yaptım negatif 10 gün geçti yine negatif. ağlamakdan gözlerim şişmişti. tabi hep içime attım kımselere söylemedım . bu ay pek takmadım günleri saymadım . adetim yaklaştıkça stres yaptım yıne. inşallah bu ay gelmiştir bebeğim :Saruboceq:

cnm hweerşeyin hayırlısı olsun herkes içinnn üzülmeyin gelicek allahın izniyle bebişler

stres yapma canim hem icine atacagina bizlere anlat...bende 1-2 aydir rahatsizlaninca üzülüyorum!!! hakkimizda hayirlisi canim, takmak yok kafaya...benim cikmam gerek, haberlerini alicam sik sik girmeye calisicam canim...insallah güzel bi haber verirsin bana, bende sevinirim...öptüm canimopuyorumnanaktan

zaten burası olmasa napardım bılmemm ..
inşallah cnm . çok saoL :1hug:

cnm hweerşeyin hayırlısı olsun herkes içinnn üzülmeyin gelicek allahın izniyle bebişler

inşallah cnm gelsin artıkkk ...
son zamanda çevremden hep şu hamileymiş şu doğurmuş demelerinden sıkıldım. sesimi çıkarmıyorum, eve gelınce sinirim bozuluyo ağlıyorum. benım nıye bebeğim yok ben nıye hamıle değilim diye .. mafoldumbenmafoldumben
bu kadar bekliceğimi bilmiyordum . hapdan 3-4 ay sonra olursa demiştim . bana kalsa hapı daha kullancaktım eşim alma artık dedi. iiki bırakmışım .. ona süpriz yapmayı çok istiyorumm...
sen ne kadardır istiyosun cnm

cnm benim bi oğlum var 3,5yaşında bende aralığın sonunda spralim vardi çıkartttım benim günüm geçmişti dün test yaptırdım çıkmadı akşamda olduum zaten bu ay 3,ayım olucak olup hayırsız olacagına olmasın beklerim biraz dahaa

inşallah cnm gelsin artıkkk ...
son zamanda çevremden hep şu hamileymiş şu doğurmuş demelerinden sıkıldım. sesimi çıkarmıyorum, eve gelınce sinirim bozuluyo ağlıyorum. benım nıye bebeğim yok ben nıye hamıle değilim diye .. mafoldumbenmafoldumben
bu kadar bekliceğimi bilmiyordum . hapdan 3-4 ay sonra olursa demiştim . bana kalsa hapı daha kullancaktım eşim alma artık dedi. iiki bırakmışım .. ona süpriz yapmayı çok istiyorumm...
sen ne kadardır istiyosun cnm

ne kadarlık evleniosun doğum kontrol hapımı kullanıodun.ssenin kaç ay oldu

ne kadarlık evleniosun doğum kontrol hapımı kullanıodun.ssenin kaç ay oldu

oo senin oğlun varmış.Allah bağışlasın. ne güzel kardeş istiyosunuz ona.. inşallah gelir kardeşi hemenn..
4 ay sonra 2 yıl olacak evliliğimin.
evet doğum konrtol hapı kullanıyodum. 11 ay kullandım bıraktım. ama yok bişi. 1 sene olmaması normalmiş öyle diyorlar ama beklmek çok zor

oo senin oğlun varmış.Allah bağışlasın. ne güzel kardeş istiyosunuz ona.. inşallah gelir kardeşi hemenn..
4 ay sonra 2 yıl olacak evliliğimin.
evet doğum konrtol hapı kullanıyodum. 11 ay kullandım bıraktım. ama yok bişi. 1 sene olmaması normalmiş öyle diyorlar ama beklmek çok zor

evet kardeşide olursa çok ii olucak ama hayırlısı olsun.evet bveklemek çok zormuş bende yeni öğrendim bunu.en kısa zamanda bebeişin gelir inş.kaç yaşındasın sat neydii

evet kardeşide olursa çok ii olucak ama hayırlısı olsun.evet bveklemek çok zormuş bende yeni öğrendim bunu.en kısa zamanda bebeişin gelir inş.kaç yaşındasın sat neydii

inşallahhh .. 26 yaşındayım . 6 şubat
sen kaç yaşındasın ?

bende 22yaşındayımmm ben artık nisan sonuna kadar bekicem öle bi karar aldım bakalım artıkk:oklava:

oyy ne güsel genç anne olmuşsun sen :)))
daha erken 3 ay olmuş . ben nası beklemişim bukadar ayy hayret ediyorum kendime sempatiksalakcinni Allah sabrını veriyo demekki a.s

peki cnm senın ilk hamileliğinde belirtiler varmıydı.

valla cnm günüm geçti idar testi bir sürü yapmıştım çıkmamıştı sonra poliklinikte idrarda baktılar çıkmıştı dr baktı ama çok küçük demişti sonra gittim gördüm 2aylıkken kalp atışlarını duymuştummm yani böle beklememiştik planlıda deilde yaniii belirtim yoktu hamileliğimde çok güzeldi hamile gibi deildim cnm hiç inş sanada yaşatır rabbim bu duygularıısüprizzzzzsüprizzzzz

ayy ne güzzelll.. süpriz olmuş..zaten bekledikçe olmuyor en iisi öyle olması aslında . inşallah en kısa zamanda olsun istiyorum artık. hayırlısı olsun ..
cnm ben çıkıyorum yemek yapıcam.opuyorumnanaktan
herkes kavuşsun bebişlerine :Saruboceq:
ii akşamlar

ayy ne güzzelll.. süpriz olmuş..zaten bekledikçe olmuyor en iisi öyle olması aslında . inşallah en kısa zamanda olsun istiyorum artık. hayırlısı olsun ..
cnm ben çıkıyorum yemek yapıcam.opuyorumnanaktan
herkes kavuşsun bebişlerine :Saruboceq:
ii akşamlar

ii akşamlar allah gönlüne göre versinn

slm arkadaşlar öncelikle mart ayımız hayırlı uğurlu olsun :lepi: umarım güzel haberlerle hep beraber seviniriz :lepi:

ocak ayı hamilelerimiz :CüvCüv:

slcn :nazar: gulanne :nazar: Nohutlupilav :nazar: mervam :nazar: demetnur :nazar:

şubat ayı hamilelerimiz :CüvCüv:

bafo :nazar: herzemşah :nazar: eren sezen :nazar:

hamile arkadaşlarımıza allah hatırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah :Saruboceq: hayırlı doğumlar arkadaşlar :Saruboceq:

mart ayı listemiz hayırlı olsun :lepi:

birisi..............................hamile tebrikler :CüvCüv: :nazar:
yakamozzz..................2 mart
bilgesu05.....................2 mart
ruzgarim......................2 mart
CaglayanCicek.............4 mart
yarencik60...................5 mart
YAREn........................6 mart
Neva...........................6 mart
sevimsizim..................9 mart
endleeslove..................9 mart
Maybe Baby................10 mart
yumurcek....................10 mart
begummmm................10 mart

Cesu...........................14 mart
melike_ecesuu.............14 mart
gadife............................15 mart
ktg..............................17 mart
Masal800.....................18 mart
askizi...........................20 mart
sutbeyaz.....................21 mart
pelin67........................21 mart
oosit...........................21 mart
elfrkn..........................22 mart
guldeseker..................23 mart
greenmoon..................25 mart
lavinya06.....................25 mart
zpoison.......................27 mart
azize1.........................27 mart
nazo7.........................28 mart

nisan ayı listemiz hayırlı olsun :lepi:

mirage1983........................1 nisan
kardenya............................1 nisan
Caylayancicek....................4 nisan
WELCQME........................5 nisan
erkil...................................5 nisan
denizdeni...........................6 nisan

gelsin bebişlerrrrrrrrrrrr :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

selam kızlarrrrrkaydirigubbakcemile2

kızlar vucut ısısı adete kaç gün kala düşüyor biliyomusunuz?

Back