• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

sezen nere gitti yaaa benim eşimde kabataşta istanbul modern müzede çalışıo elektrik teknisyenii

benimki hele 3ay sonra 9yaşında olcak hala öpüş koklar yapmadan duramayız....
benim için daha küçük kuş valla kaydirigubbakcemile3 bide etli butlu dur oğluşum tam sıkmalık kaydirigubbakcemile3

benim için daha küçük kuş valla kaydirigubbakcemile3 bide etli butlu dur oğluşum tam sıkmalık kaydirigubbakcemile3

gördüm maş çok tatlı seninkide maviş gözlerdeevereliniortak

benimkide 5aysonra 4yaşında ne çabuk geçio günler yaa daha düne kadar karnımdaydı birden büyüdü sankii

eet biz ailecek maviş gözlüyüz :icecream: bakem bebiş nasıl olcek sengözlerimebaksanab

o da maviş olur kesinnn.bende sarı maviş çok isterimde yokki öle kimsede.bide bişi sorcam ben aslında 6.aydan sonra bebiş istiodum diodum borçlar bitsinde olsun araba almıştıkta acaba bebişim bu yüzdenmi gelmio die düşünüorum ben yaamafoldumbenmafoldumben

benimkide 5aysonra 4yaşında ne çabuk geçio günler yaa daha düne kadar karnımdaydı birden büyüdü sankii

seninki okula gitmiyo daha...hele bi okul zamanı başlasın nasıl geçiyo ben hale inanamıyom oğlum 3.sınıfa gittiğine.düne kadar ana okuluna götürüyodum.opuyorumnanaktan aşkımı.
ben eren 4 yaşındayken kardeş hiç düşünmüyodum istemiyodum herzaman 10 yaşına bi gelsin öle diyodum bakalım nolcak.

seninki okula gitmiyo daha...hele bi okul zamanı başlasın nasıl geçiyo ben hale inanamıyom oğlum 3.sınıfa gittiğine.düne kadar ana okuluna götürüyodum.opuyorumnanaktan aşkımı.
ben eren 4 yaşındayken kardeş hiç düşünmüyodum istemiyodum herzaman 10 yaşına bi gelsin öle diyodum bakalım nolcak.

gelmiştee yaa ben küçük bebek sevmeyi özlüorum ya benimki büyüdü kokusunu aglamasını felann

o da maviş olur kesinnn.bende sarı maviş çok isterimde yokki öle kimsede.bide bişi sorcam ben aslında 6.aydan sonra bebiş istiodum diodum borçlar bitsinde olsun araba almıştıkta acaba bebişim bu yüzdenmi gelmio die düşünüorum ben yaamafoldumbenmafoldumben

yok canmm olurmu öle şey...sen mantıklı düşünmüşsün.
hemde acele etme daha küçük zaten seninki.bak bizbile hiç telaş yapmıyoz hayırlısıysa olsun diyorum...

gelmiştee yaa ben küçük bebek sevmeyi özlüorum ya benimki büyüdü kokusunu aglamasını felann
bende çoooooooooooooo özledim o misgibi kokuyu yaaaaaaaaaaaaaaa :ecrin_bebek: ben ereni kokluyom valla benim ilk göz ağrım en kıymetlim.
ay geldimm kızlarr başım ağrıyo dinlendim birazz

gel canmm ağır topum banım :CüvCüv:

bende çoooooooooooooo özledim o misgibi kokuyu yaaaaaaaaaaaaaaa :ecrin_bebek: ben ereni kokluyom valla benim ilk göz ağrım en kıymetlim.

gel canmm ağır topum banım :CüvCüv:

evet kıymetliii de lafmıı can onlar yaa:))dinlen kolay deil ikiz taşımakkeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

ben pek beklemicem gibi geliyo allahın izniyle...
şu nisan da veririm size haberi kısmetse kaydirigubbakcemile5

bende hemen olur sanıodum ama 3ay olduu bakalım inş bende veririm nisanda ama pek ümidim yok olmucak gibi sankiimirmirmirmirmirmirmirmir

Back
X