resim çekinmemek için yapmıştı genelde böle duduşlarr:teytey::dance:
anacım ah o benimyanımda olsa kopmuştu o köfte dudaklar :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
resim çekinmemek için yapmıştı genelde böle duduşlarr:teytey::dance:
anacım ah o benimyanımda olsa kopmuştu o köfte dudaklar :roflol:
benimki beylikdüzünde,muya da çalışıyo genel müdür.
yok valla ben hiç almıyom muya sempatiksalakcinnihım güzelmiş ayakkabılar muyadan desenee:)
sezen nere gitti yaaa benim eşimde kabataşta istanbul modern müzede çalışıo elektrik teknisyenii
benimki hele 3ay sonra 9yaşında olcak hala öpüş koklar yapmadan duramayız....
benim için daha küçük kuş valla kaydirigubbakcemile3 bide etli butlu dur oğluşum tam sıkmalık kaydirigubbakcemile3
benimki hele 3ay sonra 9yaşında olcak hala öpüş koklar yapmadan duramayız....
benim için daha küçük kuş valla kaydirigubbakcemile3 bide etli butlu dur oğluşum tam sıkmalık kaydirigubbakcemile3
gördüm maş çok tatlı seninkide maviş gözlerdeevereliniortak
eet biz ailecek maviş gözlüyüz :icecream: bakem bebiş nasıl olcek sengözlerimebaksanab
benimkide 5aysonra 4yaşında ne çabuk geçio günler yaa daha düne kadar karnımdaydı birden büyüdü sankii
seninki okula gitmiyo daha...hele bi okul zamanı başlasın nasıl geçiyo ben hale inanamıyom oğlum 3.sınıfa gittiğine.düne kadar ana okuluna götürüyodum.opuyorumnanaktan aşkımı.
ben eren 4 yaşındayken kardeş hiç düşünmüyodum istemiyodum herzaman 10 yaşına bi gelsin öle diyodum bakalım nolcak.
o da maviş olur kesinnn.bende sarı maviş çok isterimde yokki öle kimsede.bide bişi sorcam ben aslında 6.aydan sonra bebiş istiodum diodum borçlar bitsinde olsun araba almıştıkta acaba bebişim bu yüzdenmi gelmio die düşünüorum ben yaamafoldumbenmafoldumben
yok canmm olurmu öle şey...sen mantıklı düşünmüşsün.
hemde acele etme daha küçük zaten seninki.bak bizbile hiç telaş yapmıyoz hayırlısıysa olsun diyorum...
bende çoooooooooooooo özledim o misgibi kokuyu yaaaaaaaaaaaaaaa :ecrin_bebek: ben ereni kokluyom valla benim ilk göz ağrım en kıymetlim.gelmiştee yaa ben küçük bebek sevmeyi özlüorum ya benimki büyüdü kokusunu aglamasını felann
ay geldimm kızlarr başım ağrıyo dinlendim birazz
bakalım kaç ay daha bekletecek bebişim
bende çoooooooooooooo özledim o misgibi kokuyu yaaaaaaaaaaaaaaa :ecrin_bebek: ben ereni kokluyom valla benim ilk göz ağrım en kıymetlim.
gel canmm ağır topum banım :CüvCüv:
ben pek beklemicem gibi geliyo allahın izniyle...
şu nisan da veririm size haberi kısmetse kaydirigubbakcemile5