- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
aynen öle valla ben olsam adetime günler varken test yapıyom...kaydirigubbakcemile3
HAHAHA BEN TEST YAPMAYA FIRSAT BULAMADIM KIRMIZI KARTI GÖRÜYOM BE TATLIM laelaelaelaelae:lepi::lepi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öle valla ben olsam adetime günler varken test yapıyom...kaydirigubbakcemile3
hani ben hani ben
WELCOME soruyosan yok canım bekliyoruzzz:uhm:DÖnmedİmİ kızlar haberlerİnİ alamadınız dİmİ
HAHAHA BEN TEST YAPMAYA FIRSAT BULAMADIM KIRMIZI KARTI GÖRÜYOM BE TATLIM laelaelaelaelae:lepi::lepi:
ayyy kıyamam kuşumu gel kızz valla senide çokkkkkkkkkkkkkk seviyom inan...
canlarım benim iyiki varsınız Şeniz iyi kalpli arkadaşlarım benim opuyorumnanaktan
WELCOME soruyosan yok canım bekliyoruzzz:uhm:
inşallahhhhhhhhhhhhh hemide ikizzzzzzzzzzzzzzzzz:Saruboceq:BENDE BENDE TATLIM BENİM OLCAK AZİZEM BU AY SEN SIKMA CANINI BENDE SANKİM OLUCAM BU AY EĞER TEMİZ ÇIKARSA SONUÇLAR![]()
kaydirigubbakcemile3 tatlı kıskancımız bayanssulusmilekıskanççççççççççççççççççŞenizsenide çok seviyoruzzz canımmm
hemde çok sanki ilk bebiş gibi yerimde duramıorum desem yeridir içim içime sığmıo beklemek istiorum kötü çıkmasın diee
yok canım ben 5 hafta olayım öyle gidicem kese gözüksün diyeEVET TATLIM SEN NE YAPTIM ÇIKTINMI DOKTORA :lepi:
BENDE BENDE TATLIM BENİM OLCAK AZİZEM BU AY SEN SIKMA CANINI BENDE SANKİM OLUCAM BU AY EĞER TEMİZ ÇIKARSA SONUÇLAR![]()
kaydirigubbakcemile3 şimdiden sonra hazır ol test yapmaya ozamaaaaaaaaaaaaaaaannn :lepi:
inşallahhhhhhhhhhhhh hemide ikizzzzzzzzzzzzzzzzz:Saruboceq:
valla içimde bi pırpır var ya neden acep sempatiksalakcinni test sonuçlarından mıdır acep,eyvahedigeldismile
adetim bitince yapıyım barim içimde kalmasın :))))))))))))
yok canım ben 5 hafta olayım öyle gidicem kese gözüksün diye
slm arkadaşlar öncelikle mart ayımız hayırlı uğurlu olsun :lepi: umarım güzel haberlerle hep beraber seviniriz :lepi:
şubat ayı hamilemiz eren sezen :CüvCüv:
mart ayı listemiz hayırlı olsun :lepi:
erkil............................1 mart
mız mız.......................1 mart
birisi..............................hamile tebrikler :CüvCüv:
yakamozzz..................2 mart
ruzgarim......................2 mart
yarencik60...................5 mart
YAREn........................6 mart
Neva...........................6 mart
Mirage1983..................8 mart
endleeslove..................9 mart
Maybe Baby................10 mart
Cesu...........................14 mart
melike_ecesuu.............14 mart
Masal800.....................18 mart
sutbeyaz.....................21 mart
pelin67........................21 mart
elfrkn..........................22 mart
guldeseker..................23 mart
greenmoon..................25 mart
azize1.........................27 mart
nazo7.........................28 mart
kızlar inşallah mart ayında güzel haberler le seviniriz....:lepi:
ay inş.. bu sefer geçenki kimi hüsrana uğramam kızlar dua edin banaanladım canım az kaldı güzel güzel keseyide gör
ayağını sürtt canım arkandan gelsin bütün kızlarr:CüvCüv:çok duygulandım ya, listenin ilk hamilesiyim inanamıyorum. inşallah kan değerleri güzel çıkar.