hoşgeldin cnmmbende geldim
benim bitti adet kızlar dünn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin cnmmbende geldim
benim bitti adet kızlar dünn
biz hiç öle gün aşırı çalışmadık 1-2ay daha normal akışına bırakıcam eger olmazsa gün aşırı çalısırızz artık kafamı takmıcam yaahoşgeldin kuşum....ohhhh hadi bakalım başlasın çalışmalar :kedi:
busefer sıkı çalış tatlım :jeyyar: gün aşırı bidahaki adetine 1hafta kalana kadar :lepi:
testlerde haber çıkmadı dimii daha
hoşgeldin cnmm
biz hiç öle gün aşırı çalışmadık 1-2ay daha normal akışına bırakıcam eger olmazsa gün aşırı çalısırızz artık kafamı takmıcam yaa
olur inş..testler çıksın ay sonu müjdeli haber bilem alırızzyok tatlım yaaaa...
benim dediğim gibi olcak 15 martta herhalde.eyvahedigeldismile
temiz olsunda ben beklerim zati mart ayı böle beklemekle geçicek.
inşallah nisan ayı benim ayım olur...:CüvCüv:
evet canmm sen nasıl istersen...hayırlısı artık.
dün evde yoktum girmedim cumarteside pek takılmadım ondandır cnmhbbb görüşemedik 2gündür yaa
kızlar burda bi komşum var daha 30yaşında 4çocuğu vardıı hiç hamilelik düşünmüodu şimdi ikizlere hamileymiş korunmaya ve kiste ragmen hamile(((((
hey maşallah 6 tanemi olucakk maddi durumu nasıl?kızlar burda bi komşum var daha 30yaşında 4çocuğu vardıı hiç hamilelik düşünmüodu şimdi ikizlere hamileymiş korunmaya ve kiste ragmen hamile(((((
oda fazla abartmış....allah olmayana versin.
nasıl bakıyo oka çocuğa yaaaaa :1shok:
olur inş..testler çıksın ay sonu müjdeli haber bilem alırızz
hey maşallah 6 tanemi olucakk maddi durumu nası durumu iiiiiiiii
ha yok görmemişim bakıyımmhayırlısı olsun artık...ben sonuçları alır almaz başlıcam olursa olur inşallah.
canmm özel msj aldınmı?
hayırlısı olsun artık...ben sonuçları alır almaz başlıcam olursa olur inşallah.
canmm özel msj aldınmı?
evet çok fazla en küçüğü benim oğlumla gerisi okula gidioo büyüğü 10yaşında bakıo işte ailesi çok kızmış çevresidee
eşin ne dio bekleyelim felan diomu bu ay içinn yoksa son hız devammı:asigim:
evet en doğrusu 2 bencede ama oldummuda oluyo işte allah isteyene versinn