• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Dur kız tuhaf olma ogÜn hamıŞım dıycem ınŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.
ınŞallahhhhhhhhhhhhhhh

Dur kız tuhaf olma ogÜn hamİŞİm dİycem İnŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.
İnŞallahhhhhhhhhhhhhhh

inşallah kuzum yaa...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

herşey benim sonuçlara bağlı bir an önce çıksada kolları sıvayıp işe koyulsam yanıııı :kedi:

kızlar selam.benıde lısteye alın.ınsallah ugurlu gelır.bende ıkı yıldır ugrasıyorum bebıs ıcın.rabbım hayırlısını versın..
erkek ınfertılıtesı topıgındeyım.gercı kadın ınfertılıtesıde soz konusu.hersey kader kısmet..bu aydan sonra asılama fılan denerız belkı.rabbım herkezın gonlune gore versın ınsallah..

kızlar selam.benıde lısteye alın.ınsallah ugurlu gelır.bende ıkı yıldır ugrasıyorum bebıs ıcın.rabbım hayırlısını versın..
erkek ınfertılıtesı topıgındeyım.gercı kadın ınfertılıtesıde soz konusu.hersey kader kısmet..bu aydan sonra asılama fılan denerız belkı.rabbım herkezın gonlune gore versın ınsallah..

hoşgeldin canmm...hakkında hayırlı olsun inşallah...herzaman bekleriz sohpete.

adet tarihini ver ekliyim canmm yerimseniben

Canım doktora çıkıp test yaptırdım hem kan hem idrar idrarda negatif yazıyor ama kanı anlamadık doktorda gitmişti yoktu ama yanındaki kız buda negatiftir ama dedi

Back