değeri kaçtı kan testininCanım doktora çıkıp test yaptırdım hem kan hem idrar idrarda negatif yazıyor ama kanı anlamadık doktorda gitmişti yoktu ama yanındaki kız buda negatiftir ama dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
değeri kaçtı kan testininCanım doktora çıkıp test yaptırdım hem kan hem idrar idrarda negatif yazıyor ama kanı anlamadık doktorda gitmişti yoktu ama yanındaki kız buda negatiftir ama dedi
welcome çıktı galiba kutlama yapıolar dışarda galiba gelmediğine göree
ayyy kıyamama canım ya ağlama zamanı vardırr gülümm ama bu ay çok ümitlenmiştik hepimiz inanmıştık ateşinde yüksekti adetinde gelmemişti tüm belirtiler hamilesini gösteriyodu:gitme:Keşke kutlama yapabilseydik canım ama kendimi tutamadım ağlamaya başaladım eşimde sahil kenarına götürdü birazda olsa rahatlamamı sağladı...
sanırım beta yazanın yanındaki değer oluyo tam bilmiyorum ama
hayırlıs zamanı varmış diycen gülümm allahın işine karışılmaz ama bir an önce kırmızılar gelse bari böyle beklemek daha zormafoldumbenCanım şimdi baktım ben benim BetaHCG 1.00 yani negatif pozitif olması için 5.00 olması gerekiyormuş bakalım nezaman hastalanacağım.OFFFFFFFF
iyi akşamlar kızlar,ben de geldim aranıza,ben 9 ay önce 12 haftaık bebeğimi kalp atışı olmadığı için kürtajla aldırmak zorunda kaldım,9 aydırda hamile kalamıyorum bu ay çok ümitlenmiştik,adetim 4 gün geçikmişti malesef sabah kırmızılar geldi...umarım gelecek ay gelmezler...benide yazarmısınız 1 nisana öptüm...
slm arkadaşlar öncelikle mart ayımız hayırlı uğurlu olsun :lepi: umarım güzel haberlerle hep beraber seviniriz :lepi:
şubat ayı hamilemiz eren sezen :CüvCüv:
mart ayı listemiz hayırlı olsun :lepi:
erkil............................1 mart
mız mız.......................1 mart
birisi..............................hamile tebrikler :CüvCüv:
yakamozzz..................2 mart
bilgesu05.....................2 mart
ruzgarim......................2 mart
yarencik60...................5 mart
YAREn........................6 mart
Neva...........................6 mart
endleeslove..................9 mart
Maybe Baby................10 mart
Cesu...........................14 mart
melike_ecesuu.............14 mart
Masal800.....................18 mart
sutbeyaz.....................21 mart
pelin67........................21 mart
elfrkn..........................22 mart
guldeseker..................23 mart
greenmoon..................25 mart
azize1.........................27 mart
nazo7.........................28 mart
nisan ayı listemiz hayırlı olsun :lepi:
mirage1983........................1 nisan
kardenya............................1 nisan
Test sonucunu öğrendim. Bhcg 85.5 çok mutluyum çook.
Doktora ne zaman gitmem gerekiyor?
birisi adetin kaç gün geçmiştiTest sonucunu öğrendim. Bhcg 85.5 çok mutluyum çook.
slm kızlar listeye benide ekleyin sat 2 mart .inşallah olmam.ama olursamda bu ay glukofen verdi dr.hemen olunca ona başlıycam
canmm adet gününden itibaren 10 gün sonra dr.git canmm...
daha iyi olur. karnından bakar keseyide görür.
daha erken gidersen alttan bakar keseyi görmek için...