• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

valla sezencüm o gün hiç gelmiyoo sanki acayip kuruyom kafamda tıkalımı diycekler ikisidemi tıkalı zart zurt ay kelimeler dönüp duruyo ama bi yandan da nisanda hamile olucakmışım gibi geliyo galiba çıldırdım
takılma bu kadar bişey çıkmıycak cnmm az kaldı rahat oll salı akşamı boşa bu kadar gerilmişim diyceksinn

inş.tatlım ya allahım dermansız dert vermez inş.cemil cümleyle birlikte banada doktorda temiz çıkar diyo geçen sene kimyaal gebelik yaşamışsın belki ondan bi baskı vardır diyo okaaa

inş.tatlım ya allahım dermansız dert vermez inş.cemil cümleyle birlikte banada doktorda temiz çıkar diyo geçen sene kimyaal gebelik yaşamışsın belki ondan bi baskı vardır diyo okaaa
hımm evet olabilirr kimyasaldan canım evdemisinn senn çalışma yok dimi bugünn

seLammbayanssulusmile
bugun adet günüm ama gelen giden yok. geçen ay 28 çektiya gec gelir dedim zaten hiç bugunu beklemedim.
5-6 gün gelmezse öyle test yaparım diyorum.. inşallah bu ay hamileyimdir. hiç belirtide yok gerçi akannehir

slm kızlar ya bişey sorucam size
haftaya çarşamba günüdr gidicem çatlama iğnesi falan vururuz duruma göre dedi 80 lira falanmış fiyatı çatlama iğnesinin peki bunu ssk ya yazdırmayızmı

slm arkadaşlar kaydirigubbakcemile2 iyi hafta sonları dilerim herkeze kaydirigubbakcemile5

Back
X